CyanBlue Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Καμιά φορά θυμάσαι από που ξεκινάς και που πηγαίνεις και στην πορεία διαπιστώνεις πως κάπου έχασες το δρόμο... https://www.facebook.com/media/set/?set=a.214018991961335.64727.196170850412816&type=3 Δεν ισχύει γαι τις εταιρίες (ειδικά τις πια πολύ μεγάλες) γιατί όσο μεγαλώνουν γίνονται απρόσωπες, με μετακινούμενα στελέχη και πελάτες που απλά είναι "clients". Ο κάθε ένας εκεί μέσα κάνει καλά ή κακά τη δουλειά του, κοιτάζει την καριέρα του και την επόμενη κίνησή του χωρίς συναισθηματισμούς. Ήμουν πελάτης της από τις πρώτες μέρες του ίντερνετ τότε (ωραία χρόνια...) και είχα το ίδιο mail της για χρόνια. Το ίδο και με την εταιρία κινητής κλπ κλπ. Συναισθηματισμός? Ίσως. Αυτό όμως μας δεν είναι που κάνει ανθρώπους και όχι... εταιρίες?
SilverCloak Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Ταπεινή μου γνώμη ότι στο τελος (αν το καταφέρει γιατί ειναι εξαιρετικά δύσκολο), η εταιρεια θα καταλήξει σε διαφορα χέρια με carve out. Ενδείκνυται τουλάχιστον. Οι τομείς/ κομμάτια της μπορούν να έχουν διαφορετικούς ενδιαφερόμενους- ακομη και τα λιγότερο ανεπτυγμένα όπως το openseas... Δύσκολη εξίσωση- πολύ δύσκολη- αλλά αν βγει, θα γίνει μάθημα στις σχολές MBA.. Καλή τύχη στο μαέστρο που θα το αναλαβει Ωραία τα carve out, αλλά είναι ωραία μόνο για τους άθλιους που έχουν κάνει τα MBA. Κοινώς, μόνο για τους καπιταλιστές που ενδιαφέρονται για τα φράγκα και όχι για την εταιρεία, το προιόν και το brand. Και επειδή είμαι καταναλωτής και όχι executive member λέω να βρίσω και εγώ. Γιατί δεν κάνει διαπραγμάτευση η forthnet να στηθεί στα πόδια της; Πρέπει να ξεπουληθεί σε κάποιους που θα κάνουν το ίδιο ακριβώς(διαπραγμάτευση και κούρεμα), γιατί μπορούν; Τεσπά, σκασίλα μου έτσι και αλλιώς δεν είναι οικογενειακή επιχείρηση. Μια εταιρεία κακώς νοούμενη σαν όλες τις άλλες είναι. Και δεν είναι καν ελληνική πια. Και με έχασαν από πελάτη με τις μαλακίες του λογιστηρίου της. Άκου απειλές από δικηγόρους γιατί δεν είχα πληρώσει προπληρωμένα πακέτα. Γελοίοι. Βρήκατε βλέπω ανοχή για πολιτική συζήτητη και δεν μπορώ να μην συμμετέχω, μιας και η πολιτική είναι το Α και το Ω. Λοιπόν, ο κομμουνισμός δεν είναι καλό σύστημα. Ο καπιταλισμός θεωρητικά είναι καλύτερος. Φυσικά, επειδή και τα δύο εφαρμόστηκαν από ανθρώπους, οι οποίοι τους άλλαξαν τα φώτα, αποδεικνύονται ανεπαρκή. Δεν φταίνε όμως τα συστήματα. Φταίνε τα σκατά που έχουμε στην ψυχή και το μυαλό μας. Δεν φταίει το σύστημα. Φταίμε εμείς. Πάντα ψάχνουμε τα exploits για κακό σκοπό. Ακόμα και ο σοσιαλισμός, που είναι το καλύτερο κατά τη γνώμη μου, αποδείχτηκε πατάτα. Στη Ελλάδα ας πούμε έγινε ένα πείραμα και το έφαγε η διαφθορά. Προτιμά ο άλλος να έχει τον υπερκερδοφόρο ΟΤΕ ο Γερμανός παρά η Ελλάδα, γιατί τότε ήταν όλοι διεφθαρμένοι και ζήταγαν γρηγορόσημα για να σου βάλουν γραμμή. Τον ΟΤΕ που έφτιαξαν με τα λεφτά των παππούδων μας (άντε και δανεικά), τον πουλήσαμε για ένα κομμάτι ψωμί. Και καλή ΔΕΗ τώρα. Κρίμα που δεν τους έκατσε και το νέρο. Κάτι θα βρεθεί. Θα το στείλουν στον ΑΠ (ή Σαμάριο Πάγο, όπως είδα σε μια γελοιογραφία) για ανακοπή, τόσο ώστε να το πουλήσουν.. Ε, φάτε καπιταλισμό στη μούρη τώρα να μάθετε. Αλλάζοντας τη γνωστή ρήση, οι συναλλασσόμενοι έχουν το οικονομικό σύστημα που τους αξίζει.
dimitridegrecia Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Παιδιά, χαλαρά...μέσα από τη Forthnet μου είπε φιλαράκι ότι τουλάχιστον του ΟΤΕ η πρόταση είναι μπαρούφες. Η NOVA δεν μπορεί να πωληθεί ξεχωριστά, οι εταιρείες είναι πλέον 1 η Forthnet δηλαδή. Η λέξη Nova είναι απλά brand name. Υπηρεσία όπως και το double play κτλ...Είναι σαν να αγόραζε η Forthnet το Conn-X...δεν γίνεται...Ο ΟΤΕ τα κάνει αυτά ωστε να πάει ο χαζός κοσμάκης πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, να βάλει ΟΤΕ TV με 17,90 και να λέει σαν μάγκας στα φιλαράκια του "ρε εγώ με 17,90 απο σεπτέμβρη με τσου λου θα βλέπω τον γάβρο γιατί θα χω και nova". Και η επιτροπή ανταγωνισμού απότι ακούγεται περιμένει στην γωνία να ρίξει μια μούντζα - άκυρο σε οποιαδήποτε συγχώνευση...τώρα για vodafone δεν ξέρω πάντως μόνο αυτό λείπει στην forthnet για να τους σβήσει τους υπόλοιπους από τον χάρτη γιατί wind ειδικά πρέπει να παραπαίει με αντίπαλο cosmote...
dimitridegrecia Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 δευτερος μακραααααν απο τον πρώτο ΟΤΕ. Επίσης γιατι να υποχρεωθώ να πληρώσω ως συνδρομητής ΟΤΕ τα νταβαντζιλίκια forthnet , Nova ktl ktl.... Αν ο Οτε περάσει τα χρωστούμενα θα φάει πολύ μαύρο. Βέβαια με τους μάπα ανταγωνιστές (όπως και η forthnet) παίζει ως μονοπώλιο... Στους αόματους καλύτερος ο μονοφθαλμος. Επίσης όταν ο πρώτος έχει 1.300.000 και η forthnet 400.000 δευτερος λέγεσαι και όχι πρώτος ξανα lol που γράφεις οτι να ναι.... και μην μου πεις οτι έγραψες ενναλακτικος γιατι θα κανω γκουχου... 1.300.000 άγγιξε η forthnet την περασμένη βδομάδα. Επίσης το triple play ξεπουλάει. Ο ΟΤΕ τι παραπάνω προσφέρει; Εκτός από το discovery science δλδ...
Regulus Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Αυτο ειναι ετσι γιατι ετσι σε συμφερει πλεον .Κομμουνιστικα ηταν για ολο τον πλανητη και για τους ιδιους με κομμουνιστικο κομμα -συμβολα,για επιγειους κομμουνιστικους παραδεισους μιλαγες εσυ η' οι ομοειδεατες κ.ο.κ. Αυτο το επιχειρημα που το βγαλατε μετα την καταρευση μου θυμιζει τις αλλες εκκλησιαστικες μπαρουφες σχετικα με τους πρωτοπλαστους και την αρχη της δημιουργιας και ποσο εχει αλλαξει απο τον μεσαιωνα μεχρι τωρα επειδη ακριβως εχει επελθει κατακλυσμος σε επιστημονικο επιπεδο και δεν απευθυνονται πλεον σε αμορφωτους χωρικους . Επισης μια χαρα ελευθερος εισαι ας ελεγες τετοια στην Ρουμανια επι του παλαι ποτε η' στην ΕΣΣΔ και θα εβλεπες πως θα εφτανες στα γκουλαγκ σε dt ,ενω τωρα βριζεις τον καπιταλισμο (και καλα κανεις αφου ετσι πιστευεις ) βριζεις την εκαστοτε πολιτικη εξουσια και δεν σε πειραζει κανεις . Πρώτον δεν είμαι κομμουνιστής ή ΚΚΕ γιατί μάλλον αυτό εννοείς. Για να υπάρξει κομμουνισμός χρειάζεται πρώτα απ' όλα παιδεία. Χρειάζεται να σηκώσουν όλοι τον απ' αυτό τους από τον καναπέ και να ενδιαφερθούν πρώτα απ' όλα για τους άλλους. Τώρα όλες αυτές τις αρλούμπες που μου γράφετε εσύ και κάποιοι άλλοι για Βουλγαρίες Ρουμανίες και λοιπά τις ακούω βερεσέ. Κομμουνισμό δεν είχαν, έτσι τους έλεγαν. Απλά εφαρμόστηκε ένα πολιτικό μόρφωμα με τα ίδια άτομα στις καρέκλες για χρόνια και το ονόμασαν έτσι. Να το θέσω αλλιώς κι εμείς με τα ίδια άτομα στις ίδιες θέσεις για χρόνια έχουμε σοσιαλισμό!!! ή καπιταλισμό πες το όπως θες. Και κάτι ακόμη, αφού με τον Καπιταλισμό είστε ευχαριστημένοι και ελεύθεροι γιατί γκρινιάζετε για όλα αυτά (τα σωστά!) που συμβαίνουν γύρω σας και δεν πάτε απλά για ένα μπάνιο; Σταματάω εδώ γιατί είμαστε και off topic.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Παιδιά, χαλαρά...μέσα από τη Forthnet μου είπε φιλαράκι ότι τουλάχιστον του ΟΤΕ η πρόταση είναι μπαρούφες. Η NOVA δεν μπορεί να πωληθεί ξεχωριστά, οι εταιρείες είναι πλέον 1 η Forthnet δηλαδή. Η λέξη Nova είναι απλά brand name. Υπηρεσία όπως και το double play κτλ...Είναι σαν να αγόραζε η Forthnet το Conn-X...δεν γίνεται... εδώ έσπασε ολόκληρη Nokia και Motorolα για να εξαγοράσουν κομμάτια τους Microsoft και Google αντίστοιχα και μας λέει το φιλαράκι σου ότι δεν μπορεί να πουληθεί ξεχωριστά η Nova? LOL! 1.300.000 άγγιξε η forthnet την περασμένη βδομάδα. Επίσης το triple play ξεπουλάει. Ο ΟΤΕ τι παραπάνω προσφέρει; Εκτός από το discovery science δλδ... μιλάμε για ευρυζωνικές συνδέσεις, δεν βάζουμε μέσα και πελάτες Nova... Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2014 από ThReSh
ramarg Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Eδώ που έφτασαν τα πράγματα καλύτερα να κλείσει η forthnet και να ενωθούν οι δυνάμεις 3 εταιριών στην παροχή υπηρεσιών..Οι υπηρεσίες των εταιρίων πρέπει να σταματήσουν την κατηφορική πορεία,και να γίνει ανασυγκρότηση. Τα περί καπιταλισμού είναι αριστερές παπαγαλίες και δεν ανταποκρίνονται στο θέμα του άρθρου..Με τέτοιες προτάσεις εξαγοράς μάλιστα και με τις υπέρογκες βραχυπρόθεσμες οφειλές της εταιρίας δεν υπάρχει περιθώριο κέρδους για αρκετά χρόνια.Η διαμάχη μεταξύ εταιριών είναι καθαρά ως προς την κατανομή των πελατών.Στην περίπτωση της forthnet και της nova υπάρχει ένα γιγάντιο πελατειακό κοινό(ειδικά στην περίπτωση της nova) ' Εκεί θεμελιώνεται και η προσφορά της vodafone και της wind. Aπό εκεί και πέρα εφόσον δεν υπάρχει ολική πρόταση εξαγοράς forthnet wind vodafone & nova 4in1 από τον ΟΤΕ δεν είναι δυνατόν να αναφερόμαστε σε μονοπωλιακές τακτικές. Μόνο εαν ευδοκιμήσουν νέες συνεργασίες θα προκύψει ανάπτυξη μετά από τόσα χρόνια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα