Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η αγορα ειναι αυτορυθμιζομενη και ειναι φανερο απο καιρο οτι δε σηκωνει πανω απο 3-4 παροχους

δοκιμαστηκαν και σε καλυτερες εποχες και πανω απο 5 και με τα βιας κρατηθηκαν οσοι κρατηθηκαν  για μερικους μηνες...

ο ανταγωνισμος δε συνισταται μονο για ολοενα και  φθηνοτερες υπηρεσιες αλλα για για να διατηρειται  σε ενα αξιοπρεπες και ποιοτικο επιπεδο η παροχη των υπηρεσιων...

• Like 6
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εξηγησε μου τι καλυτερο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη ή τι εχει κυκλοφορησει ιστορικά..γιατι απο αυτα που εχουμε δει, ειναι το μονο συστημα που λειτουργει καπως πιο σωστα απο αλλα τα οποια καταληγουν ολοκληρωτικα, πχ κομμουνισμος, δικτατορια κτλ.

Φίλε μου κομμουνισμός δεν έχει υπάρξει ποτέ σε καμία χώρα οπότε δεν ξέρουμε. Και μην μου πεις Ρωσία ή Κίνα ή Βόρεια Κορέα γιατί θα είσαι πολύ λάθος.

Όσο για το πόσο ολοκληρωτικό καθεστώς ή όχι είναι ο Καπιταλισμός για ψάξτο λίγο ακόμα κοιτώντας γύρω σου!

Γιατί αν νομίζεις ότι είσαι ελεύθερος πλανάσαι πλάνην οικτράν.

• Like 4
Δημοσ.

Φίλε μου κομμουνισμός δεν έχει υπάρξει ποτέ σε καμία χώρα οπότε δεν ξέρουμε. Και μην μου πεις Ρωσία ή Κίνα ή Βόρεια Κορέα γιατί θα είσαι πολύ λάθος.

Όσο για το πόσο ολοκληρωτικό καθεστώς ή όχι είναι ο Καπιταλισμός για ψάξτο λίγο ακόμα κοιτώντας γύρω σου!

Αυτο ειναι ετσι γιατι ετσι σε συμφερει πλεον  .Κομμουνιστικα  ηταν για ολο τον πλανητη και για τους ιδιους με κομμουνιστικο κομμα -συμβολα,για επιγειους κομμουνιστικους  παραδεισους μιλαγες εσυ η'  οι ομοειδεατες κ.ο.κ. Αυτο το επιχειρημα  που το βγαλατε μετα την καταρευση μου θυμιζει τις αλλες εκκλησιαστικες μπαρουφες σχετικα με τους πρωτοπλαστους  και την αρχη της δημιουργιας και ποσο εχει αλλαξει απο τον μεσαιωνα μεχρι τωρα επειδη ακριβως εχει  επελθει κατακλυσμος σε επιστημονικο επιπεδο και δεν απευθυνονται πλεον σε αμορφωτους χωρικους .

Επισης μια χαρα ελευθερος εισαι ας ελεγες τετοια στην Ρουμανια επι του παλαι ποτε η' στην ΕΣΣΔ και θα εβλεπες πως θα εφτανες στα γκουλαγκ σε dt ,ενω τωρα βριζεις τον καπιταλισμο (και καλα κανεις αφου ετσι πιστευεις ) βριζεις την εκαστοτε πολιτικη εξουσια και δεν σε πειραζει κανεις .

• Like 5
Δημοσ.

μπερδεψανε τα μπλοκ τα παιδια..

το μπλοκ διαμαρτυριας για τμημα ιδιωτικοποιησης της ΔΕΗ ειναι απο εκει===========>

καλο βολι...

• Like 3
Δημοσ.

Προφανως η Forthnet θα αποτελεσει τον κοινο παροχο των Wind & Vodafon για ιντερνετ, τηλεφωνια και τηλεοραση. Λογικα η πρωην Tellas θα παει στην forthnet η ο κοσμος απο wind internet θα παρει ποδι (το πιθανοτερο), η συμφωνια με την hol θα σταματησει και οι wind/voda θα συνεχισουν ως παροχοι καθαρα υπηρεσιων κινητης τηλεφωνιας. Θα εχουν ιδια χονδρικη αγορας υπηρεσιων απο forthnet και θα βγαζει ο καθενας οτι πακετα θελει. Δεν συνφερει κανεναν να σκοτωσουν την 4νετ, ισα-ισα αφου δινουν τοσα χρηματα τους συμφερει να την αναπτυξουν και να την κανουν κερδοφορα. 

Δημοσ.

Η προσφορά της WInd και Forthnet είναι καλύτερη από του ΟΤΕ. 125 εκατομμ. + τα 660 εκατομμ. των δανειακών υποχρεώσεων... Ενώ ο ΟΤΕ πάει να πάρει το φιλέτο της ΝΟΒΑ με 300Ε με τα οποία η Forthnet απλά θα πληρώσει ούτε τα μισά της δάνεια και θα φεσώσει (κλείνοντας/χρεοκοπώντας) τράπεζες και δανειστές..

δεν είναι ακριβώς έτσι- αυτό ήταν μία πρόταση ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ- δεν είναι term sheet.  Και φυσικά τα νούμερα είναι ενδεικτικά, για να μην πω βγαλμένα απ'το star-trek.  Κατά τις διαπραγματεύσεις που θα ακολουθήσουν (αν ακολουθήσουν γιατί απαιτούν exclusivity για όσο διάστημα θα διαρκέσουν, ο οποίος είναι 1 εξαιρετικά "δύσκολος" όρος καθώς μπορεί η forthnet να χάσει το momentum) θα κληθούν και οι τράπεζες και λοιποί πιστωτές να κάνουν "ψαλίδι" στις απαιτήσεις τους, ώστε να γίνει το deal και να μην αφεθεί στο θάνατο η εταιρεία.

Σημείωσε ότι αν η αποκαλούμενη relance των VODA+WIND, δεν είναι παρά μία μπλόφα, απλά για να μπλοκάρει τα άμεσα σχέδια του ΟΤΕ, τότε η forthnet καταδικάζεται καθώς θα έχει χάσει σοβαρό χρόνο και momentum, ενώ ο ΟΤΕ (υποθέτω) θα βάλει μπροστά το plan B (χωρίς τη NOVA) και απλά θα χτυπήσει το δικαιώματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καταδικάζοντας τη ΝΟΒΑ σε αργό θάνατο.

Γιατί η VODA- WIND να πάνε σε μπλόφα? Μα φυσικά για να σκοτώσουν τη forthnet (ή την τιμή της) και στο τέλος να πάρουν ή τους συνδρομητές ή την εταιρεία κατά την εκκαθάριση.

Τα πολύ άσχημα νέα είναι για τους λοιπούς ιδιώτες παρόχους καθώς φαίνεται ότι το consolidation της αγοράς θα αφορά αποκλειστικά την forthnet και κανέναν άλλο, οπότε και θα αφεθούν σε μία ζοφερή μοίρα.

Επομένως, καλό είναι να μην βιαζόμαστε σε εκτιμήσεις.  Η στρατηγική και τακτική των μεγάλων επιχειρήσεων είναι πολύ πιο περίπλοκη και θανατηφόρα από αυτές των πολεμικών συρράξεων.

• Like 8
Δημοσ.

Το θεμα ειναι να μη την παρει ο ποτες ωστε να υπαρχει ο ανταγωνισμος η να τα καταφερει...λεω τωρα μονη της... τοσα λεφτα χρωστουμενα...κατα τα αλλα ο κοσμακης φταιει ππυ τους πληρωνει...

Δημοσ.

με το δεδομενο οτι ειναι απαραιτητο στην voda και τα Αγγλικα συμφεροντα να εχουν υπο ελεγχο πληροφοριες τους ειναι απαραιτητη η Ελλαδα και η Κυπρος. Για να εχουν ομως λογο και οι μετοχοι τους πρεπει να εχουν μια ισχυρη θεση βγαζοντας κερδη.Διαφορετικα οι γερμανοι θα εχουν τον αποκλειστικο ελεγχο. Ετσι μοδρομος μοιαζει να ειναι η αποροφηση των υπολοιπων 4 ή  5 με την nova .Ετσι μενουν οι αγλοι με τους γερμανους μονοι τους στο παιχνιδι οπως παντα και οι Ελληναραδες απλως πληρωνουμε οτι αυτοι αποφασιζουν 

Δημοσ.

φτιαχνουν εταιρειες και περιουσια με απληρωτα δανεια και ταυτοχρονα τις πωλουν

success story

• Like 2
Δημοσ.

Οπως τα λεει ο Φωτης..

Οσο για τη Ρωσια Κινα κτλ, 1ον κομμουνισμο λενε οι ιδιοι, γιατι δεν το δεχεσαι?

2ον, δεν ξερω ποση σχεση εχεις με ρουμανιες, βουλγαριες κτλ, που ολως τυχαιως ξεχασες να τις αναφερεις, αλλα αυτες ηταν τα καμαρια της Ρωσιας ως το υποδειγμα του κομμουνισμου, για μιλα με καναν 50αρη Βουλγαρο και ελα μετα να μου πεις αν θες κομμουνισμο..Τις εχω ταξιδεψει τις χωρες αυτες και εχω μιλησει με πολλους ντοπιους..εμαθα πολυ καλα τι παει να πει κομμουνισμος..

Και αν δεν δεχεσαι οτι ειχαν επειδη δεν εφαρμοστηκε τελεια, απλα θα σου πω οτι ο κομμουνισμος ετσι γινεται να εφαρμοστει..θεωρεις οτι μπορει να εφαρμοστει στην πραξη ενα τετοιο συστημα? η εφαρμογη ηταν αυτη και ειδαμε τα αποτελεσματα της..φτωχεια,πεινα,φασισμος,εξαθλιωση, βιασμοι,κτλ..

Για μενα "κομμουνισμο" εχει η Αμερικη, που το κρατος σεβεται τον πολιτη και οταν αυτος δουλευει και αμοιβεται, το κρατος τον ανταμοιβει με καλες παροχες, και σου δινει ευκαιριες να εργαστεις και να παραξεις. Εκει λοιπον που σεβονται πολυ περισσοτερο τον ανθρωπο, τους βρισκω πιο κομμουνιστες.

Στο θεμα μας τωρα, η Ελλαδα λογικο ειναι να μην σηκωνει πολλους παροχους, θεωρω οτι και με λιγους, αν εχουμε καταναλωτικη συνειδηση μπορουμε να γλιτωσουμε τα καρτελ των ολιγοπωλειων..Εγω πχ καθε φορα που ανανεωνω το συμβολαιο μου κανω αιτημα φορητοτητας ή και αιτημα διακοπης του αριθμου! Μπορει να ειναι βαρετη, σπαστικη διαδικασια, αλλα παιρνω τρομερες εκπτωσεις και εχω φτασει να πληρωνω 45 ευρω κινητο-σταθερο-ιντερνετ και ολα με 1500αρια...Με 3 παροχους κινητης, θα μπορουσαν να μην το δινουν οταν οι αλλοι δεν πεφτουν τοσο κατω, και ομως πχ απο την wind το πηρα. Και σιγουρα σε αυτο "βοηθησε" η κριση γιατι και εμεις ειχαμε ξεφυγει και μας φαινοταν λογικο να σκαμε 100 ευρω το μηνα για τηλεφωνια και αυτοι δεν επεφταν με τιποτα δινοντας μας μια ψευτοεπιδοτηση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...