kostas234 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Λοιπόν όπως καταλάβατε έχω σκοπο να αγοράσω ένα απο τα δύο κινητά που αναφέρονται στον τίτλο του θέματος. Θα ήθελα τη γνώμη σας ποιο απο τα δύο πιστεύετε οτι είναι καλύτερο; Καταρχάς θα ήθελα να προλάβω τα σχόλια μερικών του τύπου: το g2 δεν παιρνει sd card ή η μπαταρία δεν βγαίνει ( δεν με ενδιαφέρει γιαυτο.. τα 10.8 GB που έχει η εκδοση των 16GB στο g2 φτανουν και περισσευουν για μενα προσωπικα ). Αυτο που θέλω να μάθω και δεν έχω ιδέα είναι αν το g2 σε 2 χρονια θα συνεχίσει να είναι καλό, δηλαδή αν θα υποστηρίζεται απο την lg Απο την άλλη το samsung απο ότι έχω ακούσει σε 2 χρόνια θα υποστηρίζεται απο την samsung ( το μόνο που με εμποδίζει απο το να αγοράσω το samsung είναι ότι έχω ακούσει καποια σχόλια μερικών πρώην χρηστών του s4 και αναφέρουν οτι είχε λιγο lagg και οτι το g2 ειναι πολυ πιο γρηγορο για καθημερινη κανονικη χρηση π.χ youtube facebook gaming ) Αυτα απο εμενα
papp0us Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Αν δεν σε ενοχλεί η μνήμη τότε μην το σκέφτεσαι κάν. LG G2 καρφί
StigmaX Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Και τα δύο καλά τηλέφωνα είναι. Αλλά από τη στιγμή που η μνήμη δεν σε ενδιαφέρει και σε καλύπτει το 16gb πας για το g2 που είναι ανώτερο στους περισσοτερους τομείς. Όσο για την υποστήριξη κάνεις δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι η μία ή η άλλη εταιρία θα σου προσφέρει αναβαθμίσεις σε δύο χρόνια... Ούτε η ίδια η Google για τη σειρά Nexus.
kostas234 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Και τα δύο καλά τηλέφωνα είναι. Αλλά από τη στιγμή που η μνήμη δεν σε ενδιαφέρει και σε καλύπτει το 16gb πας για το g2 που είναι ανώτερο στους περισσοτερους τομείς. Όσο για την υποστήριξη κάνεις δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι η μία ή η άλλη εταιρία θα σου προσφέρει αναβαθμίσεις σε δύο χρόνια... Ούτε η ίδια η Google για τη σειρά Nexus. καλως ευχαριστω πολυ
mpeliaris Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Φίλε μου έχω το g2 σχεδόν μια βδομάδα και δεν το έχω μετανιώσει ούτε μια στιγμή. Έχει ένας συνάδελφος το σ4 και τα κινητά δεν έχουν επαφή. Το g2 είναι ανώτερο σε όλα. Σε άλλα αρκετά σε άλλα λίγο. Αν δεν έχεις θέμα με την μνήμη πάρε g2 . είναι το καλύτερο για μένα value for money κινητό... Όσο για την υποστήριξη η LG δεν μας τα είχε πει καλά με τις προηγούμενες ναυαρχίδες της αλλά από ότι φαίνεται έχει αλλά τακτική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα