ReputGlory1 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Είχα ανοίξει ένα θέμα για το πρόβλημα που είχα με το 585 v7 της forthnet που είχα λόγο kernel warm restarts. Αρχικά μετά την βοήθεια του @poulinos μπόρεσα να βρω μερικά παλαιότερα firmwares τα οποία δούλεψαν αλλά τώρα έχω εκ νέου το ίδιο πρόβλημα. Πήρα τη forthnet μου είπαν ότι δεν είμαι μέσα στην εγγύηση. (Δικαιούμαι καινούριο ρουτερ επειδή έχω κάνει ανανέωση πριν από λιγότερο από ένα χρόνο). Αν όχι θέλω να με βοηθήσετε διαλέξω ένα καινούριο ρουτερ. Έχω 24αρα σύνδεση. Χρησιμοποιώ: 1 PC, 1 PS3 και 1 PS4 μέσω ethernet. Με wifi έχω 4 κινητά και ένα laptop. Θέλω κάτι σταθερό που να μην χάνω ταχύτητα. Πόσα χρήματα θα χρειαστώ;
ReputGlory1 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) δεν μπορεί να βοηθήσει κάποιος;; Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2014 από ReputGlory1
poulinos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Είχα ανοίξει ένα θέμα για το πρόβλημα που είχα με το 585 v7 της forthnet που είχα λόγο kernel warm restarts. Αρχικά μετά την βοήθεια του @poulinos μπόρεσα να βρω μερικά παλαιότερα firmwares τα οποία δούλεψαν αλλά τώρα έχω εκ νέου το ίδιο πρόβλημα. Πήρα τη forthnet μου είπαν ότι δεν είμαι μέσα στην εγγύηση. (Δικαιούμαι καινούριο ρουτερ επειδή έχω κάνει ανανέωση πριν από λιγότερο από ένα χρόνο). Αν όχι θέλω να με βοηθήσετε διαλέξω ένα καινούριο ρουτερ. Έχω 24αρα σύνδεση. Χρησιμοποιώ: 1 PC, 1 PS3 και 1 PS4 μέσω ethernet. Με wifi έχω 4 κινητά και ένα laptop. Θέλω κάτι σταθερό που να μην χάνω ταχύτητα. Πόσα χρήματα θα χρειαστώ; a.mhn κανεις bumping.αμα ειναι καποιος να απαντησε θα απαντησει. β.υπαρχουν παρα πολλα θεματα για αγορα ρουτερ.πανω απο 100:P και να δικαιουσαι καινουριο θα σου δωσουν zte που δεν αξιζει.οποτε η πας σε κανα μεταχειρισμενο thomson v8 αμα βρεις στιις αγγελιες αλλιως μετα μπορεις να πας πχ σε netgear dgn2200 που εειναι κοντα στα 60 ευρω και ειναι αρκετα καλο ρουτερακι.σε πιο φτηνα dlink και tp lnk μετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα