Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το bb ηταν κινητο για mails επαγγελματικο ή μη.

απο την στιγμη που αποφασιαν να κοψουν τα bis(~bes) σε os10...νομιζουν οτι μπορουν να χτυπησουν mainstream χρηστες .

BES υπάρχει και ειναι καλύτερο και απο πριν. BIS δεν θα μπορούσε να εχει. Θα είχε κλείσει πριν 2 χρονια. Πλέον οι υπηρεσίες της ειναι multiplatform. Εγω παντως μια χαρα διαχειρίζομαι τα mail μου με 100mb το μήνα . Φαντάζομαι κάποιος με κάποιο πακέτο των 1-2Gb δεν θα είχε πρόβλημα. Σαν κόστος ειναι μικρότερο απο αυτο που ζητάνε οι εταιρείες για bis.
Δημοσ.

bes υπαρχει αν αγορασει νεο software.δηλ.σε μια εταιρεια να χεις 2ον σερβερ γι αυτους που χουν 10αρια...

εγω παλι φανταζομαι οτι ενα πακετο 1-2gb θελει κανα +20ε σε εταιρικα κινητα και χλωμο αν φτανει για καμμια 300αρια+ mail την μερα.

οποτε για οσους εχουν τετοιο αριθμο μειλ την μερα τα παλια κινητα ειναι μονοδρομος

Δημοσ.

Δεν ειμαι σίγουρος οτι ισχύει αυτο που λες. Και αν ισχύει τότε μια επιχείρηση θα πρεπει να κανει την μετάβαση στο νέο BES που ειναι multiplatform. Δεν ξέρω τι συμπίεση μπορει να κανει το bis αλλα 18€ κοστίζει το 1gb απο τη vodafone και 5€/100mb όταν περάσεις το όριο. Πχ ενα PDF αν το κανει απο 1mb 100kb τότε συμφέρει. Αλλιώς τα απλά σε κείμενο email που εχω δεν ξεπερνούν τα 100kb , μερικά ειναι και 10kb.... 300 τέτοια να είχα καθε μέρα ειναι 1gb χρηση το μήνα... Με 21€ σου δίνει 3gb . Η bb είδε οτι δεν προσφέρει ουσιαστική διάφορα πλέον και γι αυτο το κατήργησε στο os10. Δεν βάζω στη μέση καρτοκινητή , εκεί με 20€ εχεις ακόμη περισσότερα gb .

Δημοσ.

Οριστε και ενα calculator . Η συμπίεση στα mail φτάνει στα 10:1 αλλα δεν μας λεει για τα συνημμένα . Σε γενικές γραμμές η συμπίεση ειναι 3:1 . Βάλε τις σημερινές τιμες των data plan και δες αν σε συμφέρει το bis απο ενα απλό προγραμμα.

http://web.telusmobility.com/data_calculator/

Δημοσ.

για το bes δεν το ψαξα περαιτερω να δω αν η συμπιεση ειναι οπως των παλιοτερων...

το bis ειναι δωρεαν σε εταιρικα ή με μικρο παγιο το bes.

bis/bes=unlimited inet+mails ενολιγης...

το να προσθεσεις σε μια εταιρια στα κινητα τους ΧΩΡΙΣ να εισαι σιγουρος οτι θα τους καλυψει το 1-2gb +20ε στο παγιο τους καταλαβαινεις οτι ειναι μλκ και γι αυτους τους καιρους not acceptable!

Δημοσ.

Δεν ξερω τι χρηση μπορει να κανεις, οποτε δεν μπορω να πω αν εχεις δικιο ή αδικο. Δεν ξερω τι συμφωνιες γινονται σε εταιρικες συνδεσεις . Εγω ξερω οτι με 20€ που θα μου κοστιζει το 1gb σε bis μπορω να εχω 4gb σε απλο data πακετο με καρτοκινητο. Και δεδομενης της χρησης που κανω , τζαμπα θα πληρωνα για bis, που θα ηταν μονοδρομος παλαιοτερα αν ηθελα BB κινητο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...