Manos5686 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Έχω στην κατοχή μου το xperia M.Θέλω να του ανεβάσω την μνήνη προσθέτοντας μια κάρτα μνήμης. Το κινητό υποστηρίζει micro SD αλλά οι περισσότερες κάρτες μνήμης είναι Micro SDHC. Συγκεκριμένα θέλω να αγοράσω την SanDisk Micro SDHC 16GB θα έχω πρόβλημα?Θα την υποστηρίζει το κινητό?
AntiCambeR Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Οι καρτες μνημης ομως αν και ειναι αρκετα πιο φθηνες πλεον εχουν καποια διαφορα στην τιμη στα ιδια GB γιατι καποιες ειναι class 4,αλλες 6 και φτανουν μεχρι class 10 που ειναι και οι πιο γρηγορες.Αυτο που δεν ξερω ειναι κατα ποσο μπορει να εμεταλευτει το συγκεκριμενο κινητο και το καθε κινητο 1 γρηγορη καρτα μνημης.
Elysian Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Γιατι πως θα περασεις τι εφαρμογες στην καρτα sd?το εχεις κανει ροοτ?η γινεται γιατι ψαχνω και δεν βρισκω κατι και εχει γεμησει.....
Manos5686 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δεν με ενδιαφέρουν οι εφαρμογές Θέλω μεγάλη μνήμη διότι λόγο καλοκαιριού το παίρνω στις διακοπές και περνάω μέσα μπόλικες ταινίες. #AntiCamperR Αυτή που θέλω να πάρω είναι class 2.Θα έχει αισθητή διαφορά απο τις υπόλοιπες? Ps:Βρίκα και την San Disk στα 16 gb class 10 απο τα public στα 13 ευρώ οπότε θα πάω αύριο κιόλας να την πάρω
AntiCambeR Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Απο την στιγμη που βρεις πχ 1 καρτα class 5 με 1 αλλη class 10 στα ιδια GB και η διαφορα τιμη τους ειναι μικρη παιρνεις την class 10 για να εισαι οκ.Γιατι μπορει το κινητο σου να μπορει να εκμεταλευτει πχ μεχρι class 8 και εσυ να του εχει βαλει class 6.Οποτε λογικα καλυτερα μεγαλυτερο class. Απ'οτι εχω καταλαβει οι καρτες μνημης μεγαλου class εχουν βγει για να μπορουν να ειναι συμβατες με τις compact ψηφιακες φωτογραφικες με πολλα megapixel ετσι ωστε να μην καθυστερουν. Εγω στο κινητο μου εχω1 sandisc class 4.Οταν ομως την αγορασα ειχε καπου 2πλασια τιμη απο τωρα και δεν ξερω καν αν υπηρχαν γρηγοροτερες καρτες class5,6 κλπ. Οπως εγραψα και στο προηγουμενο μου ποστ δεν ξερω κατα ποσο 1 κινητο μπορει να εκμεταλευτει την ταχυτητα μιας γρηγορης καρτας.Αναλογα το κινητο,μπορει καποιο να εκμεταλευεται μεχρι class 5 και αλλο μεχρι class 10. Μου εβαλες απορια,οταν με το καλο παρω και εγω smartphone ισως το ψαξω το θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα