Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι το φλας θα σε σώσει. Φλας ή όχι με τέτοιες κάμερες απλά δε τραβάς νυχτερινές.

Windows είναι, έχουν...

Μια χαρά σε σώζει το φλας. Από εκεί που θα τραβούσε εντελώς μαύρο θα βγάλει μια φώτο έστω και τραγική

Δημοσ.

πάντως και το xperia sole που ειχα δώσει 180 euro και μου το είχαν προτείνει πολλοί οτι ειναι καλό , δεν μου άρεσε σαν κάμερα.. just saying

Δημοσ.

πάντως και το xperia sole που ειχα δώσει 180 euro και μου το είχαν προτείνει πολλοί οτι ειναι καλό , δεν μου άρεσε σαν κάμερα.. just saying

Το Xperia Sole ανήκει σε μια εποχή που δεν υπήρχαν επιλογές στο android. Στο λέω γιατί ήμουν κάτοχος του. Την εποχή που το πήρα το 2012 δεν υπήρχε καλύτερη επιλογή στα λεφτά του. Βέβαια τότε έκανε αρκετά παραπάνω από 180 ευρώ αλλά το είχα παρει 38 ευρώ λόγω επιδότησης. 

Στο θέμα μας πάντως: Μην περιμένεις ιδιαίτερα αποτελέσματα σε αυτά τα λεφτά από τις κάμερες. Επιπέδου Sole είναι οι περισσότερες.

Δημοσ.

και εγώ το 12 νμζ το ειχα πάρει που ημουν φαντάρος χμμμ
anyway , ο φίλος το θέλει για φωτογραφίες την μέρα , οι νυχτερινές δεν τον ενδιαφέρουν
μέχρι 100 δίνει ..

Δημοσ.

Γι αυτό σου είπα ότι ρωτάς πολύ σχετικά πράγματα....Αν το πάρουμε αντικειμενικά τότε για αξιοπρεπής φωτογραφίες πας στην κατηγορία των 300 και άνω. Αλλά το κουράσαμε, το καλύτερο που μπορεί να κάνει ο δικός σου είναι να πάρει αυτά τα 5-6 που αναφέρθηκαν και όποιο άλλο νομίζει και να δει photo samples.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...