Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω smartphone μέχρι 80 euro ΜΟΝΟ απο Ελλάδα.
χρήση αποκλειστικά για φωτογραφίες και instagram

Δεν θα φορτωθεί με παιχνίδια και σκουπιδάκια , η χρήση του θα ειναι αποκλειστικά η παραπάνω. Αυτό που θέλω ειναι όσο το δυνατών καλύτερη κάμερα γίνεται και να μην κολλάει .

Ειναι για φίλο οπότε το budget ειναι συγκεκριμένο .

το SAMSUNG S5830i ACE αξίζει ?

Δημοσ.

Ολα σκουπιδια ειναι στα 80€ και δεν χρειαζεται να φορτωσεις τιποτα για να κολλανε.Επισης μιας και ειναι το πιο σημαντικο για σενα αξιολογη καμερα δεν βρισκεις σε κανενα

• Like 1
Δημοσ.

με πόσα χρήματα μπορεί να βρει κάτι καλό ? δηλαδή απο που ξεκινούν οι τιμές? το xperia sole που το ειχα πάρει πριν κανα 1,5+ χρόνο στα 160 έβγαζε ok φωτογραφίες ας πουμε ... όχι οτι ειναι τίποτα τρελό αλλα παλευόταν .

πείτε καμια ιδέα ρε παίδες γιατι έχει κολλήσει το μυαλό μου ...

Δημοσ.

Nokia 520 μονόδρομος. Αν και εδώ μιλάμε για πραγματικά χαζό λόγο αγοράς κινητού, με 80 καλύτερα να παιρνε μια κάμερα.

Δημοσ.

ο λογος ειναι επαγγελματική χρήση και δεν τον θεωρώ καθόλου χαζό , εδώ άλλοι σκάνε 4-5-6 κατοστάρικα για να παίζουν παιχνίδια στο λεωφορείο ενω με τόσα παίρνουν όλες τις φορητές κονσόλες που κυκλοφορούν αχαχαχ
κάτι σε android και ας έχει παραπάνω ?? μέχρι 100 euro πχ υπάρχει κάτι .?

Δημοσ.

Επαγγελματική χρήση μάλιστα. Προφανώς δε με ενδιαφέρει η χρήση ή το σκεπτικό αλλά σαν κριτήριο καλή camera με 80 ευρώ είναι χαζό. Όχι εγώ δε ξέρω να υπάρχει κάτι. Μπορείς να πάρεις όσα βρεις σε αυτή τη τιμή και να δεις review στο youtube τι ψάρια πιάνει η camera. Τα android σε αυτή την τιμή είναι γενικώς για πέταμα.

Δημοσ.

ναι ρε συ αλλα με πόσα ας πουμε μπορείς να πάρεις android που να την παλευει η κάμερα του ?
100?150? απο πόσο ξεκινούν οι τιμές? δεν ασχολούμαι με κινητά ούτε κ αυτός , γιαυτό άνοιξα θέμα να δω τι παίζει , μη πετάξει λεφτά για κάτι που θα βγει πατάτα γιατι καλύτερα να δώσεις 150 και να τα αξίζει παρά 80 κ να ειναι για τα σκουπίδια.

Δημοσ.

Είναι πολύ σχετικά αυτά που ρωτάς. Με κριτήριο την camera και όσο το δυνατόν φθηνότερα θα επέλεγα nokia 520 ή 630. Σε android φτηνό που έχει αξιοπρεπή camera (μιλώντας πάντα για συνθήκες ημέρας γιατι τη νύχτα μη περιμένεις εκπλήξεις) είναι το samsung galaxy core που μπορείς να το βρεις με 130-140 σε προσφορά.

Δημοσ.

ενδιαφέρον ! θα το κοιτάξω. Πάντως κ εμένα η γνώμη μου ειναι να πάρει κάμερα , αλλα ειναι δικό του θέμα τι θα αποφασίσει , εγώ απλά μια ερευνα κάνω γιατι έχω βαρεθεί να πετάει ο κόσμος γύρω μου τα λεφτά τους σε σκουπίδια ... δεν ειναι μια κ δυο οι φορές που ειδα να αγοράζουν κινητά της πλάκας ενω υπήρχε δυνατότητα για κάτι πολύ καλύτερο με κανα 50 euro ακόμα.

anyway thx :)

Δημοσ.

Νομίζω δίνει η  Wind τέτοιο smartphone δωρεάν με νέα σύνδεση F2G άμα την κάνεις online

Δημοσ.

το ZTE Blade Q Mini λέει τίποτα? ειναι στα 100 euro

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Τύπος Οθόνης TFT capacitive touchscreen,
16M colors Μέγεθος Οθόνης 4 " Ανάλυση Οθόνης 800 x 480 pixels
Φωτογραφική Μηχανή 5 MP
Ενσωματωμένο Flash Ναι
Ισχύς Επεξεργαστή 1300 MHz Πυρήνες Επεξεργαστή 2
Λειτουργικό Σύστημα Android
Μνήμη Αποθήκευσης 4 GB
Εσωτερική Μνήμη RAM 1024 MB Card Slot Ναι
Δημοσ.

Παιδια τι lumia 520 μου λετε?Ειπαμε τα νοκια εχουν καλη καμερα αλλα οχι ολα και ποσο μαλλον αυτα που δεν εχουν καν flash!!!

Ναι το φλας θα σε σώσει. Φλας ή όχι με τέτοιες κάμερες απλά δε τραβάς νυχτερινές.

εχουν instagram αυτά? δν ειναι android ε?

Windows είναι, έχουν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...