Προς το περιεχόμενο

Χρήση adapter Gameport to USB με Microsoft SideWinder Gamepad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Έχω ένα παλιό gamepad Microsoft SideWinder 1ης γενιάς (αγορασμένο το 1999-2000) που συνδέεται μέσω game port. Θέλω να το αναστήσω και σκέφτομαι να αγοράσω το παρακάτω αντάπτορα Gameport to USB.

http://www.e-gate.gr/efb-gameport-usb-f-m-0.2m-adapter-k5306.020.html

Λίγο που το έψαξα όμως διάβασα ότι υπάρχει πιθανότητα να μην λειτουργήσει το gamepad με τον αντάπτορα. Τι θα μου προτείνατε να κάνω; Το έχει δοκιμάσει κάποιος να μου αναφέρει τυχόν προβλήματα.

Tο gamepad θα το χρειάζομαι κυρίως για να παίζω NBA2K14, τα παιχνίδια batman και άλλα παρόμοια παιχνίδια.

Ευχαριστώ

• Moderators
Δημοσ.

Tο gamepad θα το χρειάζομαι κυρίως για να παίζω NBA2K14, τα παιχνίδια batman και άλλα παρόμοια παιχνίδια.

Τρολάρεις ή το λες στα σοβαρά; Πώς θα παίξεις τέτοια παιχνίδια χωρίς αναλογικούς μοχλούς;

Δημοσ.

Αν το θες για windows XP θα παίξει,αν το σκέφτεσαι για vista/7/8/8.1 ξέχνατο..Ούτε καν υπάρχουν drivers,ούτε υποστηρίζετε ..

Με 7.5€ παίρνεις ένα σάπιο gamepad και ψιλοκάνεις δουλειά πάντως

Δημοσ.

Τρολάρεις ή το λες στα σοβαρά; Πώς θα παίξεις τέτοια παιχνίδια χωρίς αναλογικούς μοχλούς;

Δε τρολάρω απλώς επειδή το gamepad είναι σε άριστη κατάσταση δε θέλω να το πετάξω και ψάχνω να βρω εάν υπάρχει κάποια χρησιμότητα του.

Αν το θες για windows XP θα παίξει,αν το σκέφτεσαι για vista/7/8/8.1 ξέχνατο..Ούτε καν υπάρχουν drivers,ούτε υποστηρίζετε ..

Με 7.5€ παίρνεις ένα σάπιο gamepad και ψιλοκάνεις δουλειά πάντως

Έχω Windows 7 οπότε λύθηκε το θέμα θα πρέπει να πάω σε αγορά νέου. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.

Δημοσ.

Δε τρολάρω απλώς επειδή το gamepad είναι σε άριστη κατάσταση δε θέλω να το πετάξω και ψάχνω να βρω εάν υπάρχει κάποια χρησιμότητα του.

Έχω Windows 7 οπότε λύθηκε το θέμα θα πρέπει να πάω σε αγορά νέου. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.

για να σαι καλημένος..Αλλιώς τζάμπα τα λεφτά για τον αντάπτορα θα πάνε.

http://www.e-shop.gr/search_main.phtml?table=PER&&category=GAME+CONTROLLER&filter-595=1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...