Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους ...

θελω να αγορασω ενα πληκτρολογιο+ποντικι και δεν ειμαι σιγουρος αν μπορω να τα συνδεσω με ενα usb hub που εχω...

Πως γινεται να το μαθω? Στο usb hub ο σκληρος δισκος π.χ δεν δουλευει προφανως γιατι ειναι usb 3.0..με τα πληκτρολογια-ποντικια τι παιζει?

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους ...

θελω να αγορασω ενα πληκτρολογιο+ποντικι και δεν ειμαι σιγουρος αν μπορω να τα συνδεσω με ενα usb hub που εχω...

Πως γινεται να το μαθω? Στο usb hub ο σκληρος δισκος π.χ δεν δουλευει προφανως γιατι ειναι usb 3.0..με τα πληκτρολογια-ποντικια τι παιζει?

θα μπορεσεις.

ο δισκος ποιος ειναι;;αυτο με το usb 3 δεν ισχυει

Δημοσ.

O δισκος δεν με πειραζει να ειναι μακρια απο το hub ...Ηταν ενας εσωτερικος του λαπτοπ κ τον εκανα εξωτερικο

Δημοσ.

O δισκος δεν με πειραζει να ειναι μακρια απο το hub ...Ηταν ενας εσωτερικος του λαπτοπ κ τον εκανα εξωτερικο

δοκιμασε τις θυρες που ειναι στο πισω μερος τις μητρικης για τον δισκο.5volt βγαζει η θυρα usb
Δημοσ.

οριστε κ η φοτο για να καταλαβεις

για πόσα μέτρα μιλάμε;;

δεν είναι "καλό" να έχεις μακρύ καλώδιο usb και συσκευές μαζί,θα υπάρχει πρόβλημα τροφοδοσίας

Δημοσ.

Μιλάμε για laptop η σταθερό ? Αυτό που λέει ο coolerman είναι σωστό, δεν παίζει ρολο εάν είναι usb 3 η όχι ! Εκεί παίζει θέμα η θήρα και η απόσταση ! Σε αυτήν την περίπτωση βάζεις ένα powered usb hub η USB Power Adapter. Τώρα κατά την γνώμη μου (σαν gamer) καλο είναι το mouse και το keyboard να μπαίνουν το καθένα στις θύρες τους.

Δημοσ.

στην φωτογραφια ειναι το λαπτοπ και στο usb hub ειναι η τηλεοραση...5 μετρα ειναι το καλωδιο usb 

στην τηλεοραση εχω ασυρματο ποντικι πληκτρολογιο και θελω να παρω ενσυρματο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...