moyrgos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Γειά σας ! Θα μπώ κατευθείαν στο θέμα , θέλω να φτιάξω ένα πρόγραμμα που μόλις τοποθετώ ένα cd στον υπολογιστή αυτό να πέρνει 2 συγκεκριμένους φακέλους και να τους συμπιέζει και το καινούριο αρχείο να τοποθετείτε στην επιφάνεια εργασίας π.χ . Για αρχή να τονίσω οτι δεν έχω ξανά κάνει κάτι τέτοιο και δεν ξέρω πια γλώσσα να διαλέξω αν υπάρχουν βιβλιοθήκες για κάτι τέτοιο η θα πρέπει να υπάρχει κάποιο πρόγραμμα συμπίεσης για αυτό . Αν γνωρίζεται κάτι σας ευχαριστώ προκαταβολικά !
Moderators Kercyn Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Η zlib μπορεί να αναλάβει τη συμπίεση κι έχει C bindings.
ParhsG Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Ποιο πολυ αυτο που θες μου κανει για δουλεια sriptoγλωσσας. Πχ κατι σαν autoit κτλ.
moyrgos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση θα τα δοκιμάσω και τα δύο και θα σας πω αποτελέσματα ! ευχαριστώ και πάλι ! παρόλα αυτά όποιος έχει να προτείνει κάποιο τρόπο δεκτός
albNik Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Στα Windows ειναι το WM_DEVICECHANGE message που ειδοποιει για αλλαγες στο hardware. Ενα παράδειγμα με το CD ROM http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/aa363215(v=vs.85).aspx
moyrgos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Καλημέρα ! το έφτιαξα σε AutoIt και μπορώ να πω ότι μέχρι στιγμής δουλεύει υπέροχα ! Για να πω την αλήθεια δεν το είχα σε εκτίμηση αλλά τελικά βγήκα λάθος . Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα