Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το λαπτοπ lenovo g500. Του ειχα αλλαξει το σλιμ σκληρο που ειχε με ενα σκορπιο μπλακ. Ουτε 6μηνο δε τον ειχα. Που και που εβγαζε μπλε οθονες κατα τη λειτουργια (δε τον κλεινω, συνεχεια σε sleep το βαζω. Καποια τσεκαρα με hd sentinel και ο σκληρος ειχε κανα δυο αδυναμους τομεις. Εκανα reinitialize disk surface και εξηφανισθησαν. Σε μια εβδομαδα ομως παλι τους εμφανισε και δε εμπαινε ουτε στα windows. Πηγα το σκληρο για service και μου ειπαν οτι πρωρη φοραν βλεπουν scorpio black να θελει service.

Μεχρι να μου τον φτιαξουν εβαλα ενα blue 640gb και αυτος σχεδον καινουριος οταν τον εβαλα. Δεν ειχε ουτε μια μερα λειτουργιας και ηταν 100% σε ολα. Σε μια εβδομαδα και κατι παλι μπλε οθονη και παλι αδυναμοι τομεις απο το πουθενα.

Τι πταιει; :\ Υποπτευομαι οτι ειναι θεμα θερμοκρασιας γιατι το χειμωνα δεν ειχα ποτε θεμα. Το cpu δεν ανεβαζει θερμοκρασια αλλα η αληθεια ειναι οτι τη μπλε οθονη τη βγαζει οταν λειπω και αφηνω ανοιχτο το πσ να κανει δουλειες και μπορει να κλεισω και το καπακι οποτε τοτε δε ξερω τι θερμοκρασιες πιανει.

Δημοσ.

Μπορεί να είναι από μητρική από μνήμη από τροφοδοσία ή από οτιδήποτε,θα πρέπει να τσεκαριστεί καλά το μηχάνημα όλο. 

Δημοσ.

Μήπως φταις εσύ και το κουνας πολύ όταν το χρησιμοποιείς?  Ρωτάω γιατι ειχα φιλο με παρομοιο προβλημα, που του χαλουσαν συχνά οι σκληροι με bad sectors, και τελικα ανακαλυψα ότι οταν ειχε νεύρα , κουνουσε το λαπτοπ πάνω κατω στον αερα  για μερικα δευτερολεπτα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...