Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα,ψάχνω μια τηλεόραση για θέαση στο υπνοδωμάτιο έως 350 ευρώ.

Νομίζω πως οι 37 ίντσες είναι ικανοποιητικές.Θα κρεμαστεί στον τοίχο.Θα προβάλλεται αποκλειστικά

τηλεοπτικό σήμα.

Λόγω ότι μένω στην επαρχία δεν μπορώ να δω από κοντά κάποιο μοντέλο και θα

βασιστώ στην γνώμη σας και στα reviews.Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Καλησπέρα Κωστή,δεν ξέρω καθόλου τι παίζει με τις ίντσες στην αγορά αλλά μάλλον έχεις δίκαιο.

Θα μπορούσες να μου προτείνεις και κάτι φτηνότερο ή δικαιολογείται η παραπάνω τιμή λόγω ποιόητας?

Επίσης είδα ότι παίζει αυτή στα 300 ευρώ

http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/141984-toshiba-40l1334dg?cmicc

Βέβαια από εδώ διάβασα κάποια παράπονα από την toshiba.Τι γνήμη έχεις?

Δημοσ.

Αφού είναι για υπνοδωμάτιο, εμένα η ταπεινή μου γνώμη είναι στα λεφτά που διαθέτεις μια 32αρα και Smart. βέβαια μπορεί να μην έχεις ανάγκη το internet στην TV εσύ προσωπικά αλλά θεώρησα ορθό να σου πω την γνώμη μου μπας και δεν σου είχε περάσει από το μυαλό η επιλογή Smart. Αν δεν θες Smart τότε κοίτα αυτές που σου πρότεινε ο kostas_dr.

Δημοσ.

Αυτή έχει καλά reviews http://www.skroutz.gr/s/3006828/Samsung-UE32F4500.html

Πάντως αν θες οπωσδήποτε 40 ίντσες μπορείς να πάρεις τώρα μια 40αρα που δεν είναι Smart και στο μέλλον με ενα Android TV BOX στα 50-70 ευρό θα κάνεις την δουλειά σου.

Δημοσ.

Λοιπον για μονο τηλεοπτικο σημα θα σου προτεινω να δεις την FU με 289 απο το Mediamarkt ή την Bitmore   στα 269 .

Εαν θες κατι ποιο ποιοτικο δες στο ιδιο λινκ την SONY KDL-40W605BB  με 399 .

Αφου δεν σε ενδιαφερουν τα 3d και smart δεν υπαρχει λογος να χωσεις χρημα .

Οσο για την F5000 την πηρα εγω για το σαλονι με 369 ευρω ( την 42αρα ) και δεν μου αρεσει με τιποτα σαν εικονα ...... μακαρι να επαιρνα την SONY .......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Ταϊβανέζικη AUO δεν είναι και καμιά χάλια εταιρεία.

Just saying.

Επεξ/σία από kostas_dr
Δημοσ.

Η Ταϊβανέζικη AUO δεν και είναι καμιά χάλια εταιρεία.

Just saying.

Σωστα πρωτη ειναι η Samsung και μετα η AUO σε ποιοτητα ! .

Απλα η υλοποιηση της 42f5000 δεν ειναι και οτι καλυτερο .

Φυσικα με 360 ευρω για 42 ιντσες δεν εχεις και απαιτησεις .

Την αγορασα και εγω , επηρεασμενος απο τις κριτικες , και μου κακοφάνηκε η εικονα της στην αρχη ( σε σχεση με την προκατοχο της Sony 40V2500 8ετιας ) αλλα ασχοληθηκα με τις ρυθμισεις αρκετα και τωρα εισαι σε ικανοποιητικο επιπεδο  .

Δημοσ.

αλλα ασχοληθηκα με τις ρυθμισεις αρκετα και τωρα εισαι σε ικανοποιητικο επιπεδο  .

Και πολύ καλά έκανες.

Πάρα πολύς κόσμος, έχει απείραχτες τις εργοστασιακές ρυθμίσεις και αρκετοί κλαίγονται και απο πάνω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...