matzanakos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Καλησπερα εχω ενα laptop με windows 8 64bit.Σημερα πηγα να τον κανω φορματ με usb αλλα δεν μπορει να bootarei δοκιμασα ξανα με dvd αλλα παλί τα ιδια και με windows 7 και με 8 το δισκακι δουλευει κανονικα τι μπορει να φτεει? Ευχαριστω για τον χρονο σας!!
matzanakos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Ειναι η πρωτη φορα που παω να τον κανω...
SPANK Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Το συγκεκριμένο δισκάκι / iso που χρησιμοποιείς για το cd και το usb ειναι σωστό γιατι περίεργο να μην μπορεί να κανει boot ειτε απο cd η dvd , φυσικά πρέπει να σιγουρευτείς οτι εχεις για 1st bood device στο bios το usb ή το cd
Euclides Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Αν ήρθε με προεγκατεστημένα τα Windows 8, το πιθανότερο είναι να ξεκινά με UEFI και όχι BIOS, και ο δίσκος σου να είναι φορμαρισμένος σε GPT. Θα πρέπει λοιπόν να φορμάρεις κατάλληλα και το USB stick (να μπουτάρει σε UEFI / Fat32 GPT). Εναλλακτικά αλλάζεις τις ρυθμίσεις στο BIOS (UEFI).
matzanakos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 @SPANK Με το cd kαι το στικακι εχω κανει πολλα φορματ δεν φτεν αυτα τα 2 @Euclides Εκανα οτι μου ειπες αλλα δεν δουλεψε τιποτα απο τα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα