calico Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Χαλασε το παλιο ρουτερ του Οτε και εχω ενα tp-link td-8616 . Προσπαθησα να συνδεθω αλλα δεν τα καταφερα. Μου βγαζει εναωπαραθυρο και μου ζηταει ενα password σε ενα username : admin , και την επιλογη connect. Εχω Ubuntu 14.04. Δεν εχω ιδεα τι κωδικο βαζω. Επισης δε μπορω να συνδεθω στη σελιδα του ρουτερ.
peeperman Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Χαλασε το παλιο ρουτερ του Οτε και εχω ενα tp-link td-8616 . Προσπαθησα να συνδεθω αλλα δεν τα καταφερα. Μου βγαζει εναωπαραθυρο και μου ζηταει ενα password σε ενα username : admin , και την επιλογη connect. Εχω Ubuntu 14.04. Δεν εχω ιδεα τι κωδικο βαζω. Επισης δε μπορω να συνδεθω στη σελιδα του ρουτερ. Κοιτάς το αυτοκόλλητο στην κάτω πλευρά του ρούτερ και βρίσκεις τον κωδικό. Αν σου βγάζει οτι είναι λάθος κάνε reset για να επανέλθει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.
poulinos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Χαλασε το παλιο ρουτερ του Οτε και εχω ενα tp-link td-8616 . Προσπαθησα να συνδεθω αλλα δεν τα καταφερα. Μου βγαζει εναωπαραθυρο και μου ζηταει ενα password σε ενα username : admin , και την επιλογη connect. Εχω Ubuntu 14.04. Δεν εχω ιδεα τι κωδικο βαζω. Επισης δε μπορω να συνδεθω στη σελιδα του ρουτερ. οτι εχεις Ubuntu δεν λεει κατι.λογικα η Ip πρεπει να ειναι 192.168.1.1 και το Username admin και το Password admin. οποτε για μενα.α.κανε hard reset το ρουτερ με το μικρο κουμπακι. β.σεταρε το να εχεις ιντερνετ. γ.καντο firmware update με το τελευταιο firmware.
calico Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Εβαλα τον κωδικο admin. Μου ενφανιζει παραθυρο 802.1X authenticaution και να βαλω παλι καποιο κωδικο με username : admin. Στη σελιδα του ρουτερ δε μπαινει με 192.168.1.1
poulinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Εβαλα τον κωδικο admin. Μου ενφανιζει παραθυρο 802.1X authenticaution και να βαλω παλι καποιο κωδικο με username : admin. Στη σελιδα του ρουτερ δε μπαινει με 192.168.1.1 καντος hard reset.καποιος κατι εχει πειραξει.το μικρο κουμπακι στο πισω μερος για 5-6 seconds.θα σβησουν τα λαμπακια θα ξαναναψουν και θα εχει εχει ερθει στα default μετα απο λιγο.
poulinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 α.κανε print screen το μυνημα.β.σιγουρα εγινε reset?.γ.δοκιμασε με αλλο Pc .
calico Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Εγινε σιγουρα hard reset Δοκιμασα με αλλον η/υ αλλα οχι με windows
calico Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Χρησιμοποιησα οδοντογλυφιδα Επισης μου βγαζει και αυτο οταν το ανοιγω :
poulinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Εγινε σιγουρα hard reset Δοκιμασα με αλλον η/υ αλλα οχι με windows αν βαλεις admin admin δεν παιζει?192.168.1.1 ειναι η default ip του ρουτερ. Χρησιμοποιησα οδοντογλυφιδα Επισης μου βγαζει και αυτο οταν το ανοιγω : ο συνδετηρας ειναι παντα το καλυτερο.καντο και κανα 2 hard reset για να εισαι σιγουρος οτι εχει γινει.θα πρεπει να σβησουν τα λαμπακια και να ξαναναψουν.
calico Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Σβηνουν ολα τα λαμπακια εκτος του power. Βαζω 192.168.1.1 και τιποτα . Εχω δοκιμασει admin admin
poulinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 στο pc σου εχει σιγουρα αυτοματες Ip? σηκωνω τα χερια ψηλα μετα. οταν λες τιποτα εννοεις αυτο το παραθυρο που σου βγαλε οτι βγαζει ή δεν βγαζει τιποτα? κανε και απο command prompt ipconfig να δουμε τι Ip εχεις παρει(windows).στο Linux δεν ξερω πως ειναι η εντολη.
poulinos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 δεν βλεπω τιποτα για Ip και δεν βλεπω και πακετα στο Rx στο eth0.με windows θα ηταν πιο ευκολα να δουμε τι γινεται.απο την αλλη ενω εχεις 0 πακετα στο Rx ,στο loopback εχεις αρκετα πακετα που ισως να μην ειναι στο connection με το ρουτερ αλλα να ειναι αυτη η οθονη για τον κωδικο που δεν ξερω απο που παει και την φορτωνει.Ισως να εχει πειραχτει κατι στην συνδεση και η εικονα αυτη να μην ειναι του ρουτερ αλλα καποιο authentication του linux.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα