Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαλασε το παλιο ρουτερ του Οτε και εχω ενα tp-link td-8616 . Προσπαθησα να συνδεθω αλλα δεν τα καταφερα. Μου βγαζει εναωπαραθυρο και μου ζηταει ενα password σε ενα username : admin , και την επιλογη connect. Εχω Ubuntu 14.04. Δεν εχω ιδεα τι κωδικο βαζω. Επισης δε μπορω να συνδεθω στη σελιδα του ρουτερ.

Δημοσ.

Χαλασε το παλιο ρουτερ του Οτε και εχω ενα tp-link td-8616 . Προσπαθησα να συνδεθω αλλα δεν τα καταφερα. Μου βγαζει εναωπαραθυρο και μου ζηταει ενα password σε ενα username : admin , και την επιλογη connect. Εχω Ubuntu 14.04. Δεν εχω ιδεα τι κωδικο βαζω. Επισης δε μπορω να συνδεθω στη σελιδα του ρουτερ.

Κοιτάς το αυτοκόλλητο στην κάτω πλευρά του ρούτερ και βρίσκεις τον κωδικό. Αν σου βγάζει οτι είναι λάθος κάνε reset για να επανέλθει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Δημοσ.

οτι εχεις Ubuntu δεν λεει κατι.λογικα η Ip πρεπει να ειναι 192.168.1.1 και το Username admin και το Password admin.

οποτε για μενα.α.κανε hard reset το ρουτερ με το μικρο κουμπακι.

β.σεταρε το να εχεις ιντερνετ.

γ.καντο firmware update με το τελευταιο firmware.

Δημοσ.

Εβαλα τον κωδικο admin. Μου ενφανιζει παραθυρο 802.1X authenticaution και να βαλω παλι καποιο κωδικο με username : admin. Στη σελιδα του ρουτερ δε μπαινει με 192.168.1.1

Δημοσ.

Εβαλα τον κωδικο admin. Μου ενφανιζει παραθυρο 802.1X authenticaution και να βαλω παλι καποιο κωδικο με username : admin. Στη σελιδα του ρουτερ δε μπαινει με 192.168.1.1

καντος hard reset.καποιος κατι εχει πειραξει.το μικρο κουμπακι στο πισω μερος για 5-6 seconds.θα σβησουν τα λαμπακια θα ξαναναψουν και θα εχει εχει ερθει στα default μετα απο λιγο.

Δημοσ.

Χρησιμοποιησα οδοντογλυφιδα

Επισης μου βγαζει και αυτο οταν το ανοιγω :

post-236390-0-70698500-1405665180_thumb.jpg

Δημοσ.

Εγινε σιγουρα hard reset

Δοκιμασα με αλλον η/υ αλλα οχι με windows

αν βαλεις admin admin δεν παιζει?192.168.1.1 ειναι η default ip του ρουτερ.

Χρησιμοποιησα οδοντογλυφιδα

Επισης μου βγαζει και αυτο οταν το ανοιγω :

ο συνδετηρας ειναι παντα το καλυτερο.καντο και κανα 2 hard reset για να εισαι σιγουρος οτι εχει γινει.θα πρεπει να σβησουν τα λαμπακια και να ξαναναψουν.

Δημοσ.

Σβηνουν ολα τα λαμπακια εκτος του power.

Βαζω 192.168.1.1 και τιποτα .

Εχω δοκιμασει admin admin

Δημοσ.

στο pc σου εχει σιγουρα αυτοματες Ip?

σηκωνω τα χερια ψηλα μετα.

οταν λες τιποτα εννοεις αυτο το παραθυρο που σου βγαλε οτι βγαζει ή δεν βγαζει τιποτα?

κανε και απο command prompt ipconfig να δουμε τι Ip εχεις παρει(windows).στο Linux δεν ξερω πως ειναι η εντολη.

Δημοσ.

δεν βλεπω τιποτα για Ip και δεν βλεπω και πακετα στο Rx στο eth0.με windows θα ηταν πιο ευκολα να δουμε τι γινεται.απο την αλλη ενω εχεις 0 πακετα στο Rx ,στο loopback εχεις αρκετα πακετα που ισως να μην ειναι στο connection με το ρουτερ αλλα να ειναι  αυτη η οθονη για τον κωδικο που δεν ξερω απο που παει και την φορτωνει.Ισως να εχει πειραχτει κατι στην συνδεση και η εικονα αυτη να μην ειναι του ρουτερ αλλα καποιο  authentication του linux.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...