Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο forum ,οπως καταλαβατε απο το τιτλο του θεματος προσανατολιζομαι στην αγορα ενος intel nuc και συγκεκριμενα σε αυτο http://www.msystems.gr/index.php?category=1016&product=17526

Θα τοποθετηθει ενα dimm των 4 gb και ο samsung evo 840 που εχω αυτη τη στιγμη στο παρων desktop.H χρηση του θα ειναι α) ατελειωτο donwloading β)browsing και γ)λιγη χρηση ως media player .

To παρων μου συστημα ειναι ενας core2duo 6300 πανω σε μια asus p5qlme με 2 gb ram τον σκληρο που ανεφερα και μια ati radeon 4500 που δουλευει κατ'επιλογη (δικη της οχι δικη μου!!!).

Λειτουργικο τρεχω τα win 8.1.

Τα μηχανηματα θα ειναι τουλαχιστον ισαξια για τη χρηση που θελω? Ο λογος που θελω την αλλαγη ειναι να ξεφορτοθω το tower ,να εχω ενα ποιο ησυχο μηχανημα και κυριως να μειωσω την καταναλωση ρευματος .

Εχει ο celeron και η καρτα γραφικων της intel αρκετη δυναμη να βλεπω πχ ενα βιντεο στο youtube χωρις stuttering? Θα μπορουν να παιζουν ενα ασυμπιεστο blu ray rip ωστε να μπορω πχ να δω αν συγχρονιζουν οι υποτιτλοι που βρηκα?

Στο παρων συστημα (desktop) παιζω το τελευταιο καιρο με την onboard intel g33 και μπορω να τα κανω ανετα.

Ευχαριστω για καθε βοηθεια!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...