Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Αφου ειδα κ αποειδα με καποιους (συγκεκριμενους, ειναι η αληθεια) ελληνικους host, κ το ανυπαρκτο 24/7 τους, αποφασισα να μεταφερω ενα site που τρεχω στο εξωτερικο, σε semi-managed vps.

Το θεμα που εχω ωστοσο, ειναι οτι ο server βρισκεται στην Αγγλια, αλλα για λογους seo θελω να συνεχισω να βγαινω με ελληνικη IP.

Εχεις κανεις ιδεα που μπορω να βρω ελληνικη dedicated (θα μπει ssl πανω) ip σχετικα οικονομικα, κ σχετικα αμεσα?

Ευχαριστω :)

Δημοσ.

Στο βωμό του SEO πωλούνται τα πάντα τελικά. Εγώ έχω έναν εκτυπωτή που κάνει καλό SEO αν σε ενδιαφέρει:Ρ

(χαριτολογώντας φυσικά)

Δημοσ.

Στο βωμό του SEO πωλούνται τα πάντα τελικά. Εγώ έχω έναν εκτυπωτή που κάνει καλό SEO αν σε ενδιαφέρει:Ρ

(χαριτολογώντας φυσικά)

Αν τυχον εχεις τον αλγοριθμο τους, μπορεις να τον μοιραστεις κ μαζι μας.

Αν οχι, κ κανεις οπως κ εμεις εικασιες, κ η πρωινη σου δουλεια/βιτρινα ειναι το eshop σου, κ εχεις να πληρωσεις ΦΠΑ στο τελος του μηνα, κ πιστευεις οτι ο εκτυπωτης μπορει να βοηθησει, καλοδεχουμενος.

Φιλικα επισης ;)

Δημοσ.

Δεν χρειάζεσαι απαραίτητα ελληνική IP για seo και Dedicated IP θα σου έκανε. Δεν νομίζω βέβαια με αυτή την αλλαγή να δεις καμία μεγάλη διαφορά. Έχεις κάνει όλα τα υπόλοιπα στο SEO ?

Δημοσ.

Παει αρκετα καλα ειναι η αληθεια, γυρω στο 40%+ του traffic ειναι organic, με το υπολοιπο να ειναι referral κ social.

Μαλλον θα αρκεστω σε dedicated ωστοσο, οι τελευταιες εξελιξεις λενε οτι το location του σερβερ εχει μικροτερη σημασια απο το tld πλεον απο οτι διαβασα  :huh:

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και να την βρεις την Ελληνική Dedicated IP πως θα την κάνεις route στον server που βρίσκεται στην Αγγλία ή όπου αλλού εκτός Ελλάδος ?

Δημοσ.

Και να την βρεις την Ελληνική Dedicated IP πως θα την κάνεις route στον server που βρίσκεται στην Αγγλία ή όπου αλλού εκτός Ελλάδος ?

Γίνεται το θέμα είναι αν αξίζει τα λεφτά που θα επενδύσει και το χρονο. Και το Insomnia δεν είναι αλλα μια χαρα εμφανίζεται στο google.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...