Diyan Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα,Έχω την cpu της υπογραφής μου (phenom x4 960T) και από τι ξέρω μπορώ να ξεκλειδώσω άλλους 2 πυρήνες. Τον είχα όμως με την stock ψήκτρα περίπου 1.5-2 χρονια, τώρα του έβαλα την hyper 212 και σκέφτομαι να το δοκιμάσω.. Λέτε να έχει θέμα που ήταν τόσο καιρό stock? Να τον ξεκλειδώσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Μπορείς να δοκιμάσεις, είναι εύκολο να ξεκλειδώσει, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα δεις άλλους 2 "σωστούς" πυρήνες Ίσως χρειαστεί να ανεβάσεις και ρεύματα Ένας που είχε περάσει από τα χέρια μου, δεν ήθελε τίποτα έξτρα για καθημερινή εργασία (σερφαρισμα και office) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diyan Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 πως θα είμαι σίγουρος πως είναι σταθεροί οι πυρήνες? εάν κάτι δεν πάει καλά μπορώ να τους ξανά "κλειδώσω" ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Μια απλή αλλαγή στην μητρική είναι και λέγεται UCC. Ψαξε να δεις αν την έχει η μητρική σου και αν ναι βάλτην στο enable, restart το pc και θα δεις τι θα σου δείξει,μάλλον 1605Τ θα πρέπει να λέει μετά. Πρώτα θα πρέπει να επαναφέρεις στα εργοστασιακά stock αν έχεις overclock και μετά αυτό. Αν δουλέψει τότε τρέξε ένα prime95 για κανά μισάωρο να δείς αν δεν παρουσιάσει αστάθεια. Μπορεί να χρειαστεί να δώσεις λίγη παραπάνω τάση όμως ανάλογα με το τι θα σου βγάλει. Ορίστε και κάποια βίντεο: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diyan Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) απ ότι φαίνεται ξεκλείδωσαν και οι 2, τώρα θα αφήσω το prime95 όπως μου είπες κάνα μισάωρο Edit: μετά από 45 λεπτά είχε φτάσει μέχρι στο 12k.Worker #1: Completed 28 tests in 49 minutes - 0 errors, 0 warnings.Worker #2: Completed 26 tests in 49 minutes - 0 errors, 0 warnings.Worker #3: Completed 23 tests in 49 minutes - 0 errors, 0 warnings.Worker #4: Completed 32 tests in 49 minutes - 0 errors, 0 warnings.Worker #5: Completed 31 tests in 49 minutes - 0 errors, 0 warnings.Worker #6: Completed 31 tests in 49 minutes - 0 errors, 0 warnings.είναι εντάξει.. ? Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2014 από Diyan 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Εντάξει φαίνεται.Δοκίμασε και καμμιά κανονική βαριά εφαρμογή και θα δεις με τον καιρό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Μια χαρά φαίνεται, κάνε ότι είπε ο Millennium και θα το δείς με τον καιρό αν είναι σταθερός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diyan Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Ωραία, ευχαριστώ παδιά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα