Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Έπειτα από πολλά posts που είδα κατά καιρούς στο  forum είπα να συμμετάσχω και εγώ και κάνω το πρώτο μου post ζητώντας βοήθεια.

 

Πριν από καμιά δεκαριά μέρες αγόρασα 2 κινητά από Κίνα, (ένα για μένα και ένα για την αδερφή μου). Συγκεκριμένα αυτό και αυτό από το chinavasion

Τα κινητά έφτασαν χτες και αφού βάλαμε μέσα τις SIM και πήγαμε να τα ανοίξουμε, μας βγάζει το μήνυμα NO SIM CARD - EMERGENCY CALLS ONLY και δεν βρίσκει SIM σε κανένα από τα δύο slot. (τα κινητά είναι και τα δύο dualsim). Στην αρχή δεν προβληματίστηκα λέω θα αργεί, περίμενα αρκετή ώρα, το έκλεισα και το ξανά άνοιξα αλλά τίποτα. Μετά άρχισα να ψάχνω στο ιντερνετ, είδα κάποια άρθρα, το καλύτερο ήταν αυτό έκανα μερικά απ αυτά που έλεγε αλλά όχι πολλά γιατί έδινε πολλά διάφορα και δεν ήξερα ποια να επιλέξω. Καθάρισα όμως τις σιμ, έκανα factory reset και τα σχετικά αλλά πάλι τίποτα.

 

Έτσι, σήμερα είπα ότι πρέπει να πάω σε κάποιον "ειδικό" και το πήγα στον Γερμανό αλλά δεν πήρα μεγάλη βοήθεια, μόλις τους είπα ότι το πήρα από την Κίνα και ότι η ΣΙΜ δεν δουλεύει μου είπαν ότι είναι κλειδωμένο στην Ελλάδα και κάτι τέτοια χωρίς παραπάνω εξηγήσεις.

 

Οπότε αυτό που απομένει είναι να πάρω την γνώμη ενός tech comminity και να ρωτήσω ανθρώπους που μπορεί να αντιμετώπισαν παρόμοια περιστατικά (έχω δει άρθρα με αγορές κινητών από chinavasion sto forum αλλά όλα ήταν καλά) ή που έχουν κάποιες παραπάνω γνώσεις.

 

Δεν πιστεύω ότι μπορώ να κάνω πολλά πράγματα, πλέον, ειδικά επικοινωνώντας με το site πιστεύω ότι δεν θα βρω άκρη αν και αργότερα θα το κάνω. Στην καλύτερη άντε να τους επιστρέψω τα κινητά (με δικά μου μεταφορικά) και να αγοράσω κάτι άλλο ίδιας αξίας.  Πρόκειται δηλαδή για 300 σχεδόν χαμένα ευρώ.

 

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων, κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Δημοσ.

Aυτό το iMAN αν μπορείς να το επιστρέψεις κάντο, με τα μισά παίρνεις κάτι πολύ καλύτερο. Τώρα όσο για τη sim που δε διαβάζουν και τα 2 περίεργο μου φαίνεται. Θα μπορούσαν να είναι κλειδωμένα οπότε ρώτα τους καλύτερα να σου πουν. Και αυτό το site δεν είναι και πάρα πολύ γνωστό. Διάβασες πουθενά καμιά καλή κριτική και το επέλεξες?

Δημοσ.

Μου αρέσει για την ανθεκτικότητά του, είναι αδιάβροχο και άθραυστο αλλά έχει και ωραία αίσθηση. Όσο για τις ΣΙΜ θα ρωτήσω αν και υποτίθετται ότι είναι unlocked. Όσον αφορά το site  έχω διαβάσει αρκετές κριτικές και στο φορουμ αλλα και στο ιντερνετ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...