Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται. Δεν ήξερα σε ποιο θέμα ακριβώς να ανοίξω το παρακάτω θέμα οπότε το ανοίγω εδώ.

Έχω πρόβλημα με ένα φλασάκι Cruzer Micro 16gb . Το έβγαλα χωρίς ασφαλή κατάργηση από έναν υπολογιστή εκτός σπιτιού και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Το φλασακι έχει μέσα μόνο αρχεία word και κάποια pdf.

Αν μπείτε στο παρακάτω λινκ ή στα επισυναπτόμενα αρχεία

https://imageshack.com/i/ex022a30p

Στη μια φωτογραφία από τις 3 , image3 όλα τα αρχεία είναι οκ.

Στη φωτογραφία image2 αμέσως μετά τους φακέλους υπήρχαν αρχεία word τα οποία έχουν χάσει το εικονίδιο του word και είναι λευκή εικόνα με μέγεθος 16kb.

Στη φωτογραφία image3 τα 2 τελευταία αρχεία ήταν φάκελοι όπου και σε αυτά χάθηκε το εικονίδιο των φακέλων και είναι πλέον λευκή εικόνα με μέγεθος και αυτά 16kb.

Τι μπορώ να κάνω για να επαναφέρω τα αρχεία και τους φακέλους ; Καμιά ιδέα ; Επίσης τι πιστεύεται ; είναι ιός ή κρυπτογράφηση;

Έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα recovery των αρχείων αλλά δεν μου ανοίγει τα αρχεία του 2014 που ήταν στους 2 φακέλους που έχουν γίνει λευκές εικόνες.

Επίσης έχω scannάρει το φλασάκι με eset nod 32 online scanner και δεν βρήκε τίποτα.

Υπάρχει περίπωση ανάκτησης ; ευχαριστώ και περιμένω κάθε ιδέα σας. Τα αρχεία είναι πολύ σημαντικά. Ευχαριστώ

Image1.bmp

Image2.bmp

Image3.bmp

Δημοσ.

Ότι σου λέει ο από πάνω. Επίσης, απέφυγε πάση θυσία να γράψεις δεδομένα στο φλασάκι όσο είσαι σε διαδικασία ανάκτησης. Αν μπορείς κάνε sector-to-sector backup με κάποιο πρόγραμμα (πχ ghost, acronis κλπ).

Δημοσ.

Να κάνω sector-to-sector backup για τα αρχεία που δεν έχουν πειραχθεί ; αυτά τα έχω σώσει. απλά με ενδιαφέρουν πολύ οι δύο φάκελοι ( οι οποίοι είχαν αρχεία μέσα ) που έχουν επηρεαστεί και είναι του 2014. ευχαριστώ και τους 2 σας. ελπίζω να βγάλω άκρη. και άλλες ιδέες δεκτές.τώρα δοκιμάζω με recuva και ontrack easy recovery

Δημοσ.

Το sector-to-sector backup αντιγράφει το αποθηκευτικο μέσο ανεξάρτητα από το file system και ολόκληρο (ακόμα και τον άδειο χώρο). Ο λόγος που στο προτείνω είναι για να εχεις ένα σημείο αναφοράς σε περίπτωση που αλλοιωθεί το υπό εξέταση φλασάκι. Κάνε το αντίγραφο και προχώρα άφοβα με τα προγράμματα που σου προτάθηκαν. 

Να κάνω sector-to-sector backup για τα αρχεία που δεν έχουν πειραχθεί ; αυτά τα έχω σώσει. απλά με ενδιαφέρουν πολύ οι δύο φάκελοι ( οι οποίοι είχαν αρχεία μέσα ) που έχουν επηρεαστεί και είναι του 2014. ευχαριστώ και τους 2 σας. ελπίζω να βγάλω άκρη. και άλλες ιδέες δεκτές.τώρα δοκιμάζω με recuva και ontrack easy recovery

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...