vassom Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα θα ήθέλα αν μπορεί καποιος να με βοηθήσει με ένα θέμα είμαστε δυο οικογένειες που ζούμε σε 2 μεζονετες η μία πάνω από την άλλη . Εχουμε συνδρομή nova multiview και έχουμε τοποθετήσει τουσ αποκωδικοποιητες ωσ εξήσ: στο ισογειο το κεντρικό και στον πρώτο όροφο τον δεύτερο . θέλω με καποιον τρόπο να μεταδώσω την εικόνα του πρώτου αποκωδικοποιητη που βρίσκεται στο ισόγειο, σε δωμάτιο στο υπόγειο και την εικόνα του δευτερου (1ος όροφοσ) σε δωμάτιο στον δευτερο όροφο. προτιμώ την λύση του ενσύρματου καθοτι η απόσταση είναι μικρή μεταξύ των δωματίων και δεν έχω πρόβλημα να τραβήξω καλώδιο εξωτερικό . το προβλημά μου είναι: 1. αν ειναι αποκωδικοποιητές τησ nova εχουν ενσωματωμένο modulator ή αν θα χρειαστεί να πάρω και 2. αν υποθέσουμε ότι έχουν τι συνδέω με τι ? Ευχαριστώ πολύ
graphist83 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 1. Ναι έχουν. 2. Απο την εξοδο του εκάστοτε modulator (RF Out) στην εισοδο RF In της εκαστοτε τv. Η συχνοτητα που θα πρεπει να συντονιστεί η καθε tv καθορίζεται μεσα απο τα μενου του δεκτη. Η εργοστασιακή, νομιζω ειναι η C21. Μπορουν να μπουν και ματακια infrared και να μπορεις να τον χειρίζεσαι και απο το τηλεχειριστήριο του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα