matheostsik Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Καλησπερα παιδια!Εκανα μια αναβαθμιση στη μητρικη,RAM και επεξεργαστη αλλα κρατησα τον ιδιο σκληρο.Ο υπολογιστης bootarei κανονικα μπηκα στο bios τα βρησκει ολα απλα οταν λεει Starting Windows κολλαει και βαζει στο Startup Repair το οποιο δε κανει τιποτα απλα φορτωνει κατι για κανενα 10 λεπτο και μετα μου λεει οτι εντοπισε προβλημα και μου κλεινει τον υπολογιστη....( Παλια PC Specs: Μητρικη Gigabyte ga-a55v-s2v,CPU socket AMD FM1.,.. Νεα Pc Specs Μητρικη Asus Sabertooth 990FX R2.0..CPU AMD FX 8320)Παιδια χρειαζομαι επιγωντως βοηθεια!Ευχαριστω!!
SPANK Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Λογικό αφου άλλαξες τα πάντα να μην μπαίνει στα windows δοκίμασε ενα repair με το cd των windows αν και καλύτερα να κάνεις ενα format και καθαρή εγκατάσταση των windows
matheostsik Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 κια πως θα κανω τωρα format αφου δεν μπορω να μπω στα windows?επισης δεν εχω το cd των windows ειναι σπαστα
SPANK Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Πρέπει να βρείς ενα cd των windows ωστε να κάνεις format και εγκατάσταση απο την αρχή
matheostsik Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 το cd που πηρα μαζι με την μητρικη ? οχι ε? ετσι δε θα χασω τα αρχεια μου ομως σκεφτηκα να επαναγκαταστησω τα windows απο ενα USB στικακι που εχω αλλα δε θελω να χασω τα αρχεια μου παιζει να επηρεαστηκε που του εβαλα 4GB ram ενω ειχε 3 και τα 32bit?
SPANK Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Για να μην μπερδεύεσαι για να πάρεις τα αρχεία σου πρέπει να βάλεις τον δίσκο σε ενα αλλο pc σαν δεύτερο και να πάρεις οτι θέλεις , μετα τον βάζεις πισω στον υπολογιστή σου και με ενα cd με windows ή αν σε usb οτι ειναι κανεις format και επανεγκατάσταση , αν εχεις 4gb και πανω θα βάλεις 64 bit
matheostsik Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 οκ σε ευχαριστω παρα πολυ!απλα εχω ξαναβαλει δευτερο σκληρο σε καποιον και απο τι θυμαμαι ειναι μεγαλη διαδικασια!σωστα?
SPANK Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Καθόλου μεγάλη τον βάζεις σαν 2ο και μολις μπεις στα windows θα τον δείς εκει σαν 2ο 1
matheostsik Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Σε ευχαριστω παρα πολυ ημουν ετοιμοςσ να στειλω το pc σε τεχνικο!Να σαι καλα!
SPANK Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Συνήθως οταν αλλάζουμε ορισμένα κομμάτια του hardware οπως μητρική ή επεξεργαστή χρειάζεται καινούργια εγκατάσταση των windows και αφου εσυ τα άλλαξες και ολα ενας λόγος παραπανω , γιατι δεν ειναι να πεις οτι υπάρχει καποιο αλλο πρόβλημα απλα φορτώνουν τα windows και δεν μπαίνει μεσα οποτε με μια επανεγκατάσταση θα εισαι κομπλε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα