Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι να σε πω, εγώ ήμουν τυχερός και το κατάλαβα επειδή μια μέρα πήγα να περάσω πιο καινούριους και μου έκανε τα νούμερα.

Είναι σίγουρα θέμα drivers και όχι τίποτα στο υλικό?

Μήπως έχεις δει να λέει ότι οι drivers κράσαραν στην taskbar ενώ έτρεχες κάτι?

Αν ναι μπορεί να φταίει κάτι άλλο.

Οχι δεν λεει τιποτα στο taskbar, απλα κολλαγε η οθονη εντελως και εκανε ενα τζζζζζζζζ ο ηχος κατα 99% οταν εκλεινα το PES 2014 η γενικα οταν idleαρε ο υπολογιστης στα καλα καθουμενα. Τωρα απο προχτες εχω αλλαξει μια ρυθμιση και δεν μου εμφανιζει το προβλημα πλεον, για οποιον ενδιαφερεται αυτη ειναι

Start> Power Options> Advanced Power Settings> Pci Express> Link State Power Management: Off

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχασε μπολικους πελατες η amd με τα drivers που εχει.Χαρακτηριστικο παραδειγμα προσφατα που παρηγγειλα την gtx770 με πηρε ο υπαλληλος του καταστηματος και μου προτεινε την 290 που ειχαν σε προσφορα.Οταν του ειπα οτι δεν θελω amd,χωρις να του πω για ποιον λογο,με ρωτησε απο μονος του"λογο των drivers ε??"

Επεξ/σία από JimRdesign
Δημοσ.

Καλός αστικός μύθος αυτός με τους οδηγούς.

όταν έχεις ο ίδιος προβλήματα και το ζείς όπως το έχω ζήσει και εγώ ο μύθος γίνεται πραγματικότητα.

• Like 1
Δημοσ.

Και πάλι δε λέει τίποτα αυτό από μόνο του.Αν ήταν έτσι τι να λέγαν και αυτοί που τους κάηκαν κάρτες από οδηγούς nvidia.

εννοείται οτι και η nvidia έχει προβλήματα αλλα αυτά της amd είναι άλλο πράγμα.

Δημοσ.

Τώρα με την 6870 μου έχουν συμβεί διάφορα κουλά που είναι μάλλον σχετικά με drivers, αλλά τίποτα τόσο δραματικό ή που δεν έστρωσε με τον καιρό.

related

Προσωπικά άλλαξα την τιμή EnableUlps = 0 στη registry και δείχνει να έχει φτιάξει.Δεν την έχω δοκιμάσει πολύ αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει φάει κόλλημα.

Δημοσ.

Σαν χρηστης παλαιοτερα 6850 δεν ειχα κανενα προβλημα απολυτως ακομη και οταν τις ειχα σε crossfire!μαλιστα ειχα τις sapphire 775/1400 αν δεν κανω λαθος και κατορθωσα να τις τρεχω στα 900/1500 χωρις κανενα θεμα.τις αλλαξα με nvidia mia gtx 660ti και gtx 670.δεν ειμαι funboy καμιας εταιρειας,μονο της τσεπης μου.τωρα εχω μια ρ9 280χ gigabyte και ποτε μα ποτε δεν ειχα προβλημα με drivers.συμφωνω με το φιλο millenium για τον αστικο μυθο των drivers ειδικα τα ταλευταια 2 χρονια.οτι πολλοι δυστυχως φανατιζονται και υποστηριζουν τους πρασινους η κοκκινους θεωρω οτι ειναι και λιγο θεμα αδαισμου.αν δεν δοκιμασει καποιος κατι,πως γινεται να εχει προσωπικη αποψη?

Δημοσ.

με την 6870 που ειχα απο τοτε που βγήκε δεν ειχα κανενα πρόβλημα.

το θεμα ειναι 1 κ λέγεται windows update !!!

οι καινούργιοι drivers θελουν κ καποια καινουρια στοιχεια απ τα windows που αυτα βγήκαν μετα απο αυτα.

οποτε ενεργοποιουμε τα windows update κανουμε ελεγχο για νεες ενοιμερωσεις κ μολις τις βγαλει τις επιλεγουμε οοοοολες εκτος απ τις γλωσσες που θα βγαλει κ μια ακομα ατιμη κ παρα πολυ κακη ενημερωση που λεγεται εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού, ιδικα επανω σε αυτο μπορειτε να κανεντε δεξι κλικ κ να το αποκρύψετε τελειως !!

μολις τις κανεντε ολες κ τα windows τελειωσουν την ολη διαδικασια ξανα καντε εναν ελεγχο μπας κ βρει κ αλλες κ μετα ξανα κλείστε τες. 

αν το προβλημα συνεχιζει εδω ειμαστε να το κουβεντιασουμε !!!

Δημοσ.

Σαν χρηστης παλαιοτερα 6850 δεν ειχα κανενα προβλημα απολυτως ακομη και οταν τις ειχα σε crossfire!μαλιστα ειχα τις sapphire 775/1400 αν δεν κανω λαθος και κατορθωσα να τις τρεχω στα 900/1500 χωρις κανενα θεμα.τις αλλαξα με nvidia mia gtx 660ti και gtx 670.δεν ειμαι funboy καμιας εταιρειας,μονο της τσεπης μου.τωρα εχω μια ρ9 280χ gigabyte και ποτε μα ποτε δεν ειχα προβλημα με drivers.συμφωνω με το φιλο millenium για τον αστικο μυθο των drivers ειδικα τα ταλευταια 2 χρονια.οτι πολλοι δυστυχως φανατιζονται και υποστηριζουν τους πρασινους η κοκκινους θεωρω οτι ειναι και λιγο θεμα αδαισμου.αν δεν δοκιμασει καποιος κατι,πως γινεται να εχει προσωπικη αποψη?

ούτε εγώ είμαι fanboy,αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση πάντως με την 6850 μου,το πρόβλημα αφορά το software.

Δεν ξέρω αν το λάθος υπάρχει στον ίδιο τον display driver,ή στον Catalyst,ή στα Windows,αλλά ότι κάτι δεν πάει καλά και μπορώ να λύσω το πρόβλημα ο ίδιος με ρυθμίσεις,σημαίνει ότι κάποιος από όλους αυτούς που ανέφερα δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...