pnick Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 οκ φίλος το βρήκα ευχαριστώ και εγώ εχτές το παρέλαβα ακόμα δεν πρόλαβα να το πάρω το γρατζούνισα... E, αμάν και εσύ!.. Τα προσέχουμε τέτοια εργαλεία.
Physiciant Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Το εγκατέστησα..δεν ακούγεται τίποτα. Απίστευτο τροφοδοτικό. Όχι σα τη σκούπα το Seasonic που μου είχαν στείλει. Εύγε EVGA!!!!!!!!!!!!! Παρατήρησα επίσης ότι το pc μου τραβάει 25-30W λιγότερα από πριν σε idle. Φανταστείτε τι 'υψηλό' efficiency που είχε το προηγούμενο τροφοδοτικό μου
LarSon Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Λοιπόν παιδιά έχω φτιάξει τον καινούργιο μου υπολογιστή και τώρα χρειάζομαι πάλι την βοήθεια σας....θέλω να κάνω μια αναβάθμιση το παλιό μου σύστημα και να το συνδέσω στην 42 άρα,το παλιό μου σύστημα το χρειάζομαι για Youtube ταινίες τίποτα το ιδιαίτερο......το θέμα είναι ότι το δικό μου σύστημα έτσι οπός είναι τώρα όταν το βάζω Full Screen κολλάει και στης ταινίες και στο YouTube...τι μπορούμε να κάνουμε....? μπορώ να δώσω μέχρι 200 Euro τροφοδοτικό έχω ένα ότι νάνε 300w.....
pnick Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Μνήμη πιθανόν να χρειάζεσαι (πόση έχεις, τροφοδοτικό (ένα 300-350άρι Be Quiet θα ήταν ό,τι πρέπει) και ίσως έναν φτηνό 120-128άρη ssd και το μηχανηματάκι θα "φυσεί"!
Physiciant Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Άκυρο..ακόμα δε ξύπνησα και διαβάζω ότι να ναι. Πάντως ssd νομίζω δεν αξίζει να αγοράσει γι' αυτό το pc
LarSon Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 έκανα μεγάλη βλακεία πριν μερικά χρονιά που δεν ήξερα τίποτα από υπολογιστές....ο υπολογιστής άρχισε να κολλάει να βγάζει μπλε γράμματα και τέτοια...πήγα να το κάνω φορματ αλλά στην μέση του φορματ μου έβγαζε κάποιο σφάλμα μερικές φορές μπλε γράμματα και έτσι αποφάσισα να το πάω σε τεχνικό (η μεγαλύτερη βλακεία που έχω κάνει....) στην ουσία μου άλλαξε επεξεργαστή και μητρική και μου πήρε 70Euro.. όταν πήρα τον υπολογιστή στα χέρια μου μετά από 2 μέρες μου έρχεται στο μυαλό γιατί να μην πάρω τα χαλασμένα κομμάτια???..... πάω να τα πάρω μου λέει από την στιγμή που δεν μου είπες τίποτα από την αρχή τα πέταξα στην ανακύκλωση....πέταξα 70euro και έκανε το pc μου ποιο αργό από ότι ήταν πριν.... Μνήμη πιθανόν να χρειάζεσαι (πόση έχεις , τροφοδοτικό (ένα 300-350άρι Be Quiet θα ήταν ό,τι πρέπει) και ίσως έναν φτηνό 120-128άρη ssd και το μηχανηματάκι θα "φυσεί"! 2 GB
Physiciant Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Σιγά μη τα είχε πετάξει..απλά τα καβάτζοσε. 2GB είναι πολύ λίγα
LarSon Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 παιδιά λέτε αξίζει να κάνω κάτι τέτοιο ??
pnick Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Άλλα 2gb μνήμης, έναν φτηνό ssd π.χ. https://www.skroutz.gr/s/442823/Intel-520-Series-120GB-9-5mm-SSDSC2CW120A310.htmlκαι το Be Quiet και είσαι ΟΚ. Και με sata 2 θα δει διαφορές με τον ssd. Θα πετάει το σύστημα σε σχέση με πρίν. Περίπου 120€ θα χρειαστείς. Παραπάνω χρήματα μη ρίξεις, ειδικά για αυτήν την χρήση.
Physiciant Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Στη θέση σου δε θα το έκανα. Max capacity of ram είναι 2GB, δε μπορείς να βάλεις παραπάνω δυστυχώς. Αφού δε μπορείς να βάλεις ram δε θα έκανα ούτε τα υπόλοιπα. Πάλι θα κολλάει 1
LarSon Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 οπότε μόνο να αλλάξω σχεδόν όλο το σύστημα μου μένει ε??
pnick Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Τώρα πρόσεξα καλύτερα την μητρική. Ναι, μόνο 2gb. Άρα δεν γίνεται τίποτα... Κάτι τέτοιο μήπως;
Physiciant Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Βασικά αν θες τόσο πολύ να το αναβαθμίσεις θα μπορούσες να αλλάξεις μητρική και να πάρεις μεταχειρισμένες μνήμες. Νομίζω με 4GB ram δε θα κολλάς και θα σου βγει περίπου στα 100 ευρά Βασικά δίκιο έχει ο pnick. Αν αλλάξεις μητρική βρες κάποια που δέχεται DDR3, αλλά δε νομίζω ότι μόνο για ταινίες και youtube χρειάζεται να αλλάξεις cpu 1
pnick Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Εγώ βασικά έβαλα μια συνθεσούλα σε 1150. Αυτός έχει τώρα 775 (5 ετίας). Αν είναι να ψάχνει μητρικές, μνήμες κ.λπ. φτιάχνει ένα καινούργιο συστηματάκι μέσα στο budget και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα