Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το EVGA 650W δεν είναι ίδιας κατασκευής με το Supernova G2 750W (κατασκευαστής Superflower). To 650 όπως και το 750 G1 είχαν τα θεματάκια τους όντως όμως το G2 καμία σχέση. Ορίστε και review από jonnyguru με βαθμολογία 9.8

Το χω παραγγείλει εδώ και μια βδομάδα, λογικά το περιμένω αύριο. Πριν απ' αυτό είχα το Seasonic Evo 750W το οποίο έστειλα πίσω επειδή μετά τα 200W έκανε σαν σκούπα.

Δημοσ.

Και το seasonic που προτεινα 9.8 πηρε απο τον γιαννη τον Guru :P Αλλα νομιζω θα αποσυρω την ψήφο μου διοτι με το Evga θα εχεις 10χρονια εγγυηση(με registration στο site τους) + οτι ειναι και φθηνοτερο= G2 750w all the way :)

• Like 1
Δημοσ.

Για να χεις 10 χρόνια εγγύηση πρέπει να κάνεις register στο site της EVGA αλλιώς η εγγύηση πέφτει αυτόματα στα 5 χρόνια. Τους είχα στείλει και email για επιβεβαίωση. Πάντως το G2 έγινε διαθέσιμο στο site του eshop, οπότε αύριο-μεθαύριο θα το χω. Αν θες περίμενε να σου πω εντυπώσεις. Βέβαια το είχα δοκιμάσει από ένα φίλο που το πήρε και αυτός πριν ένα μήνα περίπου, οπότε οι εντυπώσεις πάλι εξαιρετικές θα είναι. 

Δημοσ.

οκ παιδιά ευχαριστώ οπότε θα πάρω το EVGA 750W..Θα μου φτάσει πιστεύω και για την R9 290 εάν πάρω αυτήν,για την R9 280x δεν ανησυχώ θα την τραβήξει σίγουρα...

Δημοσ.

Τωρα για τα τροφοδοτικα πηγα να σου πρπτεινω το Xfx Xtr 650w αλλα διαβαζω οτι κανει θόρυβο σε full load οποτε ακυρο. 

Ποιοτικότερο τροφοδοτικό στα λεφτά.Σε full load μπορεί να μη λειτουργήσει και ποτέ και δεν αποκλείεται να πέσαν σε κάποιο faulty unit.Φίλος που το έχει,που είναι και αρκετά απαιτητικός,δεν έχει το παραμικρό παράπονο.

Δημοσ.

παράγγειλα το EVGA 750W G2 ελπίζω να μην το μετανιώσω...άντε με το καλό να μου έρθει,τώρα θα δω πόσα έχω στην άκρη και  άμα μου φτάνουν πάω για R9 290 αν όχι R9 280x άλλο λίγο μένει....

Δημοσ.

παιδιά αγόρασα το EVGA 750W G2  τώρα που πρέπει να κάνω εγγραφή για να πάρω τα +5 χρόνια εγγύηση ? παιδιά ξέρει κανείς άμα παίζει να πέσουν η τιμές στης κάρτες γραφικών τώρα τον Αύγουστο (κάλο μήνα)....

Δημοσ.

Χθες παρέλαβα και γω το G2 και μόλις το έκανα register στο site της EVGA. Πρέπει να κάνεις account πρώτα

http://eu.evga.com/support/register.asp

οκ φίλος το βρήκα ευχαριστώ και εγώ εχτές το παρέλαβα ακόμα δεν πρόλαβα να το πάρω το γρατζούνισα... :cry:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...