XPHSTOS_ Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Ευχαριστώ! Μια χαρά φαίνεται... δεν μου αρέσει λίγο ο file manager που έχουν, ο nemo ήταν καλύτερος στα mint.Τώρα κόλλησα λίγο στο install του pepper flash ένα πακέτο δεν μπορεί να το κατεβάσει... :/ Αλλά έπρεπε να φύγω για την δουλειά και δεν είχα χρόνο να το δω.. λογικά τώρα το Σ/Κ θα το σκαλίσω περισσότερο.Ο software manager μου πάγωσε 3-4 φορές... αλλά κάθε εμπόδιο για καλό... τουλάχιστον μαθαίνω νέα πράγματα ψάχνοντας να βρω λύσεις..Ναι το nomodeset δίπλα το πρόσθεσα και δεν είχε gedit... έχουν ένα scratch το οποίο δεν μου άνοιξε sudo scratch /etc... και το έκανα με vi.Ότι θυμόμουν από το ΙΕΚ... Παραδόξως ο samba δουλεύει μια χαρά εδώ, χωρίς παιρεταίρω ρυθμίσεις που χρειάστηκα για τα mint.Οψώμεθα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δεν θυμαμαι αν ειπωθηκε εδω ή στο adslgr, αλλα το ubuntu 12.04 (σε αυτο βασιζεται το elementary os luna) εχει samba 3.6.x ενω το 14.04 (στο οποιο βασιζεται το mint 17) εχει samba 4.1.x, οποτε ναι, υπαρχουν αρκετες διαφορες μεταξυ του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα