fakiris31 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω εαν έχει κάποιος adsl στην Λάρισα και αν ναι εαν είναι οκ με το δίκτυο της wind
iznodur Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Φίλος μου μένει στο κέντρο και είναι οκ, άσε που με ένα 20άρικο καθάρισες!
poulinos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 η ταχυτητα εξαρτατε απο το ποσο μακρυα εισαι παρα απο τον παροχο καθεαυτου.κατα τα αλλα επειδη θα σου δωσουν το σαπιδι το zte πηγαινε παρε προκαταβολικα κανα καλυτερο ρουτερ.
mastoras007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα παιδιά είστε απο Λάρισα? Ειμαι Φιλιππουπολη και έχω πρόβλημα με γραμμή οτέ εδώ και 2-3 μήνες έχετε ακούσει κάτι?
geekas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα παιδιά είστε απο Λάρισα? Ειμαι Φιλιππουπολη και έχω πρόβλημα με γραμμή οτέ εδώ και 2-3 μήνες έχετε ακούσει κάτι? Δεν έχω ακούσει κάτι συγκεκριμένο... πάλι όσοι έχουνε Wind είναι οκ. Τι να πω, ανάλογα τις αποστάσεις κλπ και την κάθε γραμμή. Εγώ προσωπικά κοιτάω που είναι πιο φθηνά και πάω
poulinos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα παιδιά είστε απο Λάρισα? Ειμαι Φιλιππουπολη και έχω πρόβλημα με γραμμή οτέ εδώ και 2-3 μήνες έχετε ακούσει κάτι? αναφερεις οτι εχεις προβλημα χωρις να αναφερεις καν ποιο ειναι αυτο.αν ηταν κατι γενικο λογικα θα ειχε φτιαχτει τοσο καιρο.οποτε πες μας τι προβλημα εχεις διοτι μπορει να ειναι θεμα γραμμης μπορει θεμα ρουτερ μπορει θεμα εσωτερικης καλωδιωσης.10002 πραγματα μπορει να ειναι
mastoras007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Εχω πολλά προβλήματα με την γραμμή αλλά το βασικό είναι οτι έχει πολύ ''θόρυβο'' ετσι μου λένε οι τεχνικοι του οτε. Εχθές που πήγα στον οτε εδώ στη λάρισα και μίλησα με τον προιστάμενο μου είπε οτι ΄μεχρι τέλος του μήνα ολη η λάρισα θα έχει vdsl μόνο έτσι μου είπε οτι θα λυθεί το πρόβλημα μου
poulinos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Εχω πολλά προβλήματα με την γραμμή αλλά το βασικό είναι οτι έχει πολύ ''θόρυβο'' ετσι μου λένε οι τεχνικοι του οτε. Εχθές που πήγα στον οτε εδώ στη λάρισα και μίλησα με τον προιστάμενο μου είπε οτι ΄μεχρι τέλος του μήνα ολη η λάρισα θα έχει vdsl μόνο έτσι μου είπε οτι θα λυθεί το πρόβλημα μου χαρακτηριστικα γραμμης μεσα απο τον ρουτερ?το εχει θορυβο δεν μας λεει κατι διοτι μπορει με μια αλλαγη απερχομενου ή κεντρικου να διορθωθει αυτο.αν ειναι ομως λογω μεγαλης αποστασης εκει ναι δεν μπορεις να κανεις πολλα οποτε περιμενεις το vdsl.εχουν αλλαξει τα καφαο και εχουν βαλει kv στην λαρισα και σου λεει μεχρι τελος του μηνα θα εχει vdsl?γιατι αν δεν εχει γινει ακομα αυτο τοτε το τελος του μηνα καντο τελος του χρονου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα