marduc812 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Παιδιά έχω ένα macbook και εκεί που καθόμουν πέφτει από το ταβάνι μία κατσαρίδα στα μαλλιά μου,Τρομάζω την πετάω εμ το χέρι και πάει πάνω στο mac ανάμεσα στην οθόνη και το πληκτρολόγιο και πολεμάει να σηκωθεί στα πόδια.Πάω να γυρίσω να πάρω χαρτί για να την βγαλω και έχει γυρίσει στα πόδια και μπάινει μέσα στον αεραγωγό.Φωνάζω εγώ επ επ τίποτα αυτή μπαίνει μέσα και δεν μπορώ να την βγάλω.Τι να κάνω για να βγεί η που....α η κατσαρίδα από το mac? 1
3leven Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Πετα το MacBook μαζι με τη κατσαριδα.. Win-Win. 2
Radiant Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Απ'ότι φαίνεται δεν είναι τόσο σπάνιο όσο νόμιζα τα μήλα να σαπίζουν.
vaiosgtr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 σιγα μην κατσει η κατσαριδα μεσα στο mac. εγω λεω οτι εχει φυγει και δεν το πηρες χαμπαρι
leonidas_fs Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Παίξε κανα game να ανέβει η θερμοκρασία του Mac.... :devil: Φωνάζω εγώ επ επ τίποτα αυτή μπαίνει μέσα και δεν μπορώ να την βγάλω. 3
vrykolakas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Κατσαρίδα στο ταβάνι; Τι spiderοκατσαρίδα ήταν αυτή; Αν είναι ακόμα εκεί, βάλε δίπλα στο mac αυτό το εξάρτημα με τους υπέρηχους που έδειχνε στην απαίσια διαφήμιση, να δούμε κι αν δουλεύει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις