panos2171 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Eγώ ακόμα δεν το παρέλαβα. Η παραγγελία δείχνει ολοκληρωμένη ωστόσο το κατάστημα έκλεισε για 15αυγουστο οπότε θα πάω Τρίτη.
Mr_Terror Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 και μενα ολοκληρωμενη δειχνει.Ισως αυριο να ερθει sms να παραλαβουμε.Εγω εβαλα παραλαβη απο acs
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Ευχαριστώ και εγώ τον TS όπως και το you.gr , παρέλαβα προχθές στα 9.90. Μια χαρά το keyboard σε αυτά τα φράγκα
giorginho Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Mια που το θυμηθηκα, εχει κανενος το πληκτρολογιο (αυτο ή το προηγουμενο ξερω γω) τυπωμενους τους χαρακτηρες στα πληκτρα ή ειναι σε ολους οπως το δικο μου με "αυτοκολλητα" (απο μακρια δεν φαινεται, αν τα κοιταξει κανεις κοντα ομως κανει λιγο 'μπαμ')?
scullyist Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δεν είναι αυτοκόλλητο, δες το υπό γωνία κι από πάρα πολύ κοντά και ψιλάφησε το... αυτό που σου φαίνεται σαν αυτοκόλλητο επειδή ξεχωρίζει από το υπόλοιπο ματ κουμπί, είναι απλά το ανάγλυφο που πλαισιώνει+καλύπτει το γράμμα (στην ουσία το γράμμα είναι σαν κάποιου είδους επίστρωση που 'ψήνεται' πάνω στο πλαστικό). Προσπάθησε να το ξύσεις με το νύχι να δεις, δεν υπάρχει αυτοκόλλητο που να μπορείς να σηκώσεις. 1
giorginho Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 λολ, ωραια, απλα άλλα πληκτρολογια καταφερνουν να εχουν αναγλυφα μονο τα γραμματα (και οχι ολοκληρο -μικρο βεβαια- πλαισιο γυρω απο αυτα!).
orck Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Οσα πληκτρολογια εχω δει ολα τα γραμματα ειναι σαν χαλκομανιες, εχουν ενα διαφανο περιθωριο περιπου 0,5χιλιοστο γυρω απο το γραμμα ελλινικο και αγγλικο, δεν ειναι αυτοκολλητο ομως, δεν ξεκολαει με τιποτα.Σε ποιο πληκτρολογιο εχεις δει κατι διαφορετικο;
scullyist Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Ναι ξέρω τι λες, κι εγώ όσα είχα μέχρι τώρα έτσι ήταν. Κι έχω κι ένα που δεν φαίνεται καν έξτρα περιθώριο του 0,5 που λέει ο orck αλλά καρφί μόνο το γράμμα ή και που το ανάγλυφο του είναι ελάχιστο και το αντιλαμβάνεσαι με τα χίλια ζόρια... Άλλη τεχνική εκτύπωσης απλά, αυτήν κι εγώ πρώτη φορά σε αυτό την είδα. Αισθητικά δεν είναι κι ότι καλύτερο, κι εμένα δεν με φτιάχνει ιδιαίτερα που ξεχωρίζουν με τέτοιο τρόπο αλλά oh well που λένε σε αυτή την τιμή...πρακτικά τουλάχιστον μου δίνει την εντύπωση πως με αυτού του είδους το "ψήσιμο"/εκτύπωση, σε αντίθεση με τα άλλα, αυτά δεν πρόκειται να αλλοιωθούν/ξεφτίσουν με τίποτα μετά από καιρό χρήσης. Ίδωμεν.
giorginho Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Σε ποιο πληκτρολογιο εχεις δει κατι διαφορετικο; ή και που το ανάγλυφο του είναι ελάχιστο και το αντιλαμβάνεσαι με τα χίλια ζόρια... Ετσι ακριβως οπως λεει ο scullyist ειναι τα γραμματα στο λαπτοπ μου.
panos2171 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Το παρέλαβα κι εγώ σήμερα, τίμιο. Πολύ καλη προσφορά!
Σαϊνόμπι Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Παρελαβα και εγω. Πολυ πιο ομορφο απ' το ασπρο (κατ' εμε) που ειχα παρει απ' το Public. Αλλα το + εκεινου (χωρις να ειμαι ιδιαιτερα σιγουρος ομως) ειναι οτι ειχε Greeκ layout. Να ευχαριστησω και γω με τη σειρα μου τον TS και το παιδι που ενημερωσε για το αποθεμα την 2η φορα της προσφορας.
Mr_Terror Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Ευχαριστω παιδια.Παρελαβα και εγω σημερα αν και τους πηρα τηλεφωνο να μαθω ποτε θα παραλαβω.Δεν μου ηρθε καποιο μηνυμα να παω να παραλαβω.Σε εσας ηρθε μηνυμα?
Σαϊνόμπι Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Ευχαριστω παιδια.Παρελαβα και εγω σημερα αν και τους πηρα τηλεφωνο να μαθω ποτε θα παραλαβω.Δεν μου ηρθε καποιο μηνυμα να παω να παραλαβω.Σε εσας ηρθε μηνυμα? Nαι εμενα μου χε ρθει και το Σαββατο. Στα μηνυματα αναγραφοταν επισης το ποιες ωρες μπορω να περασω να το παραλαβω. Περιεργο που δεν σου ρθε. Μαλλον η ACS της περιοχης σου ευθυνεται.. καποιος βαριοταν!
panos2171 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Σε μένα δεν ήρθε τίποτα αν και ήταν παραλαβή από το κατάστημα αλλά με πήραν τηλέφωνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα