.::NikoS::. Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα από χτες (έβαλα κι εγώ το χεράκι μου και προκλήθηκε το πρόβλημα βέβαια) Συγκεκριμένα κάθε φορά που ανοίγουν τα windows έχω αυτή την κατάσταση και δε δουλεύουν σχεδόν όλες (ευτυχώς εκτός του πληκτρολογίου) οι USB συσκευές: Κάνω κατάργηση ένα ένα τα θαυμαστικά και μετά με ένα refresh μπαίνουν όλα κανονικότατα και δουλεύουν όλα μέχρι το επόμενο restart πάλι. Εγώ τι έκανα και άρχισε αυτό; Πάλευα χτες να στρώσω κάτι κινέζικα στικάκια που ήταν fake 16GB. Δε το είχα ξανακάνει οπότε πήγαινα ολίγον στα τυφλά. Έτρεχα διάφορες εκδόσεις ενός προγράμματος (AlcorMP - για τον συγκεκριμένο controller τους) που υποτίθεται θα έκανε low level format και σε κάποια έκδοση που δοκίμαζα για να δουν τα φλασάκια έλεγε κάτι για device VID και PID και install driver πράγμα που εγώ έκανα (έβαλα κάτι VID και PID που έβλεπα στο ChipGenius στα φλασάκια) και τέλος πάντων δε ξέρω αν έγινε από εκεί το πρόβλημα αλλά αυτό θυμάμαι Υπάρχει γιατρειά ή θα περιμένω να φτιάξει στο επόμενο φορμάτ; Κάποιος τρόπος να σβήσω εντελώς και να ξαναπεράσω τους σωστούς drivers? Ευχαριστώ! ΥΓ που το ξέχασα πιο πριν: Windows 7 64bit, μητρική Asus P5K PRO. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2014 από .::NikoS::.
oldgik Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Aν θυμαμαι καλα πας windows/system32 και σβηνεις alcormp.exe Η εντολη msconfig startup kai ξεμαρκαρεις ότι εχει σχεση με alcormp
.::NikoS::. Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) εμ έλα όμως που δεν βρίσκω κάποιο ίχνος από το πρόγραμμα στο startup (ακόμα και στα services κοίταξα), και τα περισσότερα που έτρεχα δεν έκαναν εγκατάσταση. Ένα που έκανα install και το έσβησα μετά είχε μείνει στο program files. Το έστειλα αδιάβαστο εννοείτε. πφφφ αρχίζω να εκνευρίζομαι. Περνάω τους drivers της intel με τις εντολές -overall -overide -overwrite αλλά πάλι δε γίνεται κάτι. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2014 από .::NikoS::.
.::NikoS::. Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Πρόβλημα ελύθει. Έτρεξα το LoadDriver.exe του προγράμματος (alcorMP) και έκανα uninstall. Τόσο απλό κι εγώ δυο μέρες παιδεύομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα