pfount Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 το laptop μου acer arpire κανει συχνα επανεκκινηση οταν ειναι στο ρευμα, ενω δεν παρουσιαζει το προβλημα οταν δουλευει με μπαταρια? γιατι αραγε? εχω αλλαξει φορτιστη, το ιδιο προβλημα!
Xristaras12 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 δες τις θερμοκρασίες σου μήπως υπερθερμαίνεται.
κουλτου Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 μηπως υπαρχει ιος και δεν παιζει ρολο η μπαταρια ?
Jason 93 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Και εγω στις θερμοκρασιες πονταρω οτι ειναι το προβλημα.
Euclides Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Και εγω στις θερμοκρασιες πονταρω οτι ειναι το προβλημα. Μάλλον εκεί είναι το πρόβλημα. Όταν το laptop δουλεύει με μπαταρία, δουλεύει υποχρονισμένα για να εξοικονομεί ενέργεια.
coolerman Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 το laptop μου acer arpire κανει συχνα επανεκκινηση οταν ειναι στο ρευμα, ενω δεν παρουσιαζει το προβλημα οταν δουλευει με μπαταρια? γιατι αραγε? εχω αλλαξει φορτιστη, το ιδιο προβλημα! υπάρχει και το βραχυκύκλωμα η μπαταρία σε τι κατάσταση βρίσκεται;; το τροφοδοτικό το έχεις μετρήσει με πολύμετρο;;(παρόλο ότι είναι new) power jack έχεις ελένξει οτι είναι οκ;;
pfount Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 η μπαταρια ειναι καινουργια, τσεκαρισα και την παλια,οκ, ο φορτιστης αλλαχθηκε,οκ, τη θερμοκρασια πως θα την τσεκαρω??? η αληθεια ειναι οτι το...ανεμιστηρακι εχει...περιεργο ηχο...αλλα δουλευει και καθαριστηκε προσφατα το εσωτερικο του laptop
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα