Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαθέτω 100€ συνολικά αλλά δεν ξέρω τι από τα 2 να αγοράσω. Σκέφτομαι ή 50€ σε headset ή 50€ σε πληκτρολόγιο ή 100€ σε ένα από τα 2. Τώρα που το ξανασκέφτηκα πείστηκα περισσότερο για να διαθέσω χρήματα σε ένα από τα 2 καθώς καλύτερα να πάρω ένα πολύ καλό με αντοχή στο χρόνο και να με βοηθήσει ατομικά (πληκτρολόγιο) ή συλλογικά (headset) παρά 2 μέτρια ή απλά καλά.

Αυτή τη στιγμή έχω ένα πληκτρολόγιο εδώ και 7 χρόνια το οποίο είναι πολύ κομπλέ, φουλ λειτουργικό(έχει και multimedia πλήκτρα πλήρως λειτουργικά) και καθόλου lag απλά ακούγονται τα πλήκτρα αρκετούτσικα και δεν έχει φωτιζώμενα πλήκτρα (όχι τόσο σημαντικό απλά το βράδυ αναγκαστικά είμαι με ανοιχτά τα φώτα επειδή αν και είμαι του τυφλού συστήματος όταν σβήνουν τα φώτα χάνω τον έλεγχο(όπως όταν ανεβαίνεις σκαλιά το βράδυ παρόλο που τα χεις ανεβεί άπειρες φορές).

Από την άλλη δεν έχω καθόλου μικρόφωνο αλλά αναβάθμισα το πς τελευταία και τώρα μπορώ να παίζω ταυτόχρονα και να μιλάω με τα παλικάρια που παίζω. Θέλω να ακούω και τις λεπτομέρειες, και να έχει καλή απομόνωση εξωτερικού ήχου, καλό μικρόφωνο, και όταν ακούω μουσική να μην ακούγονται παράσιτα στην υψηλή ένταση διότι ακούω μια από τις πιο "δύσκολες" μουσικές -πανκ- όσον αφορά την απόδοση των ακουστικών. Αλλά δεν ξέρω αξίζει να δώσει κανείς τόσα χρήματα για headset ενώ θα χαλάσουν σε 1-2 χρόνια; Συνήθως καίγεται το ένα από τα 2 ακουστικά από όσο ξέρω μετά από κάποιο διάστημα. 

Περιμένω γνώμες και προτάσεις για συγκεκριμένο προϊόν εκτός από τα mainstream Razer που είναι σαν το SWAG κούρεμα και νομίζουν οι περισσότεροι ότι είναι ωραίο αλλά είναι ΓΙΑ ΤΟΝ Τ-Σ-Ο-Π-Ο-Υ.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Διαθέτω 100€ συνολικά αλλά δεν ξέρω τι από τα 2 να αγοράσω. Σκέφτομαι ή 50€ σε headset ή 50€ σε πληκτρολόγιο ή 100€ σε ένα από τα 2. Τώρα που το ξανασκέφτηκα πείστηκα περισσότερο για να διαθέσω χρήματα σε ένα από τα 2 καθώς καλύτερα να πάρω ένα πολύ καλό με αντοχή στο χρόνο και να με βοηθήσει ατομικά (πληκτρολόγιο) ή συλλογικά (headset) παρά 2 μέτρια ή απλά καλά.

Αυτή τη στιγμή έχω ένα πληκτρολόγιο εδώ και 7 χρόνια το οποίο είναι πολύ κομπλέ, φουλ λειτουργικό(έχει και multimedia πλήκτρα πλήρως λειτουργικά) και καθόλου lag απλά ακούγονται τα πλήκτρα αρκετούτσικα και δεν έχει φωτιζώμενα πλήκτρα (όχι τόσο σημαντικό απλά το βράδυ αναγκαστικά είμαι με ανοιχτά τα φώτα επειδή αν και είμαι του τυφλού συστήματος όταν σβήνουν τα φώτα χάνω τον έλεγχο(όπως όταν ανεβαίνεις σκαλιά το βράδυ παρόλο που τα χεις ανεβεί άπειρες φορές).

Από την άλλη δεν έχω καθόλου μικρόφωνο αλλά αναβάθμισα το πς τελευταία και τώρα μπορώ να παίζω ταυτόχρονα και να μιλάω με τα παλικάρια που παίζω. Θέλω να ακούω και τις λεπτομέρειες, και να έχει καλή απομόνωση εξωτερικού ήχου, καλό μικρόφωνο, και όταν ακούω μουσική να μην ακούγονται παράσιτα στην υψηλή ένταση διότι ακούω μια από τις πιο "δύσκολες" μουσικές -πανκ- όσον αφορά την απόδοση των ακουστικών. Αλλά δεν ξέρω αξίζει να δώσει κανείς τόσα χρήματα για headset ενώ θα χαλάσουν σε 1-2 χρόνια; Συνήθως καίγεται το ένα από τα 2 ακουστικά από όσο ξέρω μετά από κάποιο διάστημα. 

Περιμένω γνώμες και προτάσεις για συγκεκριμένο προϊόν εκτός από τα mainstream Razer που είναι σαν το SWAG κούρεμα και νομίζουν οι περισσότεροι ότι είναι ωραίο αλλά είναι ΓΙΑ ΤΟΝ Τ-Σ-Ο-Π-Ο-Υ.

Ευχαριστώ πολύ.

Επειδη υπηρξα και γω στην φαση σου, εγω πηγα σε headset. Πρωτα απ'ολα το keyboard δεν εχει να κανει καθολου με το πως παιζεις. Δεν σου προσφερει πραγματικα τιποτα και περισσοτερο για σενα να νιωθεις καλυτερα και να μην νιωθεις οτι πατας λιαστες ντοματες αλλα κουμπια απο keyboard. Αντιθετα το headset εχει να κανει προφανως με το πως παιζεις, σε βοηθαει και μπορει να σου δωσει τεραστιο boost ειδικα σε fps οπως Counter Strike, Quake που ο ηχος επηρρεαζει πραγματικα τον τροπο που παιζεις μεσα στο παιχνιδι. Η αποψη μου ειναι πηγαινε σε ενα καλο headset που θα σου προτεινω και παρακατω και μετα αν εχεις ενα 100αρι για πεταμα δωστα σε keyboard. Προφανως το ποντικι προηγειται του keyboard...

Τωρα για headset μπορεις να πας με την μια σε μια λυση με microphone ή σε headphones και να παρεις ξεχωριστο μικροφωνο.Η διαφορα ειναι τα headphones γενικοτερα εχουν καλυτερο overall ηχο ειδικα σε μουσικη. Αλλα αν το θελεις αποκλειστικα για games παρε με την μια gaming headset να ξεμπερδευεις εχουν decent ηχο και στην μουσικη(τα περισσοτερα).

Checkare αυτα:

http://www.skroutz.gr/s/3334381/Logitech-G430.html

http://www.skroutz.gr/s/3857674/Corsair-Vengeance-1500-v2.html

http://www.skroutz.gr/s/4625756/SteelSeries-Siberia-v2.html

http://www.skroutz.gr/s/439181/Sennheiser-PC-330-G4ME.html

Απο αποψη ηχου οσο και αν ακουγεται περιεργο θα πηγαινα στα steelseries ειναι απιστευτα στα games. Tωρα θελεις να λαβεις υποψη τις παραμετρους customer service για εγγυηση κτλ τοτε logitech.

Αν ομως σου αρεσει η μουσικη και τα θελεις να τα χρησιμοποιεις γενικοτερα τοτε υπαρχουν αυτα που ειναι απο τα καλυτερα ακουστικα που κυκλοφορουν: (μονοδρομος για μενα)

http://www.skroutz.gr/s/440533/Audio-Technica-ATH-M50.html

Δημοσ.

+1 στο προλαλήσαντα

με μερικές αλλαγές...

θα πρότεινα τα siberia για ολοκληρωμένη λύση αν θέλεις ντε και καλά το μικρόφωνο εκεί.

Εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα ακουστικά αποκλειστικά για μουσική + clip on μικρόφωνο ή κάποια άλλη λύση εξωτερική (από κάμερα;)
Δε θα μιλάς όλη την ώρα φαντάζομαι αλλά θα θέλεις να μη κουράζονται τα αυτιά σου ή τουλάχιστον να κουράζονται λιγότερο...

Δημοσ.

+1 στο προλαλήσαντα

με μερικές αλλαγές...

θα πρότεινα τα siberia για ολοκληρωμένη λύση αν θέλεις ντε και καλά το μικρόφωνο εκεί.

Εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα ακουστικά αποκλειστικά για μουσική + clip on μικρόφωνο ή κάποια άλλη λύση εξωτερική (από κάμερα ;)

Δε θα μιλάς όλη την ώρα φαντάζομαι αλλά θα θέλεις να μη κουράζονται τα αυτιά σου ή τουλάχιστον να κουράζονται λιγότερο...

Ποια θα πρότεινες?

Δημοσ.

Δεν έχω θέμα για ξεχωριστά ακουστικά (ψείρες λογικά; ) και για μικρόφωνο. Θύρες έχω καμιά 6 ελεύθερες απλά το καλώδιο από τα ακουστικά να είναι κανά 1.5+ μέτρα για να φτάνει από την μονάδα στα αυτιά. Επίσης το μικρόφωνο να είναι καλής ποιότητας και να μην κάνει διακοπές. Αλλά νόμιζα ότι το headset έτσι όπως είναι φτιαγμένα είναι πιο ηχομονωτικά από ότι οι ψείρες. Τέλωσπάντων είτε headset με μικρόφωνο είτε μεμονωμένα δεν έχω πρόβλημα αρκεί το μικρόφωνο να είναι άριστο και τα ακουστικά να μην κάνουν παράσιτα για κανένα λόγο,να ακούγονται και όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες (καθώς παίζω πολύ horror games και κάθε βήμα μετράει) και να απομονώνουν τον ήχο καθώς όλοι οι γείτονες μου είναι φιλόζωοι αλλά ανεγκέφαλοι που δεν τα εκπαιδεύουν και γαυγίζουν καμιά 10 ώρες την μέρα.

Με αυτό το σκεπτικό τι προτείνετε; (Ξεχωριστά δηλαδή μικρόφωνο και ακουστικά)

ΥΣ:Τώρα που το σκέφτομαι έχω τόσα σκουλαρίκια στα αυτιά μου που ίσως με ενοχλήσει ένα headset αλλά nvm θα πάω να το τεστάρω σε κανά κατάστημα αν αξίζει.

Δημοσ.

+1 στο προλαλήσαντα

με μερικές αλλαγές...

Εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα ακουστικά αποκλειστικά για μουσική + clip on μικρόφωνο ή κάποια άλλη λύση εξωτερική (από κάμερα ;)

To ειπα ηδη οτι αμα θελεις overall ηχο πας κατεθειαν στα audio technica. Της camera's ο ηχος ειναι λιγο περιεργος, δεν θα ειναι ποιοτικος.Μικροφωνο δεν ξερω να προτεινω να πω την αληθεια οποτε αν καποιος αλλος ξερει ας ριξει τα φωτα... (σιγουρα ομως θα πρεπει να εχει noise cancellation) Aλλα ειναι αυτο κοστος οποτε πρεπει να ληφθει υποψιν και αυτο.

Δημοσ.

Λογικά από μικρόφωνο, ένα καλό (λογικά) το οποίο είναι και το ακριβότερο στο skroutz είναι αυτό: http://www.eurostores.gr/p.CMP-MIC-10-FLEXIBLE-USB-DESKTOP-MICROPHONE.609580.html16€. 

Από ακουστικά/ψείρες τι προτείνετε με τα χαρακτηριστικά που περιέγραψα παραπάνω.

Από ποντίκι έχω: http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/pc/gaming-keyboards/128892-coolermaster-devastator#prettyPhotoΜόνο το ποντίκι και πραγματικά είμαι καταενθουσιασμένος 15€ το αγόρασα ξεχωριστά, ταιριάζει απόλυτα στο χέρι μου, σταθερό, δεν το περίμενα τόσο καλό. Δεν ξέρω πως είναι ένα ποντίκι των 100€ αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα είναι καλύτερο από αυτό στην απόκριση. Ίσως ίσα αλλά αυτό είναι πάρα πάρα πολύ άμεσο στην απόκριση.

Δημοσ.

Δεν αξιζει να παρεις ψειρες! Παιρνεις κανονικα ακουστικα. Εγω επειδη δεν σε βλεπω και πολυ με τα του ηχου (και με μεγαλες απαιτησεις) θα σου προτεινα να παρεις gaming headset με την μια για να μην μπλεκεις με ξεχωριστα μικροφωνα κτλ... Στην αρχη σου προτεινα την λυση με το ξεχωριστο για την περιπτωση που εισαι απαιτιτικος στον ηχο και θελεις και για μουσικη....Το steelseries και το logitech που σου προτεινα παραπανω ειναι παρα πολυ καλα! Ακομα και στην μουσικη δεν νομιζω να εχεις προβλημα. Επισης η logitech εχει απιστευτα μικροφωνα πανω στα headset της.... Παρε ενα απο αυτα και ξεμπερδευε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...