nikos_ele Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ..ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΩ? Η ΑΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΑ.
kataramenos32 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Το HTC M8 είναι κορυφαίο. Σε τι που δεν ειναι και τα αλλα 2?
Grey Warden Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Σε τι που δεν ειναι και τα αλλα 2? Στα υλικά κατασκευής. Δεν το ξέρεις οτι είναι η νέα μόδα; Τι κι αν το S5 έχει εξαιρετική οθόνη-ίσως την καλύτερη που κυκλοφορεί εκεί έξω- τι κι αν έχει πολύ καλύτερη κάμερα από το M8, επειδή δεν αποτελείται από μέταλλο αμέσως ακυρώνεται. Εγώ ανάμεσα στα συγκεκριμένα 3 το S5 θα επέλεγα. Ή το G3.
Calexako Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Στο μόνο που χάνει το M8 είναι η κάμερα. Που αν τη θες για απλή χρήση (Social Media) τοτε ειναι υπεραρκετή . σε όλα τα υπόλοιπα υπερέχει η είναι ισάξιο
tiropitas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Εγώ θα σου πρότεινα το Z2. Κράτα για αρχή το android 4.4.2 kitkat, μετά την κάμερα στα 8mpixel συν το 4πύρηνο, Από design είναι σαφώς καλύτερο από τα προηγούμενα.
trashmimikos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Συμφωνώ με τον @tiropitas Το βίντεο είναι στα 4k και ίσως εκεί αντιμετωπίσεις ένα θέμα,στο ότι θερμαίνεται εύκολα, αλλά μετά από μεγάλη χρήση.Ο χρόνος ζωής της μπαταρίας επίσης είναι πολύ καλός.
morby Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Πίστεψε με αν πιάσεις από κοντα και τα τρία, δεν θα θες να πάρεις άλλο από το M8 2
nikos_ele Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σας....μαλλον το μ8 ειναι γενικα καλυτερο αλλα δεν μου αρεσει καθολου....
Grey Warden Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σας....μαλλον το μ8 ειναι γενικα καλυτερο αλλα δεν μου αρεσει καθολου.... Πάρε αυτό που σου αρέσει. Οι διαφορές τους είναι μικρές για να πεις οτι κάποια επιλογή θα σε απογοητεύσει. Είτε το G3 επιλέξεις, είτε το M8 είτε το S5 χαμένος δεν θα βγεις. 1
Rib21 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 <p>ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σας....μαλλον το μ8 ειναι γενικα καλυτερο αλλα δεν μου αρεσει καθολου....</p> Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στα λεφτά αυτά οπότε πάρε όποιο σου αρέσει!!!!από εμένα z2 ή m8 και άμα θες g3 ψάξε λίγο καλύτερα νομιζω ζορίζεται ο επεξεργαστής από την πραγματικά άχρηστη ανάλυση του Αποστολή από το Xperia E με τη χρήση Insomnia App
Grey Warden Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 iPhone 5s αν το έχει η λίστα Θα έπρεπε να κανω report για offtopic. Ο τιτλος αναφέρει μοντελα smartphones. Δεν αναφερει feature phones για να βαλουμε το 5s στη συζήτηση. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα