Προς το περιεχόμενο

z2 s5 m8 ???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε τι που δεν ειναι και τα αλλα 2?

Στα υλικά κατασκευής. Δεν το ξέρεις οτι είναι η νέα μόδα; Τι κι αν το S5 έχει εξαιρετική οθόνη-ίσως την καλύτερη που κυκλοφορεί εκεί έξω- τι κι αν έχει πολύ καλύτερη κάμερα από το M8, επειδή δεν αποτελείται από μέταλλο αμέσως ακυρώνεται.

Εγώ ανάμεσα στα συγκεκριμένα 3 το S5 θα επέλεγα. Ή το G3.

Δημοσ.

Στο μόνο που χάνει το M8 είναι η κάμερα. Που αν τη θες για απλή χρήση (Social Media) τοτε ειναι υπεραρκετή . σε όλα τα υπόλοιπα υπερέχει η είναι ισάξιο

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα το Z2. Κράτα για αρχή το android 4.4.2 kitkat, μετά την κάμερα στα 8mpixel συν το 4πύρηνο, Από design είναι σαφώς καλύτερο από τα προηγούμενα. 

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον @tiropitas

Το βίντεο είναι στα 4k και ίσως εκεί αντιμετωπίσεις ένα θέμα,στο ότι θερμαίνεται εύκολα, αλλά μετά από μεγάλη χρήση.Ο χρόνος ζωής της μπαταρίας επίσης είναι πολύ καλός. 

Δημοσ.

Πίστεψε με αν πιάσεις από κοντα και τα τρία, δεν θα θες να πάρεις άλλο από το M8

• Like 2
Δημοσ.

ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σας....μαλλον το μ8 ειναι γενικα καλυτερο αλλα δεν μου αρεσει καθολου....

Δημοσ.

ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σας....μαλλον το μ8 ειναι γενικα καλυτερο αλλα δεν μου αρεσει καθολου....

Πάρε αυτό που σου αρέσει. Οι διαφορές τους είναι μικρές για να πεις οτι κάποια επιλογή θα σε απογοητεύσει. Είτε το G3 επιλέξεις, είτε το M8 είτε το S5 χαμένος δεν θα βγεις. 

• Like 1
Δημοσ.

<p>ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σας....μαλλον το μ8 ειναι γενικα καλυτερο αλλα δεν μου αρεσει καθολου....</p>

Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στα λεφτά αυτά οπότε πάρε όποιο σου αρέσει!!!!από εμένα z2 ή m8 και άμα θες g3 ψάξε λίγο καλύτερα νομιζω ζορίζεται ο επεξεργαστής από την πραγματικά άχρηστη ανάλυση του

Αποστολή από το Xperia E με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

iPhone 5s αν το έχει η λίστα

Θα έπρεπε να κανω report για offtopic. Ο τιτλος αναφέρει μοντελα smartphones. Δεν αναφερει feature phones για να βαλουμε το 5s στη συζήτηση.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...