Moderators Malthador Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Γιατί θες να το κάνεις αυτό; Δεν σου αρέσει να έχεις ήχο στα παιχνίδια σου;
τολης1997 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Υπαρχουν μετατροπεις που σου επιτρεπουν να στειλεις και τον ηχο με θυρα jack απλα ηθελα να ξερω μηπως καποιος εχει καποιον συγκεκριμενο που του εχει δουλεψει ωστε να εχω μια ιδεα.
overpower Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μια ερωτηση και εγω. Εχω την U2311H της Dell. Θα εχω θεμα να συνδεσω το ps4 pro μεσω display port? Ρωταω στην περιπτβση που ειναι παλια η εκδοση της DP και θα εχει θεμα. Επισης, το ps4 pro δεν εχει υποδοχη ακουστικων? Εχω τα edifier της υπογραφης. Μπορω να συνδεσω με το optical στο pc και το 3.5" στο ps4 pro (μεσω remote αλλαζει ευκολα). Edit: Βλεπω το pro εχει υποδοχη για optical, οποτε θα παει αυτο στο pro και το 3.5" θα μεινει στο pc Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από overpower
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Ps4 HDMI σε Vga monitor. Καλημέρα στο forum μια μικρή βοήθεια ψάχνω ένα βύσμα για το ps4 να δίνει εικόνα σε monitor υπολογιστή (vga). Και τι γίνετε με τον ήχο. Ευχαριστώ
jon_pallis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Το έχω προσπαθήσει κι εγώ. Βρήκα adaptor HDMI To VGA αλλά είτε επειδή επέλεξα κάτι φτηνό είτε επειδή για κάποιο λόγο δεν γίνεται, δεν κατάφερα ποτέ να πάρω εικόνα. Αν τα καταφέρεις, ήχο μπορείς να πάρεις μέσω dualshock ή από την optical audio του ps4 (νομίζω όλες οι εκδόσεις έχουν). Από VGA δεν θα πάρεις ήχο.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Το θέμα είναι δεν ξέρω την αντάπτορα να πάρω για να το προσπαθήσω.
fortniter Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Θα ήθελα να ρωτήσω, σκοπεύω να αγοράσω οθόνη pc και έχει θύρα HDMI αλλά ξέρετε αν θα έχω ήχο με headphones και χωρίς;; (θα παίζω PlayStation 4)
fortniter Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Συνδέοντας PS4 σε PC οθόνη Θα ήθελα να ρωτήσω, σκοπεύω να αγοράσω οθόνη pc και έχει θύρα HDMI αλλά ξέρετε αν θα έχω ήχο με headphones και χωρίς;;
vorlon Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Αν το μονιτορ έχει ηχεία θα ακουσεις τον ήχο απ' εκει, αλλιώς θα πρέπει να έχεις τον ήχο στo χειριστήριο.
logistoulis Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, fortniter είπε Θα ήθελα να ρωτήσω, σκοπεύω να αγοράσω οθόνη pc και έχει θύρα HDMI αλλά ξέρετε αν θα έχω ήχο με headphones και χωρίς;; (θα παίζω PlayStation 4) ανάλογα ποιο playstation έχεις (αν βγάζει ήχο και πέρα από το hdmi ) και ανάλογα και ποια οθόνη έχεις αν πχ έχεις το slim η μόνη έξοδος ήχου είναι το hdmi συνεπώς θες η οθόνη σου να έχει ηχεία αν δεν έχει ηχεία, δύσκολα τα πράγματα.. υπάρχει περίπτωση να έχει έξοδο για ήχο (audio jack) σε ακουστικά (πχ η δική μου έτσι έχει και πρακτικά έτσι μπορώ να έχω ήχο) και με αυτό το τρόπο να μπορεί να συνδεθεί και με ηχεία βασικά ανάλογα την οθόνη σου και το ps4 σου γίνεται, αλλά με αστερίσκους.. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2020 από logistoulis
fortniter Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολύ Vorlon!!! Έξοδος ήχου 1.5W x 2 Stereo RMS Επειδή είμαι λίγο άσχετη αυτό σημαίνει ότι έχει, έτσι;; Επεξ/σία 22 Απριλίου 2020 από fortniter
fortniter Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 13 λεπτά πριν, logistoulis είπε ανάλογα ποιο playstation έχεις (αν βγάζει ήχο και πέρα από το hdmi ) και ανάλογα και ποια οθόνη έχεις αν πχ έχεις το slim η μόνη έξοδος ήχου είναι το hdmi συνεπώς θες η οθόνη σου να έχει ηχεία αν δεν έχει ηχεία, δύσκολα τα πράγματα.. υπάρχει περίπτωση να έχει έξοδο για ήχο (audio jack) σε ακουστικά (πχ η δική μου έτσι έχει και πρακτικά έτσι μπορώ να έχω ήχο) και με αυτό το τρόπο να μπορεί να συνδεθεί και με ηχεία βασικά ανάλογα την οθόνη σου και το ps4 σου γίνεται, αλλά με αστερίσκους.. έχω το playstation 4 το κανονικό και το pro. θα έχω θέμα;;
logistoulis Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, fortniter είπε έχω το playstation 4 το κανονικό και το pro. θα έχω θέμα;; Στην εικόνα όχι Αν βρεις και πως θα βγαίνει ο ήχος θα είσαι άρχοντας Η οθόνη σου τι έχει από ήχο; Επεξ/σία 22 Απριλίου 2020 από logistoulis
fortniter Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 44 λεπτά πριν, logistoulis είπε Στην εικόνα όχι Αν βρεις και πως θα βγαίνει ο ήχος θα είσαι άρχοντας Η οθόνη σου τι έχει από ήχο; Έξοδος ήχου 1.5W x 2 Stereo RMS Έτσι λέει!
logistoulis Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 44 λεπτά πριν, fortniter είπε Έξοδος ήχου 1.5W x 2 Stereo RMS Έτσι λέει! Άρα έχει κανονικά ηχεία; Αν ναι κανονικά θα παίζει ο ήχος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα