Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Turbo-X-TV-32-TXV-3220D-mazi-me-Rubik-7.htm
για κάποιον που εχει αναγκη και το ταμπελτακι του βγαίνει μια χαρα για 32αρα..ισχύει και για ολες τις ανω των 32'' turbox το δωρακι

Επεξ/σία από matrixxx
διορθωση στο ποστ και στο τιτλο περι του "δωρου"
Δημοσ.

"Ο διπύρηνος επεξεργαστής Cortex A9 με ταχύτητα 1.0GHz σε συνδυασμό με την μνήμη RAM 512ΜB θα διαχειριστούν με ευκολία όποια εφαρμογή και αν εκτελέσεις χωρίς κολλήματα" I came.

Δημοσ.
Rubik 7....χμ,πιο ωραιο θα ηταν να δινανε ενα κυβο  του Rubik :P  οι τουβλαρες......

δεν αφαιρουσανε καλυτερα τα 49€ απο την τιμη οι τούβληδες...........να γινοτανε χαμος!

Δημοσ.

Rubik 7....χμ,πιο ωραιο θα ηταν να δινανε ενα κυβο του Rubik :P οι τουβλαρες......

δεν αφαιρουσανε καλυτερα τα 49€ απο την τιμη οι τούβληδες...........να γινοτανε χαμος!

Για να γίνει χαμός με turbo X πρέπει να αφαιρέσουν τα 49 και να κάνει.... 40.
  • Like 1
Δημοσ.

την πήρα για την γιαγιά μου και εντυπωσιάστηκα(βασικά περίμενα να είναι χάλια γιαυτό)

νομίζω είναι τίμια για τα λεφτά της.

Δημοσ.

Η καλή εικόνα είναι το ένα μόνο σκέλος.

Το δεύτερο είναι να μη σε πάρει η γιαγιά σε 2-3 μήνες τηλέφωνο λέγοντας "Αγορι μου η τηλεόραση δείχνει ένα μαύρο πράγμα που δεν αλλάζει, τι να κάνω".

• Moderators
Δημοσ.

ισχύει και για ολες τις turbox το δωρακι

Εχει καμια 2'' με 5-10 ευρω; :P

Να διορθωσω το "λαθος" του συμφορουμιτη panormou13 μιας και το ειδα πριν λιγο στη σελιδα τους και διωχνει κάθε ελπιδα... :P

Ισχυει μονο για τις  32'' και ανω turbox τηλεοράσεις το δωρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...