k_skidrow Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Στο desktop μου κουτι Thermaltake Armor LCS δεν εχει γινει cable management. Το εχω ακριβως ενα χρονο το κουτι και επειδη θα ηθελα να του βαλω κανα μπιχλιμπιδι παραπανω αλλα και να κοιταξω και ενδιαμεσα να φτιαξω λιγο το airflow του διοτι νομιζω οτι ειναι λαθος. Επειδη βρηκα σε αλλο thread πιαστρακια για τα καλωδια για το cable management τα οποια ομως ηταν απο σαητ του εξωτερικου,θα ηθελα λινκ απο μαγαζι της Ελλαδας διοτι δεν υπαρχει δυνατοτητα πληρωμης μεσω paypal. Ευχαριστω. Υ.Γ Αν σας βρισκεται προχειρος κανενας οδηγος cable management για το συγκεκριμενο κουτι..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 για το cable managment παρε ιδεες http://www.overclock.net/t/230440/lets-see-some-thermaltake-armor-cable-management-pics/20 ------------------------------------------------------ αυτα θα σε βοηθεισουν θα απο το supermarket μεχρι μαγαζια με μπογιες υλικα οικοδομων κτλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_skidrow Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Τετοια ναι βρισκεις ευκολα εγω ειδα πλαστικα δοντακια σε σειρα που πιανουν τα καλωδια σε σειρα και οτι καλωδιο φαινεται,φαινεται πιο ωραιο. Αν υπαρχει εδω ελλαδισταν τετοιο πραγμα,καλως..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα