Alithinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 720 ευρώ ζητάει για αναβάθμιση και βάζει και Windows σπασμένα ? Τα γνήσια Windows στις επιχειρήσεις που συνθέτουν υπολογιστές και αγοράζουν χονδρική γύρω στα 30 ευρώ κοστίζουν. Γυφτιά λέμε. Τι να σου πω βρε φίλε ? Αν μπορείς να τα αγοράσεις αυτά τα εξαρτήματα με 500ε και αυτός σου ζητά 720 ευρώ,δηλαδή 220 ευρώ για να στα συνδέσει,έρχομαι εγώ στο σπίτι σου αν μένεις Αθήνα και στα συνδέω με 50ε,να σου μείνουν και 170 στη τσέπη. editγιατι στο link που δινει ο TRILOBYTER μασ λες 547 και εδω 765?ουτε εγω νομιζω να θες 250gb για windows και προγραμματα, παρε τον 840 με 120gb στα 70 ευρω[/quote]547 χωρις ΦΠΑ, με ΦΠΑ 675, αλλα σου ειπα εγραψα λαθος πανω και το διορθωσα!;-) ΦΠΑ ? Ποιος σου είπε τιμή χωρίς ΦΠΑ ? Από όταν μπήκαμε στο ευρώ απαγορέυεται τα καταστήματα να αναφέρουν τιμές προιόντων χωρίς ΦΠΑ γιατί είναι οδηγεία της ΕΕ οι τιμές που παρουσιάζονται στους καταναλωτές να είναι τελικές περιλαμβάνοντας τα πάντα. Ποπό μιλάμε για σωρεία παραβάσεων έτσι ? Σε λίγο θα μου πεις ότι δεν θα σου κόψει και απόδειξη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα