Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανω 2ο ποστ για το εν λογω θεμα διοτι το πρωτο ηταν καποια προβληματα πανω στην εγκατασταση του νεου σκληρου δισκου SSD στο εν λογω λαπτοπ.

Με τον SSD ολα καλα ολα τελεια,Μπηκε μια χαρα,αλλαξα παστες το ελυσα,το εδεσα συνολο 3 φορες αλλα το προβλημα παραμενει.

Πατωντας το PowerButton ανοιγει κανονικα το φωτακι του συν τα φωτακια στο κατω δεξιο μερος του λαπτοπ(ειναι κανονικα στην πριζα εννοειται) και μετα απο 2-3 δευτερολεπτα κλεινει.

Πριν μερικες ωρες δεν μου λειτουργουσε το ανεμιστηρακι,τωρα το ακουω κανονικα,αλλα οπως ειπα μετα απο 2-3 δευτερολεπτα χωρις ενδειξη ζωης στην οθονη παρα μονο ο ηχος απο το ανεμιστηρακι και τα φωτακια που αναβουν κανονικα κλεινει τελειως.

Πριν το παω στον τεχνικο και δωσω τα ωραια μου λεφτα που ειναι προτιμερο να φυγουν στις διακοπες,ΜΗΠΩΣ υπαρχουν 2-3 πραγματακια να δοκιμασω πριν το παρατησω τελειως;;

Ευχαριστω και σορρυ ξανα για το 2πλο ποσταρισμα με το θεματακι μου.

Υ.Γ Να προσθεσω οτι προβλημα του SSD ΔΕΝ ειναι διοτι την 2η φορα που το ελυσα του περασα δοκιμαστικα τον παλιο δισκο και υπηρχε το ιδιο προβλημα ακριβως.

Δημοσ.

με μπαταρία μόνο και το αντίστροφο(πρίζα) τι σου κάνει;;

πρίν τον ssd/καθάρισμα λειτουργούσε κανονικά;;

Δημοσ.

Το δοκιμασα και με μπαταρια,και χωρις μπαταρια και να ειναι στην μπριζα,και χωρις...το ιδιο πραγμα.

πριν τον ssd/καθαρισμα ναι λειτουργουσε κανονικα.

http://www.insomnia.gr/topic/535360-cpu-cooler-fan-m860tu/

εχω καταληξει μετα απο συζητηση με τεχνικο της γειτονιας οτι ισως φταιει το ανεμιστηρακι....διοτι τις μισες φορες που παω να ανοιξω το λαπτοπ δεν ξεκιναει να λειτουργει και ισως τα εχει παιξει,γιαυτο και κλεινει αφου εντοπιζονται χωρις το ανεμιστηρακι να λειτουργει μεγαλες θερμοκρασιες.

αν μπορεις να βοηθησεις στο παραπανω ποστ στην ευρεση ενος καινουργιου...εχω δωσει στοιχεια για το μοντελο κτλπ αλλα για το μοντελο που ψαχνω ακριβως m860tu εχει 48ευρω,αναρωτιεμαι μηπως υπαρχει κατι πιο οικονομικο.ριξτου μια ματια και ευχαριστω.

Δημοσ.

<p>Το δοκιμασα και με μπαταρια,και χωρις μπαταρια και να ειναι στην μπριζα,και χωρις...το ιδιο πραγμα.</p>

<p>πριν τον ssd/καθαρισμα ναι λειτουργουσε κανονικα.</p>

<p> </p>

<p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.insomnia.gr/topic/535360-cpu-cooler-fan-m860tu/'>http://www.insomnia.gr/topic/535360-cpu-cooler-fan-m860tu/</a></p>

<p> </p>

<p>εχω καταληξει μετα απο συζητηση με τεχνικο της γειτονιας οτι ισως φταιει το ανεμιστηρακι....διοτι τις μισες φορες που παω να ανοιξω το λαπτοπ δεν ξεκιναει να λειτουργει και ισως τα εχει παιξει,γιαυτο και κλεινει αφου εντοπιζονται χωρις το ανεμιστηρακι να λειτουργει μεγαλες θερμοκρασιες.</p>

<p>αν μπορεις να βοηθησεις στο παραπανω ποστ στην ευρεση ενος καινουργιου...εχω δωσει στοιχεια για το μοντελο κτλπ αλλα για το μοντελο που ψαχνω ακριβως m860tu εχει 48ευρω,αναρωτιεμαι μηπως υπαρχει κατι πιο οικονομικο.ριξτου μια ματια και ευχαριστω.</p>

παστα στο cpu εισαι ενταξει λογικα;

αν εχεις πολυ ποσοτητα και ξεχυλισε περιμετρικα και επεσε παραδιπλα σε tranzistorakia θα εχει προβλημα,βραχυκυκλωνει και δεν ανοιγει(αν μπορεις να επιβεβαιωσεις οτι ειναι κομπλε η περιοχη του cpu;?)

επανω στο φανακι του υπαρχει part number,βαση αυτου του κωδικου θα βρεις ιδιο

• Like 1
Δημοσ.

Για το ανεμιστηρακι ψάξε με τον κωδικό του οπώς σου ειπαν απο πανω σε ebay. 5-10 ευρώ το πολύ. Άκου εκεί 48€ για ανεμιστήρα. Μήπως εννοούν δαπέδου με εκτόξευση νερου τώρα για το καλοκαιρακι;

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...