mary Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Η ιστοσελίδα Android Police αποκάλυψε μερικά screenshots που επιδεικνύουν τη μορφή της επόμενης μεγάλης έκδοσης του Play Store για Android.Οι διαφορές στη σχεδίαση βασίζονται στη σχεδιαστική γλώσσα του Material Design που παρουσίασε η Google στο συνέδριο I/O πριν από λίγο καιρό. Όπως φαίνεται, η σχεδίαση του Material Design δίνει έμφαση στην εικόνα που βρίσκεται στο προσκήνιο κάθε εφαρμογής, όπου είναι αυτό εφικτό. Σε μερικές περιπτώσεις, όπως σε παιχνίδια και ταινίες, μπορείτε να κάνετε tap στην εικόνα για να δείτε το trailer. Ειδικά σε tablet, η σχεδίαση είναι "απλωμένη" και με περιορισμένες πληροφορίες στην αρχική σελίδα του προϊόντος. Την ίδια περίπου εμφάνιση βλέπουμε και σε smartphone, απλά τα εικονίδια είναι μετατοπισμένα για καλύτερη οπτική. H Google έχει ήδη ξεκινήσει τις αλλαγές στη σχεδίαση των εφαρμογών της, ακόμα και τώρα που δεν έχει κυκλοφορήσει το Android L, ώστε να είναι σταδιακή και πιο εύκολη η μετάβαση προς το Android L. Ήδη τα Google+, Google Sheets και Google Docs έχουν επωφεληθεί από το re-design. Παρ'όλα αυτά οι αλλαγές στο Play Store είναι πολυ πιο σημαντικές και ίσως έρθουν μαζί με το Android L. Ακολουθούν φωτογραφίες από διαφορετικές κατηγορίες του Play Store και πως απεικονίζονται σε tablet ή smartphone. Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως αυτά που βλέπετε είναι pre-release της έκδοση του λογισμικού και όχι το τελικό, καθώς αυτό μπορεί να αλλάξει ανα πάσα στιγμή μέχρι τη τελική κυκλοφορία του. Site: blog.GSMArena Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 λεγε με widnows store (flat μονόχρωμο) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κολοκυθοσπορος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Λεγε με δεν υπαρχει παρθενογενεση!! Κανεις δεν ξυπνησε και ειπε μια μερα οπα θα κανω flat τον σχεδιασμο μου ολοι περνουν απο ολους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
9volto Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 τελικά υπάρχουν τάσεις σε όλους τους τομείς. Ο ένας επηρεάζει τον άλλο και βγάζει ο καθένας ένα αποτέλεσμα με κοινά στοιχεία στην βάση τους. Θυμίζει λίγο windows 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Πως βλέπετε έστω και αμυδρή ομοιότητα με το Windows Store δεν μπορώ να καταλάβω... Θα ήθελε ένα screenshot δίπλα-δίπλα τα δύο store να το δω κι εγώ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Πως βλέπετε έστω και αμυδρή ομοιότητα με το Windows Store δεν μπορώ να καταλάβω... Θα ήθελε ένα screenshot δίπλα-δίπλα τα δύο store να το δω κι εγώ. γιατί ότι έχει σχέση με το μονόχρωμο flat και τερμα απλό style το ξεκίνησαν τα wp και οχι για λόγους αισθητικής αλλα για να γλιτώσουν resurces....... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KiriosD Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ας επηρεάζονται ο ένας από τον άλλο, εσείς τι μαλώνετε; που ο πατέρας του ενός είναι πιο γρήγορος από τον άλλο;εφόσον ανταγωνίζονται για κάτι καλύτερο, γρηγορότερο και πιο ευχάριστο στην όψη είναι καλό προφανώς για τον τελικό καταναλωτή. Ούτε φόρουμ για στελέχη επιχειρήσεων των εν λόγω εταιριών να ήταν εδώ πια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 γιατί ότι έχει σχέση με το μονόχρωμο flat και τερμα απλό style το ξεκίνησαν τα wp και οχι για λόγους αισθητικής αλλα για να γλιτώσουν resurces....... Το ότι ΜΠΟΡΕΙ να υπάρχει συγκεκριμένη φιλοσοφία, δεν σημαίνει ότι μοιάζουν. Για την ακρίβεια, δεν υπάρχει καμία απολύτως σχέση. Και το iOS και τα WP και εσχάτως το Android είναι flat χωρίς να έχουν καμία απολύτως σχέση μεταξύ τους. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Η ομοιότητα των εικονιδίων, των buttons, των χρωματικών συνδυασμών, ακόμη και των γραμματοσειρών, με τα windows είναι ολοφάνερη. Ειδικά το δεύτερο screenshot δύσκολα καταλαβαίνεις από πού προέρχεται. Το flat design δεν μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που το είδα στα Windows 8 και εξακολουθεί να μη μου αρέσει καθόλου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Η ομοιότητα των εικονιδίων, των buttons, των χρωματικών συνδυασμών, ακόμη και των γραμματοσειρών, με τα windows είναι ολοφάνερη. Ειδικά το δεύτερο screenshot δύσκολα καταλαβαίνεις από πού προέρχεται. Το flat design δεν μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που το είδα στα Windows 8 και εξακολουθεί να μη μου αρέσει καθόλου. Θα περασει καποτε αυτη η μοδα. Εγω το συνηθισα παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Sorry παιδιά, μάλλον κάποιο πρόβλημα πρέπει να έχει η αισθητική μου γιατί δεν βλέπω καμιά απολύτως ομοιότητα μεταξύ των τριών store. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nix Pixel Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δεν είναι η τελική έκδοση. Θα υπάρξουν, κατά πάσα πιθανότητα αλλαγές. Πάντως, το material design τα σπάει. Και δεν έχει σχέση με τα windows phone. Έλεος με την καραμέλα πια.Το material design στηρίζεται σε βάθος, σκιές, animations για το από που προέρχεται το κάθε στοιχείο. Αλλά κράζετε χωρίς να ξέρετε. Και το ξαναλέω, δεν έχει ανάγκη το 80% να αντιγράψει το 3%. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Και το ξαναλέω, δεν έχει ανάγκη το 80% να αντιγράψει το 3%. Το συγκεκριμένο σχόλιο είναι τουλάχιστον αχρείαστο, αν όχι άκυρο. Το ποσοστό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί ένα λειτουργικό με χαμηλό ποσοστό να έχει κάτι καλύτερο από τον ανταγωνισμό. Βλέπε εποχές Windows Vista - Mac OS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Sorry παιδιά, μάλλον κάποιο πρόβλημα πρέπει να έχει η αισθητική μου γιατί δεν βλέπω καμιά απολύτως ομοιότητα μεταξύ των τριών store. Κανένα πρόβλημα δεν έχει η αισθητική σου, γιατί απλά δεν έχουν καμία σχέση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crystallization Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Όλοι αυτοι που μιλάνε για ομοιότητες εθελοτυφλούν. Δεν υπάρχει κάποια ομοιότητα και το "flat design" είναι απλα στην μόδα. Σε όλα έτσι γίνεται, κάποιος το ξεκινάει και κάποιος το εξελίσσει. Απλα απορω γιατί τρωγεστε όταν στην τελική όλοι σαν καταναλωτές ακόμα και από αντίπαλο στρατόπεδο μόνο να κερδισετε έχετε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα