koularasss Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ο αδερφος μου θελει να παρει νεο κινητο και να αφησει το lg optimus one. Το μονο που θελει ειναι να κραταει η μπαταρια του και να μην κολλαει οταν μπαινει στο ιντερνετ. Κατι τετοιο το κανει και με αυτό που εχει αλλα η μπαταρια τα εχει φτυσει και η συσκευη εχει παλιωσει. Το μεγεθος δεν το πειραζει(εγω εχω το xperia z και λεει πως και τετοιο να ειναι δεν εχει προβλημα). Η αγορα θα γινει με πιστωτικη μεσω δοσεων οποτε καλο θα ηταν να μπορει να αγορασει το κινητο απο κανα πλαισιο/public. Ευχαριστω
devilfish Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Αν θελει να δωσει και τα 300 ευρω τοτε lg g2 απο skroutsομαγαζο που εχει και δοσεις. 1
kataramenos32 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Ζηταει καλη μπαταρία. Αμα μου λεει οτι θα μπαινει μονο ιντερνετ μια χαρα θα του ειναι.Αλλιως ας παει για G2
Chris_85 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Αν μπαίνει ιντερνετ με 3g? Για κάποια άτομα σίγουρα είναι καλύτερη επιλογή το νεξους, αλλά ο μέσος χρήστης που τον ενδιαφέρει η κάμερα, η μπαταρία, κτλ θα πρεπε να παρει το g2 Eπίσης ξέρουμε ποιό σκρουτζομάγαζο έχει δόσεις?
kataramenos32 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Αν μπαίνει ιντερνετ με 3g? Για κάποια άτομα σίγουρα είναι καλύτερη επιλογή το νεξους, αλλά ο μέσος χρήστης που τον ενδιαφέρει η κάμερα, η μπαταρία, κτλ θα πρεπε να παρει το g2 Eπίσης ξέρουμε ποιό σκρουτζομάγαζο έχει δόσεις? Ε ναι κ εγω προσωπικα G2 θα επαιρνα γιατι σιχαινομαι να νεξους και το vanilla android αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν αξιζουν
devilfish Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Eπίσης ξέρουμε ποιό σκρουτζομάγαζο έχει δόσεις? http://www.open365.gr/lg-d802-g2-16gb-white-kinito-tilefono-doro-fortistis-aytokinitoy.html βεβαια ειναι μονο 6 δοσεις αλλα κατι λεει εδω και για 12! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα