Moderators Praetorian Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Ω καλά κρασιά δηλαδή. Και σε μένα η οφειλή εμφανίζεται κανονικά, ασχετα αν η επιστροφή φόρου την υπερκαλύπτει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 εγω εχω 600 ευρω επιστροφη και ενφια 14 τι να κανω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Πλήρωσε τα 14. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 και την επιστροφη ποτε θα την παρω; χεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGOR78 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Σπασε τα 14 ευρω σε 5 δοσεις και πηγαινε τους τα σε μονολεπτα καθε μηνα να σπας και πλακα Περαν της πλακας και εγω εχω μια επιστροφη οπως και περυσι, αλλα περυσι την αφαιρεσαν απο τον ενφια και πληρωσα το υπολοιπο. Φετος ομως και ο λογιστης δεν ξερει τι και πως..να μου πεις στην κυβερνηση δεν ξερουν οχι ο λογιστης και ο εφοριακος Ισως να κανουν συμψηφισμο απο τον αλλο μηνα Αν εχει κανεις νεοτερα ας γραψει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 ρε παιδια για τα μη ηλεκτροδοτουμενα εχουν κανει μειωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Έτσι ισχυρίζονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 την εχουν περασει ηδη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα