ronatev Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Γεια σας, αρχικα θελω να ξεκαθαρισω οτι το pc δεν ειναι δικο μου και θελω να κανω δωρο την αναβαθμιση και οπως ειναι λογικο ουτε μπορω να γνωριζω τρελες λεπτομερειες ουτε θελω να βγει οτιδηποτε λαθος...τζαμπα λεφτα!Το pc τωρα εχει τα εξηςwin7-32bit home premium(θα τα αλλαξουμε σε 64βιτ οσο το εχω ψαξει γινεται)i5-2500 3,3Ghz (θεωρω οτι ειναι αρκετα καλος και δεν χρειαζεται κατι εδω)3GB ram (τοσο καιρο νομιζα οτι ειχε 4gb αλλα το cpu-z ρεπορτ που μου εστειλε λεει 3 και ισως χρειαστει αναβαθμιση και αυτο.εχω κανει attach για τις ραμ)nvidia geforce gt 520 1gb(εδω ειναι που υπαρχει το προβλημα και η βασικη αναβαθμιση που θελω να κανω.Εχω ματια στην R9 270X που θεωρω υπερπληρη για το συστημα και ειδικα συγκριτικα με την προηγουμενη.αν θελετε να προτεινετε αλλη gpu τοτε να μην ξεφυγει απο την τιμη της R9 270)μητρικη εχει την H61M-S2V-B3.psu-εδω εχουμε θεμα γιατι δεν εχω ιδεα.θα ελεγα 450W αν επρεπε να πω.πειτε μου αν υπαρχει προβλημα με την R9 στα 450W η σε συνδυασμό με την R9 και μεγαλυτερη ram .τέλος, σε 2η μοίρα οσο αναφορά την αναβάθμιση είναι η ram που δεν ξερω αν υπάρχει πρόβλημα στο να αλλάξω την μια που είναι 1gb σε μια αλλη 4gb ώστε να είναι σύνολο 6gb.επισης δεν ξερω αν πρέπει να είναι χρονισμένες στην ιδια ταχύτητα η αν υπάρχει οποιοδήποτε αλλος περιορισμος. είμαι ανοιχτος σε προτάσεις παρατηρήσεις και οτιδήποτε αλλο έχετε να πειτε.ευχαριστω εκ των προτερων! New Text Document.txt Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2014 από ronatev
Millennium Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Βudget έγραψες; Άνοιξε και δες και το μοντέλο τροφοδοτικού.
ronatev Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 <p>Βudget έγραψες;</p> <p> </p> <p>Άνοιξε και δες και το μοντέλο τροφοδοτικού.</p> Δεν μπορω να ανοιξω να το δω γιατι οπως ειπα ειναι για αλλον κ ουτε εχω το πισι ουτε θα μπορουσα απλα να το ανοιξω!για καρτα γραφικων ειπα να μην ξεφυγει απο την τιμη της R9 270 και απο μνημη νμιζω 40€ ειναι αρκετα.το πολυ μεχρι 6gb θελω να παει.αυτα θελω να αλλαξω μονο εαν γινεται. Sent from my iPhone using Insomnia
Vtester Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 http://www.e-gate.gr/coolermaster-gm-series-550w-12cm-fan-rs550-amaab1-eu.html http://www.e-gate.gr/asus-radeon-r9-270x-2gb-gddr5-r9270x-dc2t-2gd5.html http://www.e-shop.gr/adata-ax3u1600w4g11-dd-8gb-2x4gb-ddr3-1600mhz-xpg-v1-blue-dual-channel-kit-p-PER.549188
Millennium Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δες αυτά που πρότεινε ο vtester αν και αν υπάρχει καλό τροφοδοτικό μπορεί να μη χρειάζεται καινούριο (και τέτοιας τιμής).
ronatev Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Ποσα watt πρεπει να ειναι το τροφοδοτικο με αυτη τη συνθεση δλδ; Sent from my iPhone using Insomnia
Millennium Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δε παίζουν ρόλο μόνο τα W,Amps αλλά και η ποιότητα-ασφάλειες-απόδοση και πόσο θα το ζορίζεις.
ronatev Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Αυτο ειναι το τροφοδοτικο δεν ξερω αν σας βοηθαει αυτο.... Sent from my iPhone using Insomnia
Millennium Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Χρειάζεται αλλαγή με ένα καλό επώνυμο,αναλόγα και πόσα χρήματα θα διαθέσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα