Arbiter13 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα και πάλι, Μπορείτε να μου πείτε ποιες είναι οι φυσιολογικές θερμοκρασίες για ένα laptop με βάση ανεμιστηρων από κάτω; Είναι δυνατών να έχω κοντά στους 60 βαθμούς χωρίς να τρέχω τίποτα;;;;;; Τώρα είδα τις θερμοκρασίες και έπαθα πλάκα!
SPANK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Γενικά οι θερμοκρασίες στα laptop και ειδικα το καλοκαίρι ειναι πολυ ανεβασμένες οποτε 50 60 δεν ειναι και περίεργο , επειδη ομως λες οτι και με τους ανεμιστήρες εχεις τοσο άνοιξε το καθάρισε το απο σκόνες κτλπ και βάλε καινούργια πάστα θα ειναι πολυ καλύτερα
SPANK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ναι άνοιξε το αν μπορείς και πιάνουν τα χέρια σου αλλιώς πες το να το κάνει καποιος που ξέρει , το laptop ειναι σε εγγύηση ;
Arbiter13 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ναι άνοιξε το αν μπορείς και πιάνουν τα χέρια σου αλλιώς πες το να το κάνει καποιος που ξέρει , το laptop ειναι σε εγγύηση ; Όχι δεν είναι στην εγγύηση...δυστυχώς!
Red_4ever Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Όχι δεν είναι στην εγγύηση...δυστυχώς! Ευτυχως να λες καθως δεν θα χασεις την εγγυηση αν το ανοιξεις.
SPANK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ακριβώς αυτο που λεει ο φίλος αφου δεν ειναι στην εγγύηση άνοιξε το και βάλε του καινούργια πάστα
Arbiter13 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ευτυχως να λες καθως δεν θα χασει την εγγυηση αν το ανοιξεις. Καλως θα προσπαθησω να το ανοιξω και ο θεος βοηθος... Αμα το παω ομως σε κανενα καταστημα για καθαρισμό θα μου παρουν πολλα;
SPANK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Προσοχή μονο πως το ανοίγεις τι βγάζεις και τι βάζεις απο καλωδιάκια μην γίνει ζημιά , δες και στο youtube μηπως υπάρχει για το μοντέλο σου καποιο βίντεο να σου δείχνει ακριβώς πως το λύνεις
Arbiter13 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Εγώ τρομάζω γιατί ναι μεν έχει υψηλές θερμοκρασίες άλλα το αναμιστηρακι του laptop δεν βγάζει ήχο (τον συνηθισμένο που βγάζουν τα λαπτοπ όταν βράζουν....)
SPANK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Τοτε μηπως δεν δουλεύει καν το ανεμιστηράκι για αυτο ανεβάζει θερμοκρασίες ή δεν δουλεύει σωστά και ειναι σε χαμηλές στροφές
Arbiter13 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δουλεύει το ανεμιστηρακι! Γίνετε να βάλω κάτι πιο δυνατό,δηλαδή να το αλλάξω;
mesimereli Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Οι θερμοκρασίες είναι νορμάλ για τέτοια εποχή τα lap-top γενικά δεν έχουν και την καλύτερη ψύξη καλό θα ήταν να του πάρεις ένα cooler με ανεμιστήρα και θα ησυχάσει το κεφάλι σου .Με την αλλαγή πάστας μην περιμένεις να δεις καμιά τρομερή διάφορα θερμοκρασίας αλλά αν μπορείς να της βάλεις μια καλύτερης ποιότητας παστά θα έχεις καλύτερη θερμική επαγωγή στην ψήκτρα .
Arbiter13 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Οι θερμοκρασίες είναι νορμάλ για τέτοια εποχή τα lap-top γενικά δεν έχουν και την καλύτερη ψύξη καλό θα ήταν να του πάρεις ένα cooler με ανεμιστήρα και θα ησυχάσει το κεφάλι σου .Με την αλλαγή πάστας μην περιμένεις να δεις καμιά τρομερή διάφορα θερμοκρασίας αλλά αν μπορείς να της βάλεις μια καλύτερης ποιότητας παστά θα έχεις καλύτερη θερμική επαγωγή στην ψήκτρα . Έχω ήδη βάση αναμιστηρων αν εννοείς αυτό... Για την πάστα θα το ψάξω!
mesimereli Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Έχω ήδη βάση αναμιστηρων αν εννοείς αυτό... Για την πάστα θα το ψάξω! Υπάρχει και περίπτωση να έχουν γεμίσει σκόνη οι αεραγωγοί toy lap-top και της ψήκτρας άμα έχεις κάνα spray πεπιεσμένου αέρα ρίξε μέσα να φύγει η σκόνη αλλιώς με μια ηλ/κη σκούπα θα κάνεις την δουλεία σου. Αν μπορείς να ανοίξεις το lap top και να το καθαρίσεις από μέσα είναι το καλύτερο αλλά αν δεν έχεις εμπειρία καλύτερα να το πας σε κάνα μάστορα η κάνα φίλο να στο κάνει μπορεί να του βγάλεις καμιά καλοδιωταινία και να ψάχνεσαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα