ultraxmode Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα παιδιά! σε σπίτι ενός φίλου υπάρχει ένας VDSL Router του ΟΤΕ (με VDSL σύνδεση) και ένα TurboX repeater το οποίο δεν καταφέραμε να το κάνουμε να δουλέψει. Πρέπει να είνια super σαβούρα ρε γαμώτο.. Ερώτηση. Ποιόν repeater Θα προτείνατε ωστε να έχω τα καλύτερα και αποδοτικότερα αποτελέσματα? Ευχαριστώ πολύ!
epiphone6 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Φίλε ultraxmode και εμένα μου πρότειναν μέσα από το site το παρακάτω repeater. Το πήρα και εγώ και ..... Σκοτώνει. http://computers.xpatit.gr/14-diktyaka-proionta/1212-TP-LINK-TL-WA801ND-300Mbps-Wireless-N-Access-Point-PoE.html Sent from my iPhone using Insomnia
ultraxmode Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Φίλε ultraxmode και εμένα μου πρότειναν μέσα από το site το παρακάτω repeater. Το πήρα και εγώ και ..... Σκοτώνει. http://computers.xpatit.gr/14-diktyaka-proionta/1212-TP-LINK-TL-WA801ND-300Mbps-Wireless-N-Access-Point-PoE.html Sent from my iPhone using Insomnia Ευχαριστώ πολύ epiphone6 για την απάντηση! Σκοτώνει ε? το χρησιμοποιείς με ADSL router ή με VDSL? Εγώ θα το βάλω σε VDSL. Σε ευχαριστώ και πάλι!
epiphone6 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Φίλε Ultraxmode εγώ το έβαλα σε ADSL router αλλά δεν νομίζω να έχει πρόβλημα και σε VDSL.
jkoukos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Το θέμα είναι το περιβάλλον που θα κληθεί να δουλέψει. Έχει σημασία η απόσταση, τα φυσικά εμπόδια και ο χώρος που θέλει κανείς να καλύψει. Σε κάποιες περιπτώσεις δουλεύουν άριστα, σε άλλες υποφερτά και σε μερικές καθόλου. Στην ασύρματη επικοινωνία μαγικές λύσεις ή στάνταρ αποτελέσματα δεν υπάρχουν.
ultraxmode Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Το θέμα είναι το περιβάλλον που θα κληθεί να δουλέψει. Έχει σημασία η απόσταση, τα φυσικά εμπόδια και ο χώρος που θέλει κανείς να καλύψει. Σε κάποιες περιπτώσεις δουλεύουν άριστα, σε άλλες υποφερτά και σε μερικές καθόλου. Στην ασύρματη επικοινωνία μαγικές λύσεις ή στάνταρ αποτελέσματα δεν υπάρχουν. Νομίζω πως στην περίπτωσή μου δεν υπάρχει πρόβλημα με τον χώρο.. Απο σήμα είμαστε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.. το θέμα είναι στην "επικοινωνία" για την ασφάλεια του δικτύου μεταξύ router και repeater αλλά και η διευθυνσιοδότηση απο τον DHCP του router. Σχεδόν πάντα όταν πάμε να συνδεθούμε στο Wireless μέσω του Repeater παίρνω σαν απάντηση "Obtaining IP Address" Και μένει εκεί.. χωρίς να συνδέεται.. (και έχω δοκιμάσει τα πάντα.. απο Full DHCP στον router, Full DHCP στον repeater, αλλά και μισό-μισό range σε router και repeater). Φίλε Ultraxmode εγώ το έβαλα σε ADSL router αλλά δεν νομίζω να έχει πρόβλημα και σε VDSL. Χμμ.. οκ! ευχαριστώ!
positron Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Σου προτείνω να πάρεις έναν DualBand. να συνδέεται με router στα 2.4 και με τους cients Που πιανουν το repeated net στα 5GHz. Επένδυσα προσφατα σε ένα Netgear AC750 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος! Σύνδεση με wrt με το asus RT-N66U σε 1 λεπτό και τώρα έκατσε σε μία μπρίζα 2 ορόφους κάτω που έιχε 1 γραμμή το αρχικό wifi και να φανταστείς πιάνω το repeated και πάνω σπίτι με 2 γραμμές (το 2.4 extended). Είναι λίγο ακριβό αλλά αξίζει.
ultraxmode Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Σου προτείνω να πάρεις έναν DualBand. να συνδέεται με router στα 2.4 και με τους cients Που πιανουν το repeated net στα 5GHz. Επένδυσα προσφατα σε ένα Netgear AC750 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος! Σύνδεση με wrt με το asus RT-N66U σε 1 λεπτό και τώρα έκατσε σε μία μπρίζα 2 ορόφους κάτω που έιχε 1 γραμμή το αρχικό wifi και να φανταστείς πιάνω το repeated και πάνω σπίτι με 2 γραμμές (το 2.4 extended). Είναι λίγο ακριβό αλλά αξίζει. ευχαριστώ για την πληροφορία! Θα το κοιτάξω! να σαι καλά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα