mitsakos85 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Η πρώτη λέξη το ποστ μου έλεγε ότι ήταν άκυρο, εάν δεν το κατάλαβες και χρειάστηκε να γράψεις αυτό το ποστ, τότε δεν ξέρω τι να πω. τοτε μη λες πολλά, δε σε πάει.ευτυχως βρέθηκαν παιδιά να αλλάξουμε 2 σοβαρες απόψεις γιατί αν όλοι ήταν σαν και εσένα δεν θα είχαμε προκοπή σε κανένα ποστ... Να είσαι καλά φίλε μου.Χαιρετώ!!
DrLo Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Άκυρο, αλλά: Τη μία τους βρίζετε που σας ζητάνε χαρτούρα και σας κουράζουν, ενώ την άλλη τους βρίζετε που δεν σας ζητάνε για να μην σας κουράσουν! Τι θέλετε επιτέλους; Προσωπικά θα ήθελα να πατάει τον "αριθμό" σου στο pc και να βρίσκει ... - αν είμαι πτυχιούχος/φοιτητής/μαθητής/φαντάρος - πότε και που έχω δουλέψει - πόσο πήρα θρησκευτικά στην αˊ γυμνασίου - τι φάρμακα έχω πάρει σε όλη μου τη ζωή - το ποινικό μητρώο μου - τις απλήρωτες κλήσεις μου - όλα τα περί του ταμέιου μου - πόσο είναι το "αφήστε το μέχρι να πάρει μια βράση" 1
mathsrule Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 τοτε μη λες πολλά, δε σε πάει.ευτυχως βρέθηκαν παιδιά να αλλάξουμε 2 σοβαρες απόψεις γιατί αν όλοι ήταν σαν και εσένα δεν θα είχαμε προκοπή σε κανένα ποστ... Να είσαι καλά φίλε μου.Χαιρετώ!! Δεν κατάλαβα που βρίσκεται το πρόβλημά σου. Εγώ απλά παρέθεσα αυτό που είδα (δηλαδή να τους κατηγορείται που δεν ζήτησαν του παιδιού το πτυχίο για να μην τον τρέχουν), και το σύγκρινα με κάτι άλλο που παρατηρώ (το να τους κατηγορείτε, δηλαδή, που σας τρέχουν για χαρτούρα). Πραγματικά, δεν ξέρω τι σε πείραξε, εγώ δεν έκανα τίποτα περισσότερο από το να παραθέσω αυτά που εσείς λέτε.
idomeneas7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Απο τον ΟΑΕΔ διαγραφεσαι εφοσον δεν κανεις ανανεωση και αν θελεις να ξαναβγαλεις καρτα, πας ολα τα χαρτια απο την αρχη. Οσο εισαι φοιτητης δεν μπορεις να εχεις καρτα ανεργιας ΕΚΤΟΣ και αν εχεις εστω και ενα ενσημο. Σε αυτη την περιπτωση μπορεις να αποδειξεις οτι ησουν εργαζομενος και τωρα εισαι ανεργος, το οτι σπουδαζεις παραλληλα δεν παιζει ρολο σε αυτη την περιπτωση. Εγω πηρα επιδομα ανεργιας στα 18 μου οταν ημουν πρωτοετης σε ΑΕΙ επειδη ειχα ενα χρονο ενσημα πιο πριν. Στην θεση σου δεν θα εκανα τιποτα, θα αφηνα την καρτα να ληξει και θα πηγαινα να βγαλω αλλη μετα το πτυχιο. Αν εχεις παντως εστω και ενα ενσημο, την ανανεωνεις κανονικα και διορθωνεις το θεμα του πτυχιου με μια δικαιολογια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα