gogoulini79:P Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 εβαλα σημερα να παιξω minecraft για πρωτη φορα στο λαπτοπ αυτο και αναβοσβηνει η οθονη, γενικα τα γραφικα δεν τα εχω τερμα γιατι θελω να πηγαινει γρηγορα και δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα. μου το εκανε και στο league of legends χθες αλλα αλλαξα την συμβατοτητα απο windows 7 που ηταν ως default σε windows 8 και δουλευε οκ, το εκανα αυτο και στο minecraft αλλα δεν αλλαξε κατι..... το εβαλα και με δικαιωματα διαχειρηστη οπως εκανα και στο league of legends αλλα δεν αλλαξε κατι...
tolisk99 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Έχεις κατεβάσει τους drivers της κάρτας γραφικών?
gogoulini79:P Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Έχεις κατεβάσει τους drivers της κάρτας γραφικών? δεν εχω κανει κατι τετοιο οχι..... δεν σκεφτηκα οτι πρεπει να το κανω... θα το κανω τωρα και θα γραψω αν εγινε καμια διαφορα! δεν εχω κανει κατι τετοιο οχι..... δεν σκεφτηκα οτι πρεπει να το κανω... θα το κανω τωρα και θα γραψω αν εγινε καμια διαφορα! το εκανα δεν αλλαξε κατι =/
shodan Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Χμμμμμ... Είχα παρόμοιο πρόβλημα με ένα φίλο μου. Το παιχνίδι για κάποιο λόγο χρησιμοποιούσε τα γραφικά του επεξεργαστή και όχι την ανεξάρτητη κάρτα γραφικών. Μπορεί να συμβαίνει το ίδιο και σε εσένα. Κάτω δεξιά που είναι και το ρολόι λογικά θα υπάρχει ένα εικονίδιο που διαχειρίζεται τις κάρτες γραφικών. Επέλεξε να τρέχει το μηχάνημα με την ανεξάρτητη κάρτα και είσαι οκ. Στις ΑΤΙ κάρτες αν δεν κάνω λάθος το αναφέρει ως εναλλάξιμα γραφικά. Δες και ΑΥΤΟ το Link για βοήθεια.
gogoulini79:P Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Χμμμμμ... Είχα παρόμοιο πρόβλημα με ένα φίλο μου. Το παιχνίδι για κάποιο λόγο χρησιμοποιούσε τα γραφικά του επεξεργαστή και όχι την ανεξάρτητη κάρτα γραφικών. Μπορεί να συμβαίνει το ίδιο και σε εσένα. Κάτω δεξιά που είναι και το ρολόι λογικά θα υπάρχει ένα εικονίδιο που διαχειρίζεται τις κάρτες γραφικών. Επέλεξε να τρέχει το μηχάνημα με την ανεξάρτητη κάρτα και είσαι οκ. Στις ΑΤΙ κάρτες αν δεν κάνω λάθος το αναφέρει ως εναλλάξιμα γραφικά. Δες και ΑΥΤΟ το Link για βοήθεια. το κοιταξα αυτο και νομιζω το εκανα σωστα, αν δειτε και στην εικονα μπορειτε να μου πειτε και εσεις... δεν δουλεψε προς το παρον... εκανα και επανεκκινηση μετα τις αλλαγες... εκει που λεει ολες εφαρμογες κλπ.... επισης δεν εχω την version 1.6 εχω 1.7. κατι.. δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο δηλαδη... οταν πατησα να δουλεψει πχ με την 1.6.2 παλι τα ιδια εκανε...
tolisk99 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Στο javaw.exe δίπλα που λέει "δεν έχει αντιστοιχηθεί" βάλε το σε υψηλή απόδοση και λογικά θα φτιάξει! 1
gogoulini79:P Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Στο javaw.exe δίπλα που λέει "δεν έχει αντιστοιχηθεί" βάλε το σε υψηλή απόδοση και λογικά θα φτιάξει! σε ευχαριστω πραγματικα παρα πολυ, μου εφτιαξες την μερα εφτιαξε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα