Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα σε όλους.Εχω ρε παιδιά την εντύπωση ότι μετά την αναβάθμιση σε 7.1.2 το iPhone 5 τρώει την μπαταρία σε απίστευτα πιο γρήγορους ρυθμούς.Εχει μήπως κανείς ανάλογη εμπειρία;τι πρόβλημα μπορεί να υπάρχει; Sent from my iPad using Insomnia
trilali Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μήπως έχεις ανοιχτό το Bluetooth; Νομίζω κάθε φορά που κάνει update στο ανοίγει μόνο του.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Όχι κλειστό είναι το Bluetooth.Πριν την 7.1.2 ήμουν κανονικά στην 7.1.1 Sent from my iPad using Insomnia
basilis5 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 σε εμενα η μπαταρια ειναι τα ιδια χαλια με 7.1.1, όχι ομως χειροτερα. παλιοτερα που ξαναειχα το ιδιο προβλημα εφταιγε μαλλον οτι ειχα κανει ΟΤΑ αναβαθμιση κι οχι καθαρη εγκατασταση. οταν εκανα ειχε στρωσει. τωρα με την 7.1.2 παλι καθαρη εχω κανει, αλλα ειμαι οπως ημουν και με 7.1.1 σε καθε περιπτωση, εσυ πως ανεβηκες σε 7.1.2; μηπως κατι τετοιο φταιει;
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δεν ξέρω τι εννοείςε τον όρο καθαρή εγκατάσταση,πάντως σίγουρα η μπαταρία κατεβαίνει πιο γρήγορα.Εχετε καμία λύση για αυτό,καμία πρόταση; Sent from my iPad using Insomnia
zio10 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Αφού κρατήσεις ένα backup κάντο ένα restore και διαμόρφωση σαν νέο iPhone. Δούλεψέ το λίγο καθαρό χωρίς εφαρμογές να δεις πως πάει, μπορεί να φταίει κάποια εφαρμογή...αλλιώς περιμένεις την επόμενη αναβάθμιση και αν δεν στρώσει ίσως αλλαγή μπαταρίας
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Οκ.Ευχαριστω πολύ παίδες.Να στε καλά. Sent from my iPad using Insomnia
basilis5 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Αφού κρατήσεις ένα backup κάντο ένα restore και διαμόρφωση σαν νέο iPhone. Δούλεψέ το λίγο καθαρό χωρίς εφαρμογές να δεις πως πάει, μπορεί να φταίει κάποια εφαρμογή...αλλιώς περιμένεις την επόμενη αναβάθμιση και αν δεν στρώσει ίσως αλλαγή μπαταρίας ακριβως! @maefos ετσι γινεται η καθαρη εγκατασταση! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα