voltmod Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δεν είναι μυστικό ότι το Nokia Lumia 520 είναι το δημοφιλέστερο smartphone με Windows Phone 8 που έχει κατασκευαστεί, ωστόσο η Microsoft μέχρι πρόσφατα δεν είχε αποκαλύψει τον αριθμό πωλήσεων.Την σχετική αποκάλυψη έκανε ο COO της Microsoft, Kevin Turner, στο Παγκόσμιο Συνέδριο Συνεργατών της εταιρείας. Υπάρχουν 12 εκατομμύρια ενεργές συσκευές σε παγκόσμιο επίπεδο -συμπεριλαμβανομένου και το μοντέλου Lumia 521 της T-Mobile- είπε ο κ. Turner, αναφέροντας επιπλέον ότι είναι το πιο επιτυχημένο handset στο επίπεδο τιμής του. Το Nokia Lumia 520, που μπορεί να αγοράσει κάποιος στις ΗΠΑ με λιγότερα από $50 και στη χώρα μας από περίπου €80 πρωτοκυκλοφόρησε στις αρχές του 2013. Ακολούθησε στη συνέχεια μία αναβάθμιση της συσκευής, με τη μορφή του Lumia 525ενώ σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει ο αντικαταστάτης του, Lumia 530. Να θυμίσουμε ότι το Nokia Lumia 520 διαθέτει οθόνη 4 ιντσών ανάλυσης 480 x 800 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4 Plus (MSM8227) 1.0GHz, 512MB RAM και κάμερα 5.0 Megapixels. Άραγε πόσοι από εσάς το έχετε αγοράσει; Site: PhoneArena
anamenos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Το βρίσκεις κάτω από τα 100 πλέον, είναι πάρα πολύ λογικό νομίζω. Έχεις την εμπειρία που θα επερνες με ένα android που στοιχίζει τουλάχιστον €100 περισσότερα. 2
alani123321 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Το εχω εγω και ειναι πολυ γρηγορο χωρις κολληματα. Απλα μετα το update σε windows 8.1 μου φαινεται οτι εγινε λιγο πιο αργο αποτι ηταν τοσο καιρο που το ειχα (1 χρονο περιπου).. Κανεις αλλος εχει διαπιστωσει κατι τετοιο?
panos9553 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μην ξεχναμε οτι τα 8,1 που εχεις ειναι preview...οταν με το καλο παρεις την τελικα πιστευω θα ειναι αισθητα καλυτερα... 4
tasos1995 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 @alani123321 Το Windows phone 8.1 που έχεις, είναι ακόμα σε beta. Αυτό το μήνα θα έρθει η τελική έκδοση του λειτουργικού μαζί με το firmware update το οποίο θα είναι προσαρμοσμένο για κάθε συσκευή. 5
Rib21 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Το 530 πότε βγαίνει???άμα έχει 1 gb ram qHD και quad core ή dual core 1,5-1,7 θα είναι το καινούριο μου κινητό Αποστολή από το Xperia E (Καλά ακούσατε single core) με τη χρήση Insomnia App
hackerW32 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 αυτην την εβδομάδα θα το παρει η μανα μου, με παίρνει τηλεφωνο σημερα και που λεει, να βρηκα ενα alcatel στα 110 ευρω, ειναι της google μου κανει. καλα της λεω, το lumia 520 θα παρεις τελεια και παυλα. ουτε τι μοντελο ηταν ρωτισα ουτε τιποτα (θελω να εχω εμπιριες απο windows phone.. κανενας φιλος μου δεν εχει..)
UncleKim Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Βest vfm κινητό ίσως ever. Αξιοπρεπές, όμορφο, κ απλό.
baskon Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Το εχω πάρει στο θείο μου..Τέλειο είναι. Ότι πρέπει για κάποιον που θέλει κάτι απλό γρήγορο κ εύχρηστο.. Στα υπόψιν ότι παίζει και το 630 που αποτι λένε μόλις κυκλοφορησε σαν προσφορα στα 99 ευρώ στην κοσμοτε με απόσυρση οποιοδήποτε κινητού.. Αν ισχύει μετράει για οποιον ψαχνει φθηνό κινητο τώρα.. 1
o_kakos_o_lykos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Το βρίσκεις κάτω από τα 100 πλέον, είναι πάρα πολύ λογικό νομίζω. Έχεις την εμπειρία που θα επερνες με ένα android που στοιχίζει τουλάχιστον €100 περισσότερα. Μονο? Εγω θα ελεγα οτι εχεις την ΙΔΙΑ εμπειρια που θα ειχες με ενα iPhone... (μη πεσουν οι iFans να με φανε, το 5C εννοω) Μη συγκρινεις ασχετα πραγματα ρε φιλε, οπως ειπε και ο COO "είναι το πιο επιτυχημένο handset στο επίπεδο τιμής του". Τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο. Γι'αυτο και τα υπολοιπα windows phones εχουν πουλησει, ολα μαζι, 10φορες λιγοτερες συσκευες. 1
Galaxia Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Έχω διαβάσει ότι είναι πολύ καλό αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. Η τιμή του πάντως είναι πολύ καλή (πλέον) γι' αυτά που προσφέρει
Ασυρματο_Συρμα Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Best vfm ever. Μόνο και μόνο ότι είναι lagless και έχει την Nokia camera που τραβάς νυχτερινές φωτο με "καθυστέρηση" στο κλείστρο (με αποτέλεσμα να βγάζει πολύ όμορφες λήψεις την νύχτα) είναι super.
nyne Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Για τα χρήματα του ειναι άψογο,εχω πάρει ένα για την κοπέλα κ ένα για την μάνα μου.Πολλες φορές τα ζηλεύω γιατί σκέφτομαι ότι κ για τις δικές μου ανάγκες ειναι υπέρ αρκετό κ θα έκανα την δουλειά μου με 90€ ,ενώ τώρα εχω ένα κινητό των 600€ που ουσιαστικά δεν μου λέει κ κάτι...Αν είχε κ flash κ δεύτερη κάμερα θα ήταν το best seller.
kxs14 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 το 520 είναι το μόνο κινητό το οποίο με νεθουσίασε τόσο πολύ, πραγματικά γρήγορο, ωραίες εφαρμογές αν και χρειάζονται ακόμη μερικες αλλά η δουλειά μου γίνεται, γρήφορο σερφάρισμα και ανοιγμα -κλέισιμο εφαρμογών.. και στα θετικά να προσθέσω και την επιλογή του windows store το οποίο για όσσους έχουν vodafone 9δεν γνωρίζω αν ισχύει και για τις αλλες εταιρείες ) σε αφήνει να κατεβασεις πληρωμένες εφαρμογές οι οποίες χρεώνονται στην κάρτα σου και δεν μπλέκεσαι με πιστωτικές paypal ¨η οτιδήποτε άλλο... Πραγματικά το κινητό αυτό το πήρα το φαβρουάριο 130 ευρώ και το έχω αγαπήσει!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα