Προς το περιεχόμενο

Απίστευτο! Turbo-X Spice IV εξερράγη στο κουτί του!

brotrainer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλήμερα. Όχι δεν τους κατήγγειλα. Γιατί απλά δεν ξαναγοράζω από εκείνους. Δεν υπάρχει λόγος. Έτσι και αλλιώς δεν θα ξαναγόραζα και να μην πάθαινε τίποτα η ταμπλέτα. 

Πρόσφατα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να μου το αλλάξουν τζάμπα το τάμπλετ, δηλαδή να το επισκευάσουν. Εμένα δε με ένοιαζε, όμως τον πατέρα μου τον ένοιαζε. Οπότε πήγε και του άλλαξαν, με χειρότερης ποιότητας οθόνης, αντί για για 1024χ800 ήταν 800χ640 κάτι τέτοιο + ότι ήταν 7,85 inch από 8 που έπρεπε. Ακόμα, ο επεξεργαστής αντί για R9 ήταν R7! Και επίσης, δεν φόρτιζε. Όλα αυτά το επισκευασμένο. :) 

Του λέω του πατέρα μου. Τα θέλες και τα πάθες που ασχολήσε με τους τελειωμένους του πλαίσιο, πού μόνο για φτύσιμο κάνουν. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι επαναφορτιζομενες μπαταριες χαλανε/φουσκωνουν οταν το εσωτερικο τους ερθει σε επαφη με υγρασια. Ακομα και με τον ατμοσφαιρικο αερα.

Μαλλον βοηθαει η περιοδικη φορτιση τους, με καθημερινη χρηση της συσκευης. Γιατι ζεστενεται η μπαταρια και εξατμιζει την υγρασια. Τις περισσοτερες φορες φουσκωνουν αυτες που ειναι αποθηκευμενες.

Επεξ/σία από NEFTIS

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι όμως όλων των εταιριών προφανώς γιατί τότε θα είχαμε έναν "φουσκωμένο" πλανήτη.. :P :lol:

Χαχαχαχα! Ειναι και επωνυμοι που χρησιμοποιουν κινεζικες (ανωνυμες) μπαταριες. Μου εχει τυχει σε HP σμαρτφον εν ετη 2007. Απο τοτε εχω φοβια με τις μπαταριες της ΗΡ. Αλλα και σε μη κινεζικες, οπως ειπαν προηγουμενοι μου.

Αυτη τη στιγμη γραφω σε ενα turboX ταμπλετ. Παιζω τη ζωη μου κορωνα γραμμα οσο γραφω. Αλλα με τη θεληση του Θεου ακομα δεν εχει σκα...

Επεξ/σία από NEFTIS
  • Like 4

• 2 χρόνια αργότερα...

Όσοι ενδιαφέρεστε να πάτε στο Πλαίσιο των Χριστουγέννων...

Ξεθαψες νημα σχεδον 2.5 ετων για να γραψεις αυτο.... Υποθετω εχεις γνωση των ορων χρησης... Απορια,ποση ωρα εψαχνες να το βρεις;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...