Προς το περιεχόμενο

Απίστευτο! Turbo-X Spice IV εξερράγη στο κουτί του!

brotrainer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αστοχία υλικού μπορεί να υπάρξει και στην καλύτερη εταιρεία, αλλά όσο πιο φθηνά υλικά βάζεις... :fear:

...τοσο πιο ιδανικα "δωρα" γινονται,για καποια "αγαπημενα" μας προσωπα! :rolleyes:

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε φιλο μου συνεβει ακριβως το ιδιο χτες

το ειχε αφησει στο τραπεζι και γυρισε σπιτι και το βρηκε ετσι

Πηγε στο Πλαισιο και τους το ειπε και του ειπαν οτι ειχε βαλει λαθος φορτιστη και γιαυτο εγινε αυτο

Εκανε φασαρια και τελικα του ειπαν να το παει να το φτιαξουν με χρεωση

Να φτιαξουν τι οι αθεοφοβοι ?

χαχαχα δε παίζονται μερικοί εκει πέρα.  Εγώ θα λεγα αντί να πληρώσει να το φτιάξει να τραβήξει καμιά μυνησούλα καλύτερα. 

Όσο για αστοχίες υλικού ναι παντού υπάρχουν και δυστυχώς πλέον όλες οι εταιρίες ρίχνουν την ποιότητα. Πως νομίζετε ότι πέφτει το κόστος; Από την καλή θέληση της κάθε εταιρίας να προσφέρει φθηνότερα; Πλέον πολλά προϊόντα θα έχουν φτάσει την ποιότητα των τουβλων και σιγά σιγά θα τα ανακαλύψουμε κι αυτά.

Επεξ/σία από .::NikoS::.
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από το κατάστημα δοκίμασες να το πας, να δεις τι θα σου πουν από κοντά?

Μπορεί το service τηλεφωνικά να θεώρησε ότι ήσουν λίγο "υπερβολικός" και να σου έπαιξε το μαγνητοφωνημένο μύνημα τους....

Αν το πας από κοντά όμως και το δουν μήπως αλλάξουν γνώμη και στην καλύτερη περίπτωση σου κόψουν πιστωτικό  (ιδιαίτερα αν το παίξεις φοβισμένος με τα Turbo-X)?

Εγώ πάντως δεν θα το άφηνα έτσι. Λεφτά μου θα ήταν που σκ.... κάθε μέρα για να τα βγάλω. Δεν θα τους τα χάριζα με τίποτα. Εδώ δεν τους τα χάρισα με κάτι μελανάκια @work που μου βγήκαν προβληματικά και στο τέλος απάιτησα αλλαγή με original (και δέχθηκαν), θα χάριζα τα χρήματα αγοράς για ένα tablet?

Αν πάλι έκαναν νερά, θα δοκίμαζα ενώσεις καταναλωτών και πρώτα από όλα την γενική γραμματεία καταναλωτή www.efpolis.gr, που βγάζει και τις ανακοινώσεις RAPEX για μη ασφαλή προϊόντα.

Επεξ/σία από yiankap
  • Like 4

εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι το έχουμε παραχέσει με plaisio.

αν γράψω στο φορουμ ότι πουλάω ναρκωτικά μπορεί και να μη μου πει κανείς τίποτα, αν πω ότι αγόρασα ή έχω σκοπό να αγοράσω κάτι από το plaisio είναι ικανοί μερικοί να ψάξουν να με βρούνε και να με λιθοβολήσουν.

κι εμένα μου έχει σκάσει μπαταρία λίγων μηνών.

εδώ μιλάμε για συσκευή 18+ μηνών η οποία ποιος ξέρει πως ήταν αποθηκευμένο.

πάντως συμβαίνει συχνά αν αποθηκεύουμε συσκευή με μπαταρία για μεγάλο διάστημα να έχουμε πρόβλημα.

μου έχει φουσκώσει μπαταρία από siemens και samsung. ευτυχώς δεν έγινε μπαμ.

δε τα είχα αγοράσει από το πλαίσιο αλλά φαντάζομαι το πλαίσιο θα φταίει.

προσωπικά μόνο μια φορά έχω αγοράσει προϊόν turboX και δεν είχα πρόβλημα.

μπορεί να έτυχε.

να το πω όσο ευγενικά μπορώ:

μας τα έχετε κάνει τσουρέκια μερικοί με τα TurboX

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μέγεθος μεγαλώνει λόγο διαστολής που προκαλείται από θερμοκρασία.

Καταρχάς και λόγο αυτού απαγορεύεται να αφήνετε οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή κάτω από το φως του Ήλιου,ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Τώρα αν ήταν μέσα σε συρτάρι (χωρίς να έχει πάνω του ή κάτω του ρούχα / υφάσματα) και το συρτάρι ήταν σε εσωτερικό χώρο και όχι σε κάνα μπαλκόνι / κήπο να το βαρά ο Ήλιος...  μάλλον δεν φταίει η θερμοκρασία.

Γενικά για τα προιόντα με μπαταρίες η οδηγεία είναι πως αν δεν έχεις σκοπό να το χρησιμοποιήσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα και θες να το φυλάξεις για 'αποθήκευση',καλό θα ήταν πριν το κάνεις ή να βγάζεις τις μπαταρίες (αν είναι κλασσικές μιας χρήσης) ή να τις αποφορτίζεις (αν είναι επαναφορτιζόμενες όπως των κινητών / tablet). Πάντα να το κάνεις αυτό. Μου έχει τύχει μερικές φορές να ξεχαστώ και να φυλάξω πράγματα με μπαταρίες για μερικούς μήνες,ώστε όταν μετά από καιρό τα έπιασα στα χέρια μου οι μπαταρίες μιας χρήσεως (τύπου ΑΑ,ΑΑΑ κτλπ) είχαν υποστεί διαρροή και το υγρό τους είχε αποκτήσει στερεή μορφή και υπήρχε παντού αυτή η ουσία που βρωμά και είναι τοξική. Μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία αν δεν σου κάνει διαρροή,ίσως και να κάνει μπούμ.

Ας το κρατήσουν αυτό και άλλοι στο μυαλό τους που δεν τους έχει συμβεί κάτι παρόμοιο,πως γενικά όταν δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε ένα προιόν που χρησιμοποιεί μπαταρία/ιες σύντομα και έχουμε σκοπό να το φυλάξουμε, ή αφαιρούμε και πετάμε τις μπαταρίες του ή τις αποφορτίζουμε.

Επεξ/σία από Alithinos
  • Like 1

εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι το έχουμε παραχέσει με plaisio.

αν γράψω στο φορουμ ότι πουλάω ναρκωτικά μπορεί και να μη μου πει κανείς τίποτα, αν πω ότι αγόρασα ή έχω σκοπό να αγοράσω κάτι από το plaisio είναι ικανοί μερικοί να ψάξουν να με βρούνε και να με λιθοβολήσουν.

κι εμένα μου έχει σκάσει μπαταρία λίγων μηνών.

εδώ μιλάμε για συσκευή 18+ μηνών η οποία ποιος ξέρει πως ήταν αποθηκευμένο.

πάντως συμβαίνει συχνά αν αποθηκεύουμε συσκευή με μπαταρία για μεγάλο διάστημα να έχουμε πρόβλημα.

μου έχει φουσκώσει μπαταρία από siemens και samsung. ευτυχώς δεν έγινε μπαμ.

δε τα είχα αγοράσει από το πλαίσιο αλλά φαντάζομαι το πλαίσιο θα φταίει.

προσωπικά μόνο μια φορά έχω αγοράσει προϊόν turboX και δεν είχα πρόβλημα.

μπορεί να έτυχε.

να το πω όσο ευγενικά μπορώ:

μας τα έχετε κάνει τσουρέκια μερικοί με τα TurboX

Σε ευχαριστώ που μειώνεις το επίπεδο της συζήτησης και επίσης σε ευχαριστώ που γράφεις σε ένα topic ενώ δεν έχεις διαβάσει το αρχικό post του.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μόνο που δεν έχει βγάλει το πλαίσιο είναι καπότες turbox.Γιαυτο ολα αυτά τα προβλήματα,περνούν ότι άθλιο κινέζο και τον βαφτίζουν εδω turbox το μόνο καλό η εγγύηση αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να το παρεις,απο εξω στη μισή τιμή το βρίσκεις...

Επεξ/σία από george888
  • Like 3

τι εννοουν οι κυριοι που απαντανε προς υπερασπιση του πλαισιου??

οταν μιλανε για τις  "συνθηκες που δεν γνωριζουν ποιες ηταν"

δηλαδη ειχε πιασει φωτια η ντουλαπα μεσα?

η μηπως εμπενε ο ηλιος μεσα στην εν λογω ντουλαπα?

ασ λαβουν το κοπο να δουν και τις φωτο

και οποιος αγοραζει απο αυτο το μαγαζι

ας μη φωναζει μετα

• Like 1

τι εννοουν οι κυριοι που απαντανε προς υπερασπιση του πλαισιου??

οταν μιλανε για τις  "συνθηκες που δεν γνωριζουν ποιες ηταν"

δηλαδη ειχε πιασει φωτια η ντουλαπα μεσα?

η μηπως εμπενε ο ηλιος μεσα στην εν λογω ντουλαπα?

ασ λαβουν το κοπο να δουν και τις φωτο

και οποιος αγοραζει απο αυτο το μαγαζι

ας μη φωναζει μετα

Δεν υπερασπίστηκε κανείς το πλαίσιο νομίζω, ίσα ίσα το αντίθετο συμβαίνει εδώ μέσα συνήθως, απλά λέμε ότι αυτό μπορεί να συμβεί στις μπαταρίες οποιασδήποτε εταιρείας και το έχουμε δει να συμβαίνει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ευρεία αποδοχή προϊόντων που μπορούν να σκάσουν στα χέρια σας με την επαναλαμβανόμενη πρόταση "οκ μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε εταιρία αυτό",είναι τουλάχιστον Ανησυχητική.. Ελπίζω κ εύχομαι να μην σας τύχει και τότε διαβάζουμε μια διαφορετική άποψη..

Επειδή υπάρχουν όμως και άνθρωποι που Δυστυχώς τα αγοράζουν για τα παιδιά τους αυτά τα τσουμπλεκια (γιαγιά rules) αφήστε να κατανοήσουν ότι η φτήνια τρώει τον παρά αλλά μπορεί και κανένα δάχτυλο καμιά φορά..

Επεξ/σία από MoviemakerGr
  • Like 1

Η ευρεία αποδοχή προϊόντων που μπορούν να σκάσουν στα χέρια σας με την επαναλαμβανόμενη πρόταση "οκ μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε εταιρία αυτό",είναι τουλάχιστον Ανησυχητική.. Ελπίζω κ εύχομαι να μην σας τύχει και τότε διαβάζουμε μια διαφορετική άποψη..

Επειδή υπάρχουν όμως και άνθρωποι που Δυστυχώς τα αγοράζουν για τα παιδιά τους αυτά τα τσουμπλεκια (γιαγιά rules) αφήστε να κατανοήσουν ότι η φτήνια τρώει τον παρά αλλά μπορεί και κανένα δάχτυλο καμιά φορά..

Συμβαίνει και στις ακριβές εταιρείες, αυτό λέμε :-)

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμβαίνει και στις ακριβές εταιρείες, αυτό λέμε :-)

Δεν νομίζω να συμβαίνει στην ίδια συχνότητα τουλάχιστον άλλο ακούστηκε παγκοσμίως ότι εξερράγη ένα και άλλο σε ενα νήμα να έχουμε 2 αναφορές.. είναι άλλο να κολλήσει το λογισμικό και να μην σταματήσει την φόρτιση η να χαλάσει ο φορτιστής και να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα και είναι εντελώς διαφορετικό να συμβεί σε στιγμή ξεκούρασης στο κουτί του στην ντουλάπα είναι μια ανακριβής εξομοίωση..  και δεν θα συμβεί γιατί στην Αμερική θα τους πάρουν τα σώβρακα αν συμβεί και στην Ελλάδα θα στο επισκευάσουν με χρέωση.. :-)

Επεξ/σία από MoviemakerGr
  • Like 3

Δεν νομίζω να συμβαίνει στην ίδια συχνότητα τουλάχιστον άλλο ακούστηκε παγκοσμίως ότι εξερράγη ένα και άλλο σε ενα νήμα να έχουμε 2 αναφορές.. είναι άλλο να κολλήσει το λογισμικό και να μην σταματήσει την φόρτιση η να χαλάσει ο φορτιστής και να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα και είναι εντελώς διαφορετικό να συμβεί σε στιγμή ξεκούρασης στο κουτί του στην ντουλάπα είναι μια ανακριβής εξομοίωση..  και δεν θα συμβεί γιατί στην Αμερική θα τους πάρουν τα σώβρακα αν συμβεί και στην Ελλάδα θα στο επισκευάσουν με χρέωση.. :-)

Προσωπικά έχω δει 4-5 3GS να έχουν πάθει το ίδιο...δεν ξέρω σε τι ακριβώς οφείλεται, νομίζω είναι συνδυασμός κακής φόρτισης (ή φόρτισης με κακής ποιότητας φορτιστή), θερμοκρασιών, μπαταρίας

Το μέγεθος μεγαλώνει λόγο διαστολής που προκαλείται από θερμοκρασία.

Καταρχάς και λόγο αυτού απαγορεύεται να αφήνετε οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή κάτω από το φως του Ήλιου,ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Τώρα αν ήταν μέσα σε συρτάρι (χωρίς να έχει πάνω του ή κάτω του ρούχα / υφάσματα) και το συρτάρι ήταν σε εσωτερικό χώρο και όχι σε κάνα μπαλκόνι / κήπο να το βαρά ο Ήλιος...  μάλλον δεν φταίει η θερμοκρασία.

Γενικά για τα προιόντα με μπαταρίες η οδηγεία είναι πως αν δεν έχεις σκοπό να το χρησιμοποιήσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα και θες να το φυλάξεις για 'αποθήκευση',καλό θα ήταν πριν το κάνεις ή να βγάζεις τις μπαταρίες (αν είναι κλασσικές μιας χρήσης) ή να τις αποφορτίζεις (αν είναι επαναφορτιζόμενες όπως των κινητών / tablet). Πάντα να το κάνεις αυτό. Μου έχει τύχει μερικές φορές να ξεχαστώ και να φυλάξω πράγματα με μπαταρίες για μερικούς μήνες,ώστε όταν μετά από καιρό τα έπιασα στα χέρια μου οι μπαταρίες μιας χρήσεως (τύπου ΑΑ,ΑΑΑ κτλπ) είχαν υποστεί διαρροή και το υγρό τους είχε αποκτήσει στερεή μορφή και υπήρχε παντού αυτή η ουσία που βρωμά και είναι τοξική. Μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία αν δεν σου κάνει διαρροή,ίσως και να κάνει μπούμ.

Ας το κρατήσουν αυτό και άλλοι στο μυαλό τους που δεν τους έχει συμβεί κάτι παρόμοιο,πως γενικά όταν δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε ένα προιόν που χρησιμοποιεί μπαταρία/ιες σύντομα και έχουμε σκοπό να το φυλάξουμε, ή αφαιρούμε και πετάμε τις μπαταρίες του ή τις αποφορτίζουμε.

Αν το κανεις αυτο πιθανοτατα να μην ξαναπαρει μπρος οταν θα θελεις να το χρησιμοποιησεις ,ο κανονας για αποθήκευση επαναφορτιζομενων μπαταριων ειναι να τις φορτιζεις εως την μεση και λιγο παραπανω.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...